AjsKjub je napisao/la:Warrick je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:Sta ce nam uopste Adem panjuga i kako ga neko moze doziviti kao "pojacanje" !?

Druze Ljajic je sve samo nije panjuga,odlican igrac a samo 21 godinu,pratio sam ga cijelu sezonu u Fiorentini za one novce za koje bi trebao doci strava igrac vjeruj mi.
Nije ni igrac za jednog od najvecih klubova na svijetu. Pojacanje je al za klubove kao sto su npr. Everton, Sevilla, Salke...
Vjeruj da je pojacanje i to pravo i abd kad dodje i kad zaigra vidjet ces,a brate nije ni Prince igrac da bude okosnica jednog od najvecih klubova na svijetu pa jos plus i 10 ka,tako da ti ta prica i nije bas na mjestu,nemoj se ti ljutiti vjerovatno ga nisi pratio pa tako pricas,vrlo dobro znam o kakvom igracu je rijec zato i pisem. ;)i tako smo zbog takve price popusili Jovetica kojeg smo mogli dovesti za relativno male pare Savicevic ga predlagao al jok nece Galliani i kompanija i vidi sad sta bi mali stroj,tako vjeruj mi da je Ljajic pojacanje,ako nista uzmi pa pogledaj zadnju nasu tekmu sa Fiorentinom 2-2 ako nista to pogledaj ili ako ti je to malo pogledaj i mec protiv Intera 4-1 to su svjezi primjeri.
Svi mi ocekujemo neka velika i zvucna pojacanja tipa Pastore,Lavezzi ovaj onaj ali od toga nema nista vise u dogledno vrijeme to je bilo nekad sad se spominjalo,sad ce godisnje jedan zvucniji dolazit ako se i to desi moramo se svi pomiriti sa cinjenicom da nema vise kupovine ko prije,nego da su bili pametniji pa ranije ovo uraditi sto rade sad mogli su Pastorea dovesti za nekid 8,9 miliona iz argentine kad je dolazio al jok nece oni,i jos plus bruku drugih igraca koje smo mogli dovesti od 2007 pa na ovamo,al jok daj ti senatorima nove sminkerske ugovore daj ovo daj ono,daj flaminiju 5 miliona godisnje,jos prije 6,7 godina se trebao ovaj haj nazovimo ga zaokret u transfer politici puno bi bolje stajali.
Ali sto je najgore ja im ni u ovo sad ne vjerujem cak sta vise siguran sam da Saraf ide iduce godine 100 posto,a mozda cak i do kraja ljeta.