NK Zvijezda Gradačac

TzBulevar87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 jul 2013, 23:02

Izgleda da ste pravo zadovoljni našim Gradom i da je pravo pojačanje za vas. Drago mi je ako je tako :)
Šta je sa Jusića iz Zvijezde- dolazi li u Slobodu, znal' neko više o tom?
075

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jul 2013, 23:14

TzBulevar87 je napisao/la:Izgleda da ste pravo zadovoljni našim Gradom i da je pravo pojačanje za vas. Drago mi je ako je tako :)
Šta je sa Jusića iz Zvijezde- dolazi li u Slobodu, znal' neko više o tom?
Jusić je davno,jos polovinom prošle sezone otišao..... :?: ,Grado,kao da je u Zvijezdi godinama,valjda mu jos iz Slobode ostalo pa kapitenski postavlja odbranu :)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 08 jul 2013, 09:16

Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 08 jul 2013, 09:56

batigol777 je napisao/la:Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Jest vala Jusa je za ove sad doktor fudbala nikad neću zaboravit zimus počele pripreme i Musto mu reko da je slobodan može ić da na njega ne računaju više a on je u hodniku zaplako koliko mu je bilo žao otić iz Zvijezde godinama je tu i planiro ostat tu živit ali sudbina mu je bila u Mustinim rukama :?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 jul 2013, 10:36

Zmajjj je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Rusmir Jusić je exstra igrač malko spori al besprijekoan u skoku i izlascima na loptu. Ja bi ga volio gledati u zvijezdi jos i nikad mi neće biti jasno zašto je otišao i on i Hamza ,Zidan za našu ligu.
Jest vala Jusa je za ove sad doktor fudbala nikad neću zaboravit zimus počele pripreme i Musto mu reko da je slobodan može ić da na njega ne računaju više a on je u hodniku zaplako koliko mu je bilo žao otić iz Zvijezde godinama je tu i planiro ostat tu živit ali sudbina mu je bila u Mustinim rukama :?
Jusa jest bio borben al nikad nije pokazivo sigurnost.......... u prvim njegovim sezonama izvlacio ga je Karic, samo kad se sjetim koliko je put Karic spasio 1 na 1 zbog njegove greske....... kasnije kad je Karic otiso vidilo je se kakva nam je odbrana, pljustalo je na sve strane....... Jusa je bio prosjek liga nista specijalno............ Kad se sjetim Slavije i onog njihovog spica pa jusa je bio smijesan pored njega

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 08 jul 2013, 11:17

Juske je stvarno i Čovjek i igrač za svaku pohvalu ,Kao i Hmza Veco Sava... a mislim da se Zvijezda nije ponijela prema njima najkorektnije.Dovedu neke kvazi igrače koji nemaju veze ala Milanović ,Džafić neki likova koji su prošli pokraj fudblaa,umjesto da provjerene ljude zadrže.Sada su aktuelni Brazilci koji ruku na srce nisu ništa posebno.Mislim das mi imamo puno takvih igrača Jahić,Jukan Neza.... naša djeca bukvalno otjerana radi nekih polovnih igrača koji su hamana pa eto rođeni u BR (azilu )
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 08 jul 2013, 11:28

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Jusa jest bio borben al nikad nije pokazivo sigurnost.......... u prvim njegovim sezonama izvlacio ga je Karic, samo kad se sjetim koliko je put Karic spasio 1 na 1 zbog njegove greske....... kasnije kad je Karic otiso vidilo je se kakva nam je odbrana, pljustalo je na sve strane....... Jusa je bio prosjek liga nista specijalno............ Kad se sjetim Slavije i onog njihovog spica pa jusa je bio smijesan pored njega
Tkanton ba kako je Jusa godinama igro za klub bio najbolji sportaš grada proglašavan mislim da ne treba gazit čojka koji je sebe dao za klub igrajući i najveći uspjesi Zvijezde su vezani za njega i tu ekipu koju je Musto rastjero

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 jul 2013, 11:48

Ja ne kazem da se on nije borio ni sebe davo za klub vec da nije pokazivo sigurnost....... sjeti se samo koliko su se put zaledile tribine zbog njegovi poteza pogotovo na pocetku....... njemu svaka cast na svemu.......... a sto se tice Neze eto ga sad ni u Slobodi nemoze igrat u 1. federalnoj a vi bi da igra premier ligu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 12:44

-
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 08 jul 2013, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 08 jul 2013, 12:49

nime_tm87 je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom

8-)
Da ti nisi ofulo temu ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 12:51

serim je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom

8-)
Da ti nisi ofulo temu ;)
Jesam, izvinjavam se

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 08 jul 2013, 13:56

nime_tm87 je napisao/la:
serim je napisao/la:

8-)
Da ti nisi ofulo temu ;)
Jesam, izvinjavam se
dobro je znaci nece Chesi preko 5 komada :lol: :lol: :lol:
(ps. ocekujem sad najezdu manijaka na nasem forumu :D )

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 08 jul 2013, 14:09

haman je i pilavdzic otiso u madarsku kod kuntica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 14:16

Kapetan je napisao/la:
serim je napisao/la:Problemi za Plzen: Napadač Duris propušta duel sa bh. šampionom

8-)
Da ti nisi ofulo temu ;)
dobro je znaci nece Chesi preko 5 komada :lol: :lol: :lol:
(ps. ocekujem sad najezdu manijaka na nasem forumu :D )[/quote]

A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 08 jul 2013, 14:21

nime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive
Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampiona :mrgreen:

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 08 jul 2013, 14:45

samo se vi pravite budale i zajebavajte ljude :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 14:53

serim je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive
Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampiona :mrgreen:
Mi cemo uzivati u Ligi Šampiona i guziti čehinje, a onda cemo i vas kad počne premijer liga, to je vec tradicionalno

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 jul 2013, 15:27

nime_tm87 je napisao/la:
serim je napisao/la:
Mi cemo uzivati u Ligi Šampiona i guziti čehinje, a onda cemo i vas kad počne premijer liga, to je vec tradicionalno
Nedo Bog nikom uzivati kako ste vi do sada uzivali,jedino vam ostane uzitak u PL.mada i to uzivanje nije na objektivan način što u ostalom pokazuju rezultati u Europi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2013, 15:29

vatreni je napisao/la: Nedo Bog nikom uzivati kako ste vi do sada uzivali,jedino vam ostane uzitak u PL.mada i to uzivanje nije na objektivan način što u ostalom pokazuju rezultati u Europi.
Sta ti znas sta je evropa jadan ne bio drzi se svog sela.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jul 2013, 15:31

pile i nime trajno banovani :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.