TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 12:23

Arena prenosi Premijer ligu BiH, Hrvatsku, Srbiju, Italiju, Francusku. Prenosi se Španjolska liga u košarci (Endesa liga), NCAA, MLS, Brazilska liga, rukomet liga prvaka, odbojka. Čim uzmeš moja tv imaš i eurosport gdje se prenosi Njemačka liga. Naravno Arene prenose i igu prvaka.

Sport klub prenosi Englesku ligu i NBA i taj nba veoma malo.

Po čemu je to bolji sk od arene ?

Po tome što prenose Rusku ligu, Argentinsku ? :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 12:28

Uzmes internet od BH Telecoma i za 1km mjesecno imas onaj servis Web tv sa 5 Arena (BiH,Hr,2,3,4) a za tv uzmes telemach sa SK i budes rahat ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 12:31

To da, s tim da ima bolji pc da mu ne kasni slika po 3 sekunde :lol:

Ja uvijek moram naći sebi streamove na 240p :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 12:32

Meni radi savrseno.Arenu gledam svaku noc.Upalim sebi neki kanal i zaspem uz komentatora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jul 2013, 12:45

Neutral je napisao/la:Arena prenosi Premijer ligu BiH, Hrvatsku, Srbiju, Italiju, Francusku. Prenosi se Španjolska liga u košarci (Endesa liga), NCAA, MLS, Brazilska liga, rukomet liga prvaka, odbojka. Čim uzmeš moja tv imaš i eurosport gdje se prenosi Njemačka liga. Naravno Arene prenose i igu prvaka.

Sport klub prenosi Englesku ligu i NBA i taj nba veoma malo.

Po čemu je to bolji sk od arene ?

Po tome što prenose Rusku ligu, Argentinsku ? :)
EPL(Championship), Liga BBVA(Segunda) su same dovoljne da poniste te sve lige sto AS prenosi ;) , Ruska, Eredivisie,Argentinska, Svajcarska, Austrijska, Ukrajinska, Belgijska, Coppa Italia, FA cupi i jos su ih ponizili tim sto su radili finale Kupa Kralja koje su im uzeli ispred nosa, nakon sto je AS radio to takmicenje citavu sezonu... dakle daleko bolja ponuda fudbalskih liga
Kosarka : Euroliga (najbolje takmicenje u Evropi) + NBA (najbolja svjetska liga)
Rukomet : spanska liga
Moto-sport : F1 i MOTO GP svakako krema sto se tice ovog sporta
Tenisa skoro da i nema na AS samo neka manja takmicenja dok SK skoro sve prenosi
jel ima potrebe jos nesto objasnjavati :roll:
ja imam ovu opciju kao Otelo, ADSL + 1 KM za MojaTV , dok na kablovskoj imam SK ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 12:52

I onda nađeš navijača Serije A i kažeš mu uzmi sk. Sve zavisi od čovjeka do čovjeka ;)

Ja volim nba, nađem stream i uživam. Priključim plazmu umjesto monitora i that's it + strašam komentaror.

Osim Endese zaboravio sam i Grčku ligu. Komentator je Edin Avdić.

Ja bi najsretniji bio akda bi imao i sk i arene. No mi gledamo samo na kanale, imaš tu taj telefon, te net koji je odličan 590kb\s skida, što je sasvim pristojno :)

Sk mi se sviđa zbog tenisa i f1, nba ne računam jer premalo utakmica prenose.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 12:59

miki_92@ SK smara sa tenisom previse bolje da se zove Tenis klub :oops: :oops: :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jul 2013, 13:14

Yucca je napisao/la:miki_92@ SK smara sa tenisom previse bolje da se zove Tenis klub :oops: :oops: :oops: :oops:
znam, nisam neki ljubitelj tenisa, gledam samo GS i poneki Masters, umjesto onog Golf Kluba daleko pametnije rjesenje bi im bilo Tenis Klub :mrgreen:
najvise me nervira kada 1/2 finale ili finale nekog turnira iz 250 serije ima prioritet u odnosu na F1 i MotoGP, to se dogadja manje ove god, ali u protekle 2-3 je bas bilo izrazeno :roll:
@Neutral jesmo li se slozili da je SK bolji :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:15

Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu :lol: :lol: :lol:

Gdje je ova ponuda bila dok sam ja još u srednju školu išao kada je teletekst bio vrhunac jer si znao rezultate :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 13:17

Neutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu :lol: :lol: :lol:

Gdje je ova ponuda bila dok sam ja još u srednju školu išao kada je teletekst bio vrhunac jer si znao rezultate :lol:
HRT vise nema ni teleteksta.Izgubili sve :lol: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:19

Otelo je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Meni je eurosport najbolji jer prenose Bundesligu :lol: :lol: :lol:

http://teletekst.hrt.hr/

:mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 jul 2013, 13:22

Otelo je napisao/la:

Što ljude lažeš tako :mrgreen: , kod mene ima teletekst na HRT 1, 2 i 3, 4 nemam uopšte na kablovskoj
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 jul 2013, 13:24

Dex je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Što ljude lažeš tako :mrgreen: , kod mene ima teletekst na HRT 1, 2 i 3, 4 nemam uopšte na kablovskoj
I ne treba ti vjeruj mi :lol:

Debilnijih programa nikad nisam vidio.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 13:26

miki_92 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:miki_92@ SK smara sa tenisom previse bolje da se zove Tenis klub :oops: :oops: :oops: :oops:
znam, nisam neki ljubitelj tenisa, gledam samo GS i poneki Masters, umjesto onog Golf Kluba daleko pametnije rjesenje bi im bilo Tenis Klub :mrgreen:
najvise me nervira kada 1/2 finale ili finale nekog turnira iz 250 serije ima prioritet u odnosu na F1 i MotoGP, to se dogadja manje ove god, ali u protekle 2-3 je bas bilo izrazeno :roll:
@Neutral jesmo li se slozili da je SK bolji :mrgreen:

To si upravu prioritet im tenis oni forsiraju pricu da je tenis gledaniji od recimo utakmice City-Utd :lol: ali nece oni praviti tenis klub jer uvjerit ce se da tenis nije toliko gledan kao sto predstavljaju,jer nek stave na jedan kanal tenis na drugi City-Utd pa ce vidjeti sta je gledanije posebo jos kad pocne nogometna sezona,forsiraju tenis na SK ljudi nemaju sta drugo gledati pa gledaju to ali nikakve veze nema sa tim da je tenis gledaniji nide veze im prica.

Juce nisu prenosili F-1 zbog tenisa a mogli fino tenis prebaciti na SK+ a na SK F-1 jer ona moze ici samo na SK opravdanje im bilo na fb da je tenis gledaniji od derbia City-Utd tako napisase na fb :lol: :lol: i da mora ici na SK

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 13:26

Dex je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Ma mislio sam na sport.Nekad svih 5 liga bilo a sad nista :lol: :lol:

@damian kad im je nova tv ukrala LP onda znas da su propali :lol:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 jul 2013, 13:28

Nova tv im je uzela i Superkup :roll:

Ma uglavnom, propali su totalno. Jedino vrijedno na toj televiziji je Cosic 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 13:29

Zato ljudi CS uzimte i uzivaj te ja sam to uradio prije 7 god milina nema problema hoce li prenositi ovu ili onu utakmicu sam biras sta ces gledati za 12 km mjesecno :D :D

Edit@ citao sam da su i derbi izmedu Dinama i Hajduka uzeli Nova tv ma Hrt je davno propao nista bitno ne prenose tj od liga petice

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:31

Niko nije propao kao hrt. Svojevremeno je hrt 3 odličan bio radi lp i mnogo sporta. Prvo su njega ukinuli pa su sport prebacili na hrt 2. Postali su kao bhrt kojem je obn uzeo jedan dan lp :lol:

Komentatori su im otišli, oni najbolji. Jedino Drago je ostao, i Mićo kod vaterpola i tenisa. hrt 3 i hrt 4 što su na moja tv ubacili je smeće ogromno. Posebno što me na moja tv nervira je rtl + a ne onaj pravi hrvatski čisti rtl.

Također sat1 i pro7 imaš, dok na kablovskoj dobiješi super rtl, **** :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 13:33

HRT je jedno vrijeme radio fantasticno LP.Emisije bile po 45min prije tekme,pa pola sata iza i imali ukljucivanje na 3 utakmnice.

@neutral jel mislis na ovaj rtl + ? http://www.rtl.hr/televizija/tv-raspored/rtl-plus/" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 jul 2013, 13:35

HRT 3 je trenutno najbolji kanal u zemlji, a vjerujem i u regiji. Odlični filmovi, klasici, zanimljiv i dobar dokumentarni program, kvalitetna glazba itd itd.. definitivno su me pozitivno iznenadili..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.