FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

lešinar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la lešinar » 06 dec 2009, 16:56

alo ba admine otključavaj nam temu jel trebamo do sutra čekati da se otključa?

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 06 dec 2009, 16:57

Megaloman je napisao/la:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Sta je sa pojacanjima ima li ista od dolaska Vuleta, ja zaplako kad sam procitao ovu vijest o njegovom dolasku. Jos se pamti Sugavica i Vule i start u prvoj minuti ;) VULE MAJSTORE!
Pozlatila mu se zbog onoga starta, samo zbog toga (a da ostavimo po strani cinjenicu da je odlican igrac) vrata Sarajeva treba uvijek da mu ostanu otvorena. U kost!

Skoro, kakav god igrac da je, za one vase amatere sa Grbavice je Pele.
Ma Vule je kralj,puce sipcu pelaku noga ko grisini :D Vule majstore horde su uz tebe :!:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 17:00

Nadam se da će doći... Treba nam takav igrač, sa dosta iskustva i onaj koji se ne boji ulaska u duele, a on je sigurno takav..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 dec 2009, 17:09

moderatori...brisite ove postove ba kvare nam temu...sta oni imju pisat ime mesanovica na nasoj temi...ako imaju sta pametno rec uredu je nek pisu..al ovo brisite...smeta mi vidjet na nasoj temi...HVALA :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 dec 2009, 17:10

GunnerS je napisao/la:Nadam se da će doći... Treba nam takav igrač, sa dosta iskustva i onaj koji se ne boji ulaska u duele, a on je sigurno takav..
pravo bi nam lego, treba odbranu pojacati, uostaom kao i vezni red, u spicu nije hica imamo skor on se u nasoj ligi pika za trojicu al nebi i tu bio los jedan igrac, 3-4 igraca i da niko neode i lov na titulu pocinje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 17:30

Prvo odbranu pojačat, sa Vuletom bi bilo najbolje i možda još jednog za klupu :) A onda sredinu a napad se i ne mora... Imamo mi svog Messi-a u napadu :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 06 dec 2009, 17:32

:mrgreen: :mrgreen: hehe vule je najjaci, kako ode noga mihriji, :mrgreen: :mrgreen: trebao bi sad malo pripaziti bucana :mrgreen: :mrgreen:
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 06 dec 2009, 18:17

BlueSharks je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ČAMPARA TITULU VIDI NA KOŠEVU

Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH je fudbaler Sarajeva, Jasmin Čampara.

Mnogi su bili skeptični kada mu je trener Mehmed Janjoš davao šansu, ali on ju je iskoristio na najbolji mogući način. Ovog napadača krasi brzina i dobra tehnika, a odbrambenim igračima stvara velike probleme. Kada je Sarajevo potpisalo ugovor sa Čamparom, bio je to odličan potez uprave sa Koševa.

Kako ste zadovoljni prvom sezonom kao profesinalni nogometaš?

"Prva sezona je protekla fenomenalno. Ustalio sam se u prvih 18, što je u ovoj ekipi stvarno teško. Razlika je ogromna u odnosu na omladinski pogon i mogu reći da mi se ostvario dječački san kada sam potpisao za Sarajevo. Postigao sam i prvi pogodak za prvi tim, kada smo igrali na Koševu i taj trenutak ne mogu opisati. Bio sam toliko sretan, da nisam znao gdje bih prije trčao".

Da li ste zadovoljni uslovima u Sarajevu?

"Uslovi su više nego korektni što se tiče obaveza kluba prema nama igračima, a najljepša stvar u čitavoj priči je odnos između igrača. Stvarno sam prezadovoljan u klubu i drago mi je da sam u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima".

Koliko Sarajevo može ove sezone?

"Realno, sigurno smo najbolja ekipa u državi i, po mom mišljenju, sve osim titule bi bilo iznenađenje. Pokazali smo da smo najjači, pogotvo u zadnjim utakmica kada smo pobijedili Želju i Borac. Na proljeće imamo i laganiji raspored, tako da je realno očekivati titulu na Koševu".

Da li se nadaš pozivu u mladu reprezentaciju?

"Naravno da priželjkujem poziv u mladu reprezentaciju. Imamo solidnu ekipu i u skorije vrijeme se nadam nastupima u mladoj selekciji. Vjerujem u sebe i mislim da mogu odgovoriti zahtjevima selektora", rekao je nadareni napadač Sarajeva za SportSport.ba.

Bice nesto od njeg...protiv rudara kad je uso odusevio me...kako je samo brz i jak...ma samo nasu djecu forsirat ;)
samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.

Mudar si ti, a na Panđa se nije ispario ?!Prvu ponudu kad je dobio iskoristio je i otisao iz Sarajeva. Eto ti bi ostao u klubu da igras za 500KM, a imas ponudu za 1000KM mjesecno, volis klub ali mislis na sutra. Tako da ovo sto si ti napisao je glupo. Citajuci tvoj post nekako imam utisak da si ti izrevoltiran sto nisi uspio, dok ovaj momak jeste... Da je ljiga ne znam, vidim ti ga znas ljubomora te puca, jbg... Lik je odlicno odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio priliku, zabio gol protiv zrinjskog sve najbolje. Ima talenta i nadam se da ce uspjeti.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 19:42

harinjo je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Alen Skoro

samo cu to reci...idol bordo nacije...nek crknu dusmani :mrgreen:

U INAT SVIMA....
čuj idol nacije prije džeke cirkus izbor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma to su oni Dzeku samo onako stavili znali su oni da on nema sanse ako je u konkurenciji sa Skorom :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 dec 2009, 20:22

sad sam gledao sport na hayatu i govorilo se o našem omladinskom pogonu 8-) mrzić, čomaga i fočić su bili na konferenciji kao i treneri.....uglavnom nema se tu puno pričati....malo je reći da razvaljuju, prvi su na tabeli, imaju 12 pobjeda, dva poraza i jedan remi....gol razlika 46:8

mrzić je bio u ajaxovoj školi a u martu sljedeće godine ide ponovo tamo ;) 8-)

p.s. kad sam trenirao fudbal u FKS-u igrao sam sa fočićem i sa čomagom a mrzića se ne sječam
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 20:24

Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam gledao sport na hayatu i govorilo se o našem omladinskom pogonu 8-) mrzić, čomaga i fočić su bili na konferenciji kao i treneri.....uglavnom nema se tu puno pričati....malo je reći da razvaljuju, prvi su na tabeli, imaju 12 pobjeda, dva poraza i jedan remi....gol razlika 46:8

p.s. kad sam trenirao fudbal u FKS-u igrao sam sa fočićem i sa čomagom a mrzića se ne sječam
Auuuu on bi se sad da pofali on trenirao a gdje si sada hahahaha ko i ja treniras internet :mrgreen: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 dec 2009, 20:29

FK Sarajevo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam gledao sport na hayatu i govorilo se o našem omladinskom pogonu 8-) mrzić, čomaga i fočić su bili na konferenciji kao i treneri.....uglavnom nema se tu puno pričati....malo je reći da razvaljuju, prvi su na tabeli, imaju 12 pobjeda, dva poraza i jedan remi....gol razlika 46:8

Auuuu on bi se sad da pofali on trenirao a gdje si sada hahahaha ko i ja treniras internet :mrgreen: :mrgreen:

nije da se hvalim samo kažem :D :lol: trenirao sam oko 5 mjeseci
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 20:30

Mirza_Hordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

nije da se hvalim samo kažem :D :lol: trenirao sam oko 5 mjeseci
I onda ti strucnjaci predivdjeli strasnu karijeru pa onda ti u utakmici protiv Barcelone zabio 3 gola i u 90 minuti kad si slavio treci go slomis nogu i propadne ti karijera :lol: :lol: :lol:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 dec 2009, 20:48

FK Sarajevo je napisao/la: I onda ti strucnjaci predivdjeli strasnu karijeru pa onda ti u utakmici protiv Barcelone zabio 3 gola i u 90 minuti kad si slavio treci go slomis nogu i propadne ti karijera :lol: :lol: :lol:

ma nije to bilo protiv barcelone, tad sam rasturio milan sa dva gola, jedan iz slobodnjaka (30 metara) a drugi nakon solo prodora, pobacao sam 4 igrača plus golmana :lol: plus ubilježio sam jednu asistenciju i onda sam prestao igrati kad sam vidio da niko veze nema sa fudbalom osim mene :mrgreen: :mrgreen: bilo mi je žao protivničkih igrača kad sam vidio da mi ne mogu uzeti loptu :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 20:51

Mirza_Hordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: I onda ti strucnjaci predivdjeli strasnu karijeru pa onda ti u utakmici protiv Barcelone zabio 3 gola i u 90 minuti kad si slavio treci go slomis nogu i propadne ti karijera :lol: :lol: :lol:

ma nije to bilo protiv barcelone, tad sam rasturio milan sa dva gola, jedan iz slobodnjaka (30 metara) a drugi nakon solo prodora, pobacao sam 4 igrača plus golmana :lol: plus ubilježio sam jednu asistenciju i onda sam prestao igrati kad sam vidio da niko veze nema sa fudbalom osim mene :mrgreen: :mrgreen: bilo mi je žao protivničkih igrača kad sam vidio da mi ne mogu uzeti loptu :lol:
Hahahaha haj nek si i drugima dao sansu :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 dec 2009, 20:59

MRZIC EROL realno najveci kloc od sve djece sto treniraju u sarajevu.stari ima para al dzaba mu kad ajax ima najbolju skolu i kad ga vide protjerace ga a ova dvojica su dobri comaga pogotovo.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 dec 2009, 21:00

FK Sarajevo je napisao/la: Hahahaha haj nek si i drugima dao sansu :mrgreen: :mrgreen:

šta ću morao sam :D sevap je :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 21:01

A_d_0 je napisao/la:

MRZIC EROL realno najveci kloc od sve djece sto treniraju u sarajevu.stari ima para al dzaba mu kad ajax ima najbolju skolu i kad ga vide protjerace ga a ova dvojica su dobri comaga pogotovo.
Stigao je veliki poznavalac fudbala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma da on nama donese para moze mu babo biti predsjednik drzave ne zanima me :mrgreen: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 11:49

onaj ko nije pogledo, nek pogleda....prejako
[youtube][/youtube]

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 07 dec 2009, 12:22

BEZZA je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.

Mudar si ti, a na Panđa se nije ispario ?!Prvu ponudu kad je dobio iskoristio je i otisao iz Sarajeva. Eto ti bi ostao u klubu da igras za 500KM, a imas ponudu za 1000KM mjesecno, volis klub ali mislis na sutra. Tako da ovo sto si ti napisao je glupo. Citajuci tvoj post nekako imam utisak da si ti izrevoltiran sto nisi uspio, dok ovaj momak jeste... Da je ljiga ne znam, vidim ti ga znas ljubomora te puca, jbg... Lik je odlicno odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio priliku, zabio gol protiv zrinjskog sve najbolje. Ima talenta i nadam se da ce uspjeti.
Naravno da sam ljubomoran, ljubomoran sam zbog toga što takvi idioti poput njega uspiju,Znam i Panđu i Čomora i Kadića i Handžića i Anesa i Šovšića, pa mi nije krivo zbog njih, već zbog tog jada koji plaća da se o njemu objavljuju članci u Sportu, Avazu itd.Vidim ti si se regisrtovao samo da ga odbraniš, pa mora da si ti on, ili jedna od njegovih štela koja kontroliše forume kako se piše o tom Čampari, da se slučajno ne bi saznalo kako je dospio u prvi tim.Pa jbt više sam pročitao članaka o Čampari nego Džakmiću, Beloševiću itd, pa koje taj Čampara Pelle je li, ebo te on, a ti njega, samo zapamti da takvi poput njega imaju kratak rok trajanja, živi bili pa vidjeli. :evil:
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Haksss, mire971, Tarapi i 41 gost.