Šta je sa Jusića iz Zvijezde- dolazi li u Slobodu, znal' neko više o tom?
Jusić je davno,jos polovinom prošle sezone otišao.....TzBulevar87 je napisao/la:Izgleda da ste pravo zadovoljni našim Gradom i da je pravo pojačanje za vas. Drago mi je ako je tako![]()
Šta je sa Jusića iz Zvijezde- dolazi li u Slobodu, znal' neko više o tom?
Jest vala Jusa je za ove sad doktor fudbala nikad neću zaboravit zimus počele pripreme i Musto mu reko da je slobodan može ić da na njega ne računaju više a on je u hodniku zaplako koliko mu je bilo žao otić iz Zvijezde godinama je tu i planiro ostat tu živit ali sudbina mu je bila u Mustinim rukamabatigol777 je napisao/la:Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Jusa jest bio borben al nikad nije pokazivo sigurnost.......... u prvim njegovim sezonama izvlacio ga je Karic, samo kad se sjetim koliko je put Karic spasio 1 na 1 zbog njegove greske....... kasnije kad je Karic otiso vidilo je se kakva nam je odbrana, pljustalo je na sve strane....... Jusa je bio prosjek liga nista specijalno............ Kad se sjetim Slavije i onog njihovog spica pa jusa je bio smijesan pored njegaZmajjj je napisao/la:Jest vala Jusa je za ove sad doktor fudbala nikad neću zaboravit zimus počele pripreme i Musto mu reko da je slobodan može ić da na njega ne računaju više a on je u hodniku zaplako koliko mu je bilo žao otić iz Zvijezde godinama je tu i planiro ostat tu živit ali sudbina mu je bila u Mustinim rukamabatigol777 je napisao/la:Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Tkanton ba kako je Jusa godinama igro za klub bio najbolji sportaš grada proglašavan mislim da ne treba gazit čojka koji je sebe dao za klub igrajući i najveći uspjesi Zvijezde su vezani za njega i tu ekipu koju je Musto rastjeroTkanton je napisao/la:Jusa jest bio borben al nikad nije pokazivo sigurnost.......... u prvim njegovim sezonama izvlacio ga je Karic, samo kad se sjetim koliko je put Karic spasio 1 na 1 zbog njegove greske....... kasnije kad je Karic otiso vidilo je se kakva nam je odbrana, pljustalo je na sve strane....... Jusa je bio prosjek liga nista specijalno............ Kad se sjetim Slavije i onog njihovog spica pa jusa je bio smijesan pored njegaZmajjj je napisao/la:Jest vala Jusa je za ove sad doktor fudbala nikad neću zaboravit zimus počele pripreme i Musto mu reko da je slobodan može ić da na njega ne računaju više a on je u hodniku zaplako koliko mu je bilo žao otić iz Zvijezde godinama je tu i planiro ostat tu živit ali sudbina mu je bila u Mustinim rukamabatigol777 je napisao/la:Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Da ti nisi ofulo temunime_tm87 je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom
Jesam, izvinjavam seserim je napisao/la:Da ti nisi ofulo temunime_tm87 je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom
dobro je znaci nece Chesi preko 5 komadanime_tm87 je napisao/la:Jesam, izvinjavam seserim je napisao/la:Da ti nisi ofulo temunime_tm87 je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom
dobro je znaci nece Chesi preko 5 komadaKapetan je napisao/la:Da ti nisi ofulo temuserim je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom
Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampionanime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive
Mi cemo uzivati u Ligi Šampiona i guziti čehinje, a onda cemo i vas kad počne premijer liga, to je vec tradicionalnoserim je napisao/la:Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampionanime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive
Nedo Bog nikom uzivati kako ste vi do sada uzivali,jedino vam ostane uzitak u PL.mada i to uzivanje nije na objektivan način što u ostalom pokazuju rezultati u Europi.nime_tm87 je napisao/la:Mi cemo uzivati u Ligi Šampiona i guziti čehinje, a onda cemo i vas kad počne premijer liga, to je vec tradicionalnoserim je napisao/la:Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampionanime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive
Sta ti znas sta je evropa jadan ne bio drzi se svog sela.vatreni je napisao/la: Nedo Bog nikom uzivati kako ste vi do sada uzivali,jedino vam ostane uzitak u PL.mada i to uzivanje nije na objektivan način što u ostalom pokazuju rezultati u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.