Da ne nabrajam razloge, ima ih i previse...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bas tako, precijenjen.Johny je napisao/la:Alvaro Negredo !
Salihovic je precjenjen.Drag mi je ali je foka prava.Desna noga mu iskljucivo sluzi za ulazak u kucu sa bismilom.
Nema posebnu kvalitetu u igri sem suta ali iskljucivo iz prekida.
Zabaleta jako dobar i zahvalan igrac.
Sta je to 'VISE' od Milana ?Lillard je napisao/la:Ja ne znam po cemu je pola ovih podcijenjeno?
Recimo Boateng. Njemu je Milan klub karijere. Vise od toga ne moze.
Mozda sam se krivo izrazio...IlPrincipe je napisao/la:Sta je to 'VISE' od Milana ?Lillard je napisao/la:Ja ne znam po cemu je pola ovih podcijenjeno?
Recimo Boateng. Njemu je Milan klub karijere. Vise od toga ne moze.
btw mislio sam na cijelu ligu, opcenito.Ovdje su samo slike nekih igrača koji pokazuju kvalitet iste.
Puma je napisao/la:
Kada sam procitao prije par dana da je potpisao za Dortmund, reakcija je bila![]()
Svaka cast momku kako se uspio progurati. U Milanu su ga smatrali totalnim antitalentom, pa su ga sutali po raznim posudbama. Iz tog razloga, moze komotno u ovu temu.
Steph je napisao/la:Muhamed Alaim.
nemoj da komentarises igrace koje i ne pratis, izgleda da ni repku bih ne pratis, a ako pratis onda pojma nemas o fudbalu i kvalitetima igraca... unapred hvalaJohny je napisao/la:Alvaro Negredo !
Salihovic je precjenjen.Drag mi je ali je foka prava.Desna noga mu iskljucivo sluzi za ulazak u kucu sa bismilom.
Nema posebnu kvalitetu u igri sem suta ali iskljucivo iz prekida.
Zabaleta jako dobar i zahvalan igrac.
Bravo! nek si im objasnio...BadrHari je napisao/la:Koliko Salihovic pretrci na utakmici, koliko pozicija moze igrati u timu a da igra solidno.
Pogledajte kakvu je vezu sa Lulicem uspostavio na lijevoj strani.
Dva borbena radnika koja uzoru teren i pored kojih prolaska nema.
Ne krasi ga neka brzina ali zato izvlaci kondicija i fizicki je najspremniji igrac u nasoj reprezentaciji.
Sklon povredama ali najbolji izvodjac prekida u historiji nase reprezentacije, i nekoliko godina najjaca ljevica u Bundesligi. Penal je 1 ofulao u karijeri.
Kad igra zadnjeg veznog vidi se da je i tehnicki potkovan, prima loptu, kombinuje, salje pasove i uzima lopte.
Na beku vec nekoliko godina svaka akcija preko njega ide i odlicno defanzivne zadatke obavlja.
Igra uz liniju i slabost desne noge u igri mu se i ne osjeti. Skoro nikad u odbrani i ne grijesi.
Ko god je pogledao i jednu utakmicu Hoffenheima vidjeti ce da je on taj klub u svakom smislu prerastao i da je igrac kvalitete Stuttgarta pa i Leverkusena.
Podcijenjen je jer cesto uradi lavovski posao a mediji samo Dzeku i Pjanketa velicaju.
Po kvaliteti on je u top 5 igraca nase reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.