AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 08 jul 2013, 16:15

Yucca je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Jeste zvanicno doveli Hondu ili jos se pregovara :?:

Ako ste ga doveli fino dobar igrac vidjet cemo kako ce se snaci u Seria A za cijenu oko 10 miliona ako sam dobro upratio cifru za koju ce doci u Milan odlican posao

Yucca druze ma i ako dodje Honda doci ce za max 5 M, ne daju nasi vise. po meni je dobar igrac i mislim da bi se dobro uklopio u ekipu. treba nam takav jedan..

neko care kakav je to Avatar? :lol:

To je podrska Grande interu i njihovom svetcu tj spasiocu :lol: :lol:

Malo je falilo da Cavani potpise za inter par hiljada je bilo problem i on ode u PSG :lol: :lol:

hehhhehhe.. ja mislio da nije kakva opklada bila u pitanju :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 08 jul 2013, 16:22

evo poli i službeno naš.... imam nekakav osjećaj da će taj momak proraditi u milanu i postat odličan igrač sredine terena kao naš kapetan Montolivo.
galliani kaže da se nada dolasku Honde u Januaru.... Što bi to trebalo značiti??? Boatengu su rekli da potraži novi klub. ko će igrat trequaristu? možda ćak kupe nekog novog da popuni to mijesto do januara moda nebi ni loše bilo dovesti Eriksena pa ga onda premjestiti na LMF...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jul 2013, 16:26

nesta13 je napisao/la:evo poli i službeno naš.... imam nekakav osjećaj da će taj momak proraditi u milanu i postat odličan igrač sredine terena kao naš kapetan Montolivo.
galliani kaže da se nada dolasku Honde u Januaru.... Što bi to trebalo značiti??? Boatengu su rekli da potraži novi klub. ko će igrat trequaristu? možda ćak kupe nekog novog da popuni to mijesto do januara moda nebi ni loše bilo dovesti Eriksena pa ga onda premjestiti na LMF...
Trequrista Saponara ,a gdje si procitao da su rekli Boatengu da potrazi novi klub ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2013, 16:31

Fiorentina dovela Gomeza za 20 milijuna,a milan ne moze dati 9 na japanca ili 9 za LJajica, pa to je tacno zalosno :(

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 jul 2013, 16:39

Sta ce nam uopste Adem panjuga i kako ga neko moze doziviti kao "pojacanje" !? :?
Unico amore sei!
❤️🖤

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 08 jul 2013, 16:42

AjsKjub je napisao/la:Sta ce nam uopste Adem panjuga i kako ga neko moze doziviti kao "pojacanje" !? :?
Druze Ljajic je sve samo nije panjuga,odlican igrac a samo 21 godinu,pratio sam ga cijelu sezonu u Fiorentini za one novce za koje bi trebao doci strava igrac vjeruj mi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jul 2013, 16:49

Adem nije panj. S lakocom je provozao nasu odbranu i iznudio penal.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 08 jul 2013, 16:53

Evo izjava ćele:
Galliani about Milan’s transfer period.

We start with Robinho:”We are currently negotiating with Santos. The player wants to return to his home country, but we still haven’t finalized the financial aspect of the deal. In any event by the 15th the saga will come to a conclusion because the Brazilian transfer period ends on that day. Ljajic? I won’t deny there are some discussions” Then an update on Honda:”I hope he can arrive in Milano starting in January.”
p.s. fina ova hanuma :lol:

slika
Il club piu titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 jul 2013, 16:59

Warrick je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:Sta ce nam uopste Adem panjuga i kako ga neko moze doziviti kao "pojacanje" !? :?
Druze Ljajic je sve samo nije panjuga,odlican igrac a samo 21 godinu,pratio sam ga cijelu sezonu u Fiorentini za one novce za koje bi trebao doci strava igrac vjeruj mi.
Nije ni igrac za jednog od najvecih klubova na svijetu. Pojacanje je al za klubove kao sto su npr. Everton, Sevilla, Salke...
Unico amore sei!
❤️🖤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2013, 17:05

meskalin je napisao/la:Fiorentina dovela Gomeza za 20 milijuna,a milan ne moze dati 9 na japanca ili 9 za LJajica, pa to je tacno zalosno :(
Pa koja je logika dat 9 mil za Hondu a u januaru moze doc dzaba? Da on ima 2 god ugovora sa rusima pa hajd al za pola godine je puno. Oni su trazili 7 al mislim da ce to celo rijesit za 4-5 milki. Sto se tice Ljajica momak je dobar al mi smo pokriveni u napadu tako da ni tu nebi dao neke pare, svakako je nas na godinu :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 jul 2013, 17:09

AjsKjub je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
Nije ni igrac za jednog od najvecih klubova na svijetu. Pojacanje je al za klubove kao sto su npr. Everton, Sevilla, Salke...
Ako mogu Bonera,Nocerino,Traore i slicni,moze i on komotno da igra,a za njih je on profesor ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 08 jul 2013, 17:18

AjsKjub je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
Vjeruj da je pojacanje i to pravo i abd kad dodje i kad zaigra vidjet ces,a brate nije ni Prince igrac da bude okosnica jednog od najvecih klubova na svijetu pa jos plus i 10 ka,tako da ti ta prica i nije bas na mjestu,nemoj se ti ljutiti vjerovatno ga nisi pratio pa tako pricas,vrlo dobro znam o kakvom igracu je rijec zato i pisem. ;)i tako smo zbog takve price popusili Jovetica kojeg smo mogli dovesti za relativno male pare Savicevic ga predlagao al jok nece Galliani i kompanija i vidi sad sta bi mali stroj,tako vjeruj mi da je Ljajic pojacanje,ako nista uzmi pa pogledaj zadnju nasu tekmu sa Fiorentinom 2-2 ako nista to pogledaj ili ako ti je to malo pogledaj i mec protiv Intera 4-1 to su svjezi primjeri.
Svi mi ocekujemo neka velika i zvucna pojacanja tipa Pastore,Lavezzi ovaj onaj ali od toga nema nista vise u dogledno vrijeme to je bilo nekad sad se spominjalo,sad ce godisnje jedan zvucniji dolazit ako se i to desi moramo se svi pomiriti sa cinjenicom da nema vise kupovine ko prije,nego da su bili pametniji pa ranije ovo uraditi sto rade sad mogli su Pastorea dovesti za nekid 8,9 miliona iz argentine kad je dolazio al jok nece oni,i jos plus bruku drugih igraca koje smo mogli dovesti od 2007 pa na ovamo,al jok daj ti senatorima nove sminkerske ugovore daj ovo daj ono,daj flaminiju 5 miliona godisnje,jos prije 6,7 godina se trebao ovaj haj nazovimo ga zaokret u transfer politici puno bi bolje stajali.
Ali sto je najgore ja im ni u ovo sad ne vjerujem cak sta vise siguran sam da Saraf ide iduce godine 100 posto,a mozda cak i do kraja ljeta.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jul 2013, 17:39

Poli i Saponara .. Saponara isti Pato :shock:

slika

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2013, 18:13

muxa je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Fiorentina dovela Gomeza za 20 milijuna,a milan ne moze dati 9 na japanca ili 9 za LJajica, pa to je tacno zalosno :(
Pa koja je logika dat 9 mil za Hondu a u januaru moze doc dzaba? Da on ima 2 god ugovora sa rusima pa hajd al za pola godine je puno. Oni su trazili 7 al mislim da ce to celo rijesit za 4-5 milki. Sto se tice Ljajica momak je dobar al mi smo pokriveni u napadu tako da ni tu nebi dao neke pare, svakako je nas na godinu :grin:

Onda nemoj da se cudimo ako strat iduce bude gori od predhodne sezone, to su minorne sume novca za one koje bi trebali davati, jbg Ljajic mali je provozao nashu odbranu ko djecu i oni ce fol cekati ne bi li ga Inter ili neko treci doveli...nekad se i 40 milijuna davalo za veznjaka
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 08 jul 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2013, 18:24

Nekad je bilo nekad ;-)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2013, 18:57

Ne znam suludo je davati po 40 milijuna za igrace tipa Modirc ili Pastorea, jer relano ne vrijede toliko ali za nekoga za koga znas da ce opravdati ulozeno sigurno i da ce ti popuniti prazninu, jer je prijeko potreban kao u nasem slucaju, dovedi brate nemoj stedjeti.... tačno da nije Intera najgori bi bili !!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2013, 20:00

Veoma optimisticno

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2013, 21:12

Dobar je Ljajic, ali kud bi mi s njim ?
Dovoljno smo pokriveni na pozicijama na kojima on igra, bolje da se te pare uloze za dobrog stopera, nije bas da nam pare padaju sa neba pa da uzimamo igrace preko 10 m koji nam i ne trebaju. ;)

Posto vidim da ce Honda navjerovatnije doci u januaru, koga oni misle staviti na ofanzivnog veznog ? Da nece mozda Nocerina ? :roll:
Saponara je jos uvijek mlad i neiskusan da ga se forsira od prvog minuta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 jul 2013, 21:48

Sada kad su došli Saponara i Poli mislim da se treba orijentisati na odbranu, Ljaljić je u ovom momentu ne potreban jer imamo igraca na toj poziciji a i ako dođe dobro je došao, bio bi dodatno pojacanje. Sto se tiće honde on nece doci na ljeto, mozda u januaru ko zna. Mislim da će Saponara kvalitetno obaviti posao ofanzivnog veznog, on i montolivo bi trebali biti nasa pokretacka snaga, a tu je i boateng i poli te De Jong od koji ce biti zadnji vezni. Muntari, nocerino ali i mali Cristante ce biti backup. Napad je solidno popunjen mada mi je žao Pazinija ali vratiti će se on.
Ostaje samo jos pitanje stopera imamo 2 poprilicno polovna i jednog potpuno neupotrebljivog i tu je potrebna svježa krv. Također bi trebalo dovesti jednog beka, jer imamo 3 treba barem jos jedan. Dobro bi bilo kada bi ostavili Albertazzia momak igra i stopera i lijevog beka.

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 08 jul 2013, 22:18

Kevin Prins Boateng je konačno prelomio i odlučio da napusti Milan. Fudbaler iz Gane prošle sezone nije pružao partije zbog kojeg su ga navijači Rosonera i zavoleli, a čini se da je veliki uticaj na odluku da napusti San Siro bio i problem sa rasistima. Potencijalna destinacija bivšeg fudbalera Portsmuta je Monako, naravno ako Kneževi izdvoje 15 miliona evra. Njegov odlazak bi otvorio mesto za dolazak Japanca Honde, a ako i Robinjo napusti tim, što je vrlo verovatno, Adem Ljajić bi mogao da obuče crveno-crni dres.
DAJ NAM ERIKSENAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.