Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Puno veće šanse ima mali gnom da završi u Manchesteru(ali City-u) naredne sezone nego Apolon igdje izvan Madrida, sam stari prdonja krojf je pokrenuo stvar oko prodaje utajivača poreza sad kad je tu brazilac.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne vidim kakve veze odlazak Begovica u United ima sa Baleom. Nije da ce ga Stoke dovest.M4kaveli je napisao/la:Sto jest jest zna covjek svoj pos'o, ali niko nije gori od brazilaca po tom pitanju.![]()
@Lennone Bale ostaje jos sezonu u Tottenhamu da bi dosao 2015 nakon sto Apolon ode u United.
- Richardson
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ne vidim kakve veze odlazak Begovica u United ima sa Baleom. Nije da ce ga Stoke dovest.M4kaveli je napisao/la:Sto jest jest zna covjek svoj pos'o, ali niko nije gori od brazilaca po tom pitanju.![]()
@Lennone Bale ostaje jos sezonu u Tottenhamu da bi dosao 2015 nakon sto Apolon ode u United.

- KapioFootball
- Kontakt:
AKo je ovo istina ( nadam se da jeste), bilo bi krajnje vrijeme da saznamo sta ce biti sa baleom.
http://www.realbalkan.com/2013/07/garet ... imaju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realbalkan.com/2013/07/garet ... imaju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HALA MADRID!!!
Jedna od novih spekulacija-"Postignut dogovor"-Jese i 60 miliones
Ako je ovo istina, je.bi pero sve nase dragulje onda odma,sjebi sve skole i akademije i pcke mtrn,koji ce nam kur.ac

Ako je ovo istina, je.bi pero sve nase dragulje onda odma,sjebi sve skole i akademije i pcke mtrn,koji ce nam kur.ac

Sretno zmajevi!!
U čemu je problem.
Ako Jese želi da ide zašto to ne iskoristiti da se mazne zvijer kakva je Bale.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Mozda zato sto nam sad Bale i ne treba jer trojac Isco-Ronaldo-Ozil je i vise nego dobar i ako bala dodje neko ce grijat klupu?A uz to Jese je veliki talent kojeg vec imamo.madridist je napisao/la:U čemu je problem.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Problem je u tome sto nam Bale uopste nije potreban.Cisti ego Pere da odgovori Rosellu.madridist je napisao/la:U čemu je problem.
A te pare nisu malene+ daje jednog od rijetkih dragulja iz nase skole u zadnjih 10 godina.
Taman da idu Jese+po marke,ne vrijedi i nema potrebe.
Sta si ti mislio,koga na klupu?
Sretno zmajevi!!
Jese će biti bolji igrač od Balea ako mu se pruži prilika.Eto u čemu je problem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
+1LBJ MVP je napisao/la:Jese će biti bolji igrač od Balea ako mu se pruži prilika.Eto u čemu je problem.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gomez iz baye u fiorentinu.Pa on se mogo lako dovest za ove pare koje cemo mozda dobiti za pipitu,cak i manje.
Ali eto,prioritet je Bale
Ali eto,prioritet je Bale

Sretno zmajevi!!
Real Madrid midfielder Xabi Alonso has denied that there is even a remote chance of him returning to England. The player has been linked with a return to the Premier League with both Liverpool and Chelsea as possible destinations.
“The Premier League? No” was the player’s short, blunt response when asked whether he might consider a move to his former club or to join Jose Mourinho at Chelsea. “No way, no chance,” was all that Xabi added after being pestered by journalists on Monday.
Rumours that Xabi is looking to move on have been circulating for some time. The player, whose contract expires in June 2014, has yet to discuss new terms with Real Madrid and the capital side’s capture of Asier Illarramendi has only fuelled gossip that the Basque midfielder will leave on a free transfer at the end of the season.
As
Perez o Ronaldu,Ancelotiju,i ostalima:
http://as.com/diarioas/2013/07/08/engli ... 44423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“The Premier League? No” was the player’s short, blunt response when asked whether he might consider a move to his former club or to join Jose Mourinho at Chelsea. “No way, no chance,” was all that Xabi added after being pestered by journalists on Monday.
Rumours that Xabi is looking to move on have been circulating for some time. The player, whose contract expires in June 2014, has yet to discuss new terms with Real Madrid and the capital side’s capture of Asier Illarramendi has only fuelled gossip that the Basque midfielder will leave on a free transfer at the end of the season.
As
Perez o Ronaldu,Ancelotiju,i ostalima:
http://as.com/diarioas/2013/07/08/engli ... 44423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- RealMoudrid
- Kontakt:
Neće Jese nigdje. On je samo savršena podloga medijima za špekulacije o Bejlu i prodaju svojih žutih sranja, a očigledno da na to ne nasjedaju samo u Engleskoj i Španiji, nego i u Bosni.
Po meni je besmisleno dovoditi Bejla...
Po meni je besmisleno dovoditi Bejla...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ma ja sam gore napisao ako lik želi da ide jer mu se u Madridu ne garantuju minute a ne da ga treba prodati ,anyway puno bi mu pametnije bilo provest godinu na posudbi npr. kao Carvajal,da igra konstantno pa da vidimo u društvu big boysa šta ima od njeg.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Trebalo je Villu uzet. 5 miliona je dzaba.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- RickBlaine
- Kontakt:
Madridu bi bilo 5x5.Consigliere je napisao/la:Trebalo je Villu uzet. 5 miliona je dzaba.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
komplikuju stvari za real oko ovog illarramendija iz sociedada
sociedad ga nije spreman prodati .bar za sad .
Sad je realu ostala opcija da igrac ode u madrid na osnovu klauzule gdje ga sociedad mora pustiti ali ce reala taj transfer ispasti onda 42 miliona eura ,12 miliona ce morati dodatno ici na poseban porez za igraca koji ide u neki klub protiv volje svog kluba iskoristavajuci klauzulu u ugovoru
sociedad ga nije spreman prodati .bar za sad .
Sad je realu ostala opcija da igrac ode u madrid na osnovu klauzule gdje ga sociedad mora pustiti ali ce reala taj transfer ispasti onda 42 miliona eura ,12 miliona ce morati dodatno ici na poseban porez za igraca koji ide u neki klub protiv volje svog kluba iskoristavajuci klauzulu u ugovoru
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Neće valjda istresti 30 mil za Illarramendia. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci 30 miliona je klauzula koju je Sosiedad postavio , a sad traze jos 12 miliona jer je Real spreman platiti 30.
Neka zutila su i vise od obicnog zutila.
Jedan Xabi je dosao zaobilaznim putem.
Ovaj sto strasno podsjeca na njega , ne mora na isti nacin doci do Reala.
Neka zutila su i vise od obicnog zutila.
Cek , jel pripadnik bavarije ima problem sa cijenom defanzivnog veznjaka iz Spanije ? ne bi trebao.Saurman je napisao/la:Neće valjda istresti 30 mil za Illarramendia.
Jedan Xabi je dosao zaobilaznim putem.
Ovaj sto strasno podsjeca na njega , ne mora na isti nacin doci do Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
[Zole]Pa on već jest u Realu[Zole]Raul_64 je napisao/la: Ovaj sto strasno podsjeca na njega , ne mora na isti nacin doci do Reala.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.