Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
84, prema izvorima koje je CIA poslala 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jel valjaju ista bureci,znal iko?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje su pice, tako ja čuo 

Ja vise burek preferiram.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za Vareš nekad bilo,sad slabo,čuva se većina
:mrgreen:
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
Ljeva ima i neku fleku kraj desnog oka, mozda je i muha

Desna ima više bubuljicavopi je napisao/la:Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve

Lijeva ima čini mi se i malo veče ( . ) ( . ) , ali samo da skinu cipele odmah bi skont'o koja je kojaDex je napisao/la:Desna ima više bubuljicavopi je napisao/la:Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve

Evo Golf na piku piše da je 89' i cijena je 2,400

Tako blizu, a tako daleko.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
To je zakonski zabranjeno , moreš zatvora završitibavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???

- bavaraccccc
- Kontakt:
Tako nesto.....Civa je napisao/la:To je zakonski zabranjeno , moreš zatvora završitibavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???Hoćeš bivšu da slijediš

- Marsal
- Kontakt:
Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tyler durden
- Kontakt:
Tesko.bavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???
Probaj joj kako ubacit keyloggera ili ga postavi na svom racunaru i nek ona nekako ude na svoj fb preko tvog racunara

- bavaraccccc
- Kontakt:
Kakve to sad veze ima? samo me zanima,na koji nacin to funkcionise..i da li se moze to uraditi bez nekog programa....Marsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.
- bavaraccccc
- Kontakt:
pretty much nemoguce...tyler durden je napisao/la:Tesko.bavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???
Probaj joj kako ubacit keyloggera ili ga postavi na svom racunaru i nek ona nekako ude na svoj fb preko tvog racunara

Naravno da može, sve što ti treba je mozak.bavaraccccc je napisao/la:i da li se moze to uraditi bez nekog programa....
Jah,
Dobar savjet, vjeruj mi.Marsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.
+1mandraX je napisao/la:Dobar savjet, vjeruj mi.Marsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.

Doduše možda naletiš na neke 'gole' slike koje je slala drugovima pa podijeli ovdje.

- bavaraccccc
- Kontakt:
You re missing the point!Steph je napisao/la:+1mandraX je napisao/la:Dobar savjet, vjeruj mi.Marsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.![]()
Doduše možda naletiš na neke 'gole' slike koje je slala drugovima pa podijeli ovdje.

Ako imaš operatvni sistem Linux možeš vrlo lahko doći do raznih podataka od bilo koje osobe koja ti je potrebna , samo za to je potrebno vremena i iskustvabavaraccccc je napisao/la:Jel zna neko kako provaliti u neciji profil na fb ako znas staru sifru od tog profila???

Ama znam ja da to nije tvoja poenta samo ćeš vjerovatno naletiti na takvo nešto, vjeruj mi.bavaraccccc je napisao/la:You re missing the point!Steph je napisao/la:+1mandraX je napisao/la:
Dobar savjet, vjeruj mi.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.