Bojim se da ćemo se ove sezone grčevito boriti za opstanak...stanje u klubu mi uopšte ne ulijeva povjerenje." ? je napisao/la:$ је " $ са $, " се $ & ". & $ ? ' $ његове прохтјеве, а $ не ' $ ' % ?![]()
%, ? " ' $ / у $...

Bojim se da ćemo se ove sezone grčevito boriti za opstanak...stanje u klubu mi uopšte ne ulijeva povjerenje." ? je napisao/la:$ је " $ са $, " се $ & ". & $ ? ' $ његове прохтјеве, а $ не ' $ ' % ?![]()
%, ? " ' $ / у $...
Jel to sigurno?K0MT je napisao/la:Staka i Zoća su naši.
Zoci je valjda propao transfer u Izrael , a Staka po svemu sudeci ostaje ovdje.djoleprijedor je napisao/la:Jel to sigurno?K0MT je napisao/la:Staka i Zoća su naši.
Savic jedan od boljih stopera koji je igrao za Rudar... Odlican igrac, bio nam je stub odbrane... Nikakva veza, momak je sve trudom postigao. Bude li radio i dalje kao i do sada, moze proci u CZV ladno. PozdravHERCEGOVAC88 je napisao/la:De neka mi neko napise o Borisu Savicu koji je na probi u Zvezdi, kakav je igrac, neki po netu su pisali kako je tatin sin da je zbog njega igrao, pa me zanima je li to istina? Kakav je igrac ima li sanse da prodje probu po vama???
Prijedor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla
Miloš Galin je novi igrač našeg kluba. Dobrodošao u svetinju!
Inače, Galin je visok 198 cm, a u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je boje Krajine, beogradskog Rada, OFK Mladenovca, Srema (Donji Srem), Drine, Jedinstva, Bratstva iz Gračanice i grčke Kalamate.
Sa fejs stranice FK Sloboda Tuzla... Sad mi nista nije jasno
Vida je dobar igrac sigurno bar dok je kod nas igrao u Slaviji,cinjenica da se nije nadavao golova ali je imao asistencija i zaradio je nekoliko penala iz igre jedan na jedan ali izgleda da ga ni u Velezu nije htjeo gol valjda ce kod vas biti vise srece!!!!Vastecija_GSE je napisao/la:Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarReds22 i 18 gostiju.