Neutral je napisao/la:Gomez je došao u Bayern za 35 miliona eura prije 4 godine. U to vrijeme se davao manji keš za igrača
Došao je za 30 mil.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Neutral je napisao/la:Gomez je došao u Bayern za 35 miliona eura prije 4 godine. U to vrijeme se davao manji keš za igrača
Saurman je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gomez je došao u Bayern za 35 miliona eura prije 4 godine. U to vrijeme se davao manji keš za igrača
Došao je za 30 mil.
Na Transfermarkt.de ukupan transfer iznosi 30 mil kao i na Goal.com.Neutral je napisao/la:Saurman je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gomez je došao u Bayern za 35 miliona eura prije 4 godine. U to vrijeme se davao manji keš za igrača
Došao je za 30 mil.
30 sa svim klauzulama 35 miliona što je treći najveći u historiji Bayerna. Prvi je Javi za 40 miliona eura, drugi je Gotze za 37 miliona eura.
Sjecam kako da neNeutral je napisao/la:BadrHari je napisao/la:A bio je target man svjetske klase.Neutral je napisao/la:Gomez je došao u Bayern za 35 miliona eura prije 4 godine. U to vrijeme se davao manji keš za igrača
Poslije 2 ili je ono bilo 3 sezone ekipe sa otoka raspitivali su se za cijenu Gomeza. Sjećaš se i sam kolike su cifre u pitanju bile
secer je napisao/la:presjedio jednu sezonu kod gaala, presjedio jednu sezonu kod jupa = -20 mil. evra + -15 izgubljenih na transferu = -35 miliona evra. dakle, uli i co.(svi oni koji su ucestvovali u tom transferu) su pojeli po jedno dzinovsko ****.
al nebitno. bitno je da smo se rijesili flopine. danas slavimo.![]()
gomo, uvali ti moj drug omo, opaaaaaaaa
secer je napisao/la:
gomo, uvali ti moj drug omo, opaaaaaaaa
ja cu pamtit da je bio kloc koji nije znao poves loptu.gerdmuller je napisao/la:Nazabijao se golova i to cu mu uvijek pamtiti
ma prepiso od jednog bavarca.gerdmuller je napisao/la:Inace tvoj novi potpis je genijalan
mislim da je godisnje zaradjivo cenera miliona bruto.Omerbavarac je napisao/la:ako se ne varam bio je medju 3 najplacenija igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.