Sport klub prenosi Englesku ligu i NBA i taj nba veoma malo.
Po čemu je to bolji sk od arene ?
Po tome što prenose Rusku ligu, Argentinsku ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
EPL(Championship), Liga BBVA(Segunda) su same dovoljne da poniste te sve lige sto AS prenosiNeutral je napisao/la:Arena prenosi Premijer ligu BiH, Hrvatsku, Srbiju, Italiju, Francusku. Prenosi se Španjolska liga u košarci (Endesa liga), NCAA, MLS, Brazilska liga, rukomet liga prvaka, odbojka. Čim uzmeš moja tv imaš i eurosport gdje se prenosi Njemačka liga. Naravno Arene prenose i igu prvaka.
Sport klub prenosi Englesku ligu i NBA i taj nba veoma malo.
Po čemu je to bolji sk od arene ?
Po tome što prenose Rusku ligu, Argentinsku ?
znam, nisam neki ljubitelj tenisa, gledam samo GS i poneki Masters, umjesto onog Golf Kluba daleko pametnije rjesenje bi im bilo Tenis KlubYucca je napisao/la:miki_92@ SK smara sa tenisom previse bolje da se zove Tenis klub![]()
![]()
![]()
HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sveNeutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu![]()
![]()
Gdje je ova ponuda bila dok sam ja još u srednju školu išao kada je teletekst bio vrhunac jer si znao rezultate
http://teletekst.hrt.hr/Otelo je napisao/la:HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sveNeutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu![]()
![]()
Gdje je ova ponuda bila dok sam ja još u srednju školu išao kada je teletekst bio vrhunac jer si znao rezultate![]()
Što ljude lažeš takoOtelo je napisao/la:HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sveNeutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu![]()
![]()
Gdje je ova ponuda bila dok sam ja još u srednju školu išao kada je teletekst bio vrhunac jer si znao rezultate![]()
I ne treba ti vjeruj miDex je napisao/la:Što ljude lažeš takoOtelo je napisao/la:HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sveNeutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu![]()
![]()
, kod mene ima teletekst na HRT 1, 2 i 3, 4 nemam uopšte na kablovskoj
miki_92 je napisao/la:znam, nisam neki ljubitelj tenisa, gledam samo GS i poneki Masters, umjesto onog Golf Kluba daleko pametnije rjesenje bi im bilo Tenis KlubYucca je napisao/la:miki_92@ SK smara sa tenisom previse bolje da se zove Tenis klub![]()
![]()
![]()
![]()
najvise me nervira kada 1/2 finale ili finale nekog turnira iz 250 serije ima prioritet u odnosu na F1 i MotoGP, to se dogadja manje ove god, ali u protekle 2-3 je bas bilo izrazeno
@Neutral jesmo li se slozili da je SK bolji
Ma mislio sam na sport.Nekad svih 5 liga bilo a sad nistaDex je napisao/la:Što ljude lažeš takoOtelo je napisao/la:HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sveNeutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu![]()
![]()
, kod mene ima teletekst na HRT 1, 2 i 3, 4 nemam uopšte na kablovskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.