Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jul 2013, 11:49

Jadna nam majka onda kad nas pojačavaju rizične talentirane mlade zvijezde :lol:
Klubovi koji će se također sljedeće sezone boriti za top4 se pojačavaju jednim Cavanijem, Higuainom, Pjanićem, Alcantarom a mi ni manje ni više nego sa Jorginjom :? :mrgreen:
Ajde Brendane očekujem da napokon iskoristiš novac na nekog poznatijeg :lol: ipak je Jorginjo mnogo poznat širom svijeta a pogotovo u Veroni ;) :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 11:55

Ko se to pojacao tim igracima koje si naveo? Nisam primjetio da je neko doveo Cavanija, a Pjanic i Higuain su otprilike srednji nivo nikako igraci koji ce biti pojacanja za titule kako ih predstavljas.

Al opet kazem ko se to pojacao njima pa ja nisam upratio ?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 jul 2013, 11:59

Ma neka dođe Jorginho,perspektivan igrač, ali 9 miliona je puno
Ja te volim, volim Željo..

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 12:04

Prvo u zadnje vrijeme se navijaci previse mjesaju u to koliko neko ima platu(nagadjanja) koliko ima novca za pojacanja i slicno, a sve je to daleko od istine i nebi nas to trebalo zanimati jer ako klub drzi Reinu i Mignoleta u klubu znaci da im moze priustiti plate u isto vrijeme i to je problem kluba. Ako Rodgers i klub odluce da daju 9 miliona mene to ne zanima, nemam nista sa tim novcem, a ja vjerujem u transfer politiku trenera koji je doveo dobre igrace koji su ocigledno promjenili igru Liverpoola tako da me zaboli i da daju 20 miliona za Jorginha ako je on kvalitet, a on se ne ocjenjuje po tome gdje i kad je igra, jer obicno veliki igraci dolaze iz manjih sredina.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jul 2013, 12:06

@1L8F9C2 Chelsea,Arsenal,United,City se uveliko povezuju sa ovakvim igračima i neki će sigurno potpisati za ove klubove. E vidiš jadno je to što se mi također borimo za top4 a ne povezujemo ni sa jednim igračem koji je već dokazan, jak, dobar, klasa ne znam kako bih nazavo te igrače.
I da .. ako ti je Pjanić i Higuain prosječni igrači de mi onda reci kako bi rangirao igrače poput Aspasa i Alberta ? :roll: :mrgreen:
@gio ma nemam ništa protiv da dođe.. ako će pomoći ovom timu halal mu bilo.. nek dođe i nek opravda pare za koje je došao ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 jul 2013, 12:12

1L8F9C2 je napisao/la:Prvo u zadnje vrijeme se navijaci previse mjesaju u to koliko neko ima platu(nagadjanja) koliko ima novca za pojacanja i slicno, a sve je to daleko od istine i nebi nas to trebalo zanimati jer ako klub drzi Reinu i Mignoleta u klubu znaci da im moze priustiti plate u isto vrijeme i to je problem kluba. Ako Rodgers i klub odluce da daju 9 miliona mene to ne zanima, nemam nista sa tim novcem, a ja vjerujem u transfer politiku trenera koji je doveo dobre igrace koji su ocigledno promjenili igru Liverpoola tako da me zaboli i da daju 20 miliona za Jorginha ako je on kvalitet, a on se ne ocjenjuje po tome gdje i kad je igra, jer obicno veliki igraci dolaze iz manjih sredina.
Jesi ti ikad gledao Jorginha, ali iskreno (ne računam youtube klipove).Ja ga nikad nisam gledao zato neću da sudim o tome kakav je igrač i kakav igrač može postati, ono što znam je da možemo dodati 3 miliona i dovesti npr. Wanyamu koji je prekucao Škotsku i zaslužuje da pređe u jači klub i okuša se u EPL.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 12:15

donCorleone1892 je napisao/la:@1L8F9C2 Chelsea,Arsenal,United,City se uveliko povezuju sa ovakvim igračima i neki će sigurno potpisati za ove klubove. E vidiš jadno je to što se mi također borimo za top4 a ne povezujemo ni sa jednim igračem koji je već dokazan, jak, dobar, klasa ne znam kako bih nazavo te igrače.
I da .. ako ti je Pjanić i Higuain prosječni igrači de mi onda reci kako bi rangirao igrače poput Aspasa i Alberta ? :roll: :mrgreen:
@gio ma nemam ništa protiv da dođe.. ako će pomoći ovom timu halal mu bilo.. nek dođe i nek opravda pare za koje je došao ;)
Ja napisao da su Higuain i Pjanic prosjecni igraci ? Nije istina vec sam napisao srednji nivo, sto znaci da ih ne smatram igracima koji mogu toliko uticati na neku ekipu da ona bude prvak ili slicno. Jos kad dodam ako Higuain dodje da ce biti skuplji dosta cak i od Suareza kad je dosao u LFC a kvalitet je uveliko na strani Urugvajca.

Aspas i Alberto su posebna prica, ja nisam gledao ova dva igraca jer ne volim Spanski fudbal, tako da ne sudim po imenima i kad je neko debitovao u Primeri, po meni je zalosno da vas vecina sudi istim a niko od vas ih nije ni gledao kao ni ja. Ali trener ih je doveo i ja mu vjerujem, do sada me uvjerio da radi dobro transfer politiku tako da ima sezona pred nama pa cemo suditi, a ne lupati napamet a da nema slika na interntu nebi znali ni kako izgledaju doticni igraci a o igrama njihovim " sve " se zna.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 12:18

BeyKopites je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Prvo u zadnje vrijeme se navijaci previse mjesaju u to koliko neko ima platu(nagadjanja) koliko ima novca za pojacanja i slicno, a sve je to daleko od istine i nebi nas to trebalo zanimati jer ako klub drzi Reinu i Mignoleta u klubu znaci da im moze priustiti plate u isto vrijeme i to je problem kluba. Ako Rodgers i klub odluce da daju 9 miliona mene to ne zanima, nemam nista sa tim novcem, a ja vjerujem u transfer politiku trenera koji je doveo dobre igrace koji su ocigledno promjenili igru Liverpoola tako da me zaboli i da daju 20 miliona za Jorginha ako je on kvalitet, a on se ne ocjenjuje po tome gdje i kad je igra, jer obicno veliki igraci dolaze iz manjih sredina.
Jesi ti ikad gledao Jorginha, ali iskreno (ne računam youtube klipove).Ja ga nikad nisam gledao zato neću da sudim o tome kakav je igrač i kakav igrač može postati, ono što znam je da možemo dodati 3 miliona i dovesti npr. Wanyamu koji je prekucao Škotsku i zaslužuje da pređe u jači klub i okuša se u EPL.
Naravno da nisam, sto se vidi iznad u postu, gdje sam naveo "ako je on kvalitetan igrac" valjda ovo nesto govori.Posto mi ovo izgleda kao zelim zelim, ja razmisljam da spustimo jedno 6 miliona i da dovedemo Saida Husejinovica, al izgleda da se Rodgers ne slaze sa tim. Doveo bi i ja mnogo igraca al oni nisu na radaru kluba sto znaci da je Jorginho na meti i da se on trazi a zasto valjda zna trener.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jul 2013, 12:36

Uglavnom ovi igrači koji su dosad došli u klub za njih niko nije čuo ali se svi nadaju da će uspijeti :mrgreen: Zanimljivo ;)
Moja velika želja je da pošaljem mail Brendanu Rodgersu sa spiskom igrača na koje treba baciti oko i pare te da dovede njih. Vjeruj te svi bi se složili sa tim spiskom jer u njemu ne bi bilo mjesta za unknown zvijezde ;)
Njih bi predložio scout službi kada bi bili nezaposleni ono u dosadi pa da idu po Peruđi, Elčeu, Evianu i ostalim velikanima nogometske scene ;) :mrgreen:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 08 jul 2013, 12:43

ima li neko da postavi taj "trening" video gdje se aspas pokazao :)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 jul 2013, 12:45

Mislim da će ova izjava kako Asaps briljira na treningu biti jedan fin osnov za jedno fino i dugoročno trolanje u budućnosti slika

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jul 2013, 12:53

HeKen je napisao/la:ima li neko da postavi taj "trening" video gdje se aspas pokazao :)
Ne može niko postaviti jer to ne postoji, nije moguće :lol: :lol:
Nego da vas pitam, napravio sam profil na LFC official stranici ali ne mogu gledati videa. Jel imam trebam plaćati da bi gledao videa ?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2013, 12:54

MoR je napisao/la:Mislim da će ova izjava kako Asaps briljira na treningu biti jedan fin osnov za jedno fino i dugoročno trolanje u budućnosti slika
Previse te kafe pijes, sje*at ces pritisak

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 08 jul 2013, 12:55

HAHAHAHAHAHA

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 12:57

donCorleone1892 je napisao/la:
HeKen je napisao/la:ima li neko da postavi taj "trening" video gdje se aspas pokazao :)
Nego da vas pitam, napravio sam profil na LFC official stranici ali ne mogu gledati videa. Jel imam trebam plaćati da bi gledao videa ?
Izgleda da dobijamo nasljednika jednog cuvenog clana ovog foruma? Na dobrom si putu.

Zasto skaces sebi u stomak i na slijepo plujes po Aspasu i Albertu. Sacekaj bolan koju utakmicu i vidi kako stvari stoje ja ih nisam gledao do sada a ako poslije pola sezone ne pokazu nista prvi cu biti protiv njih do tada bi bilo fer da se drzis podalje od njih jer ja ne kontam kako mozes pricati o njima a ni gledao ih nisi.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jul 2013, 13:07

1L8F9C2 je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:
Izgleda da dobijamo nasljednika jednog cuvenog clana ovog foruma? Na dobrom si putu.

Zasto skaces sebi u stomak i na slijepo plujes po Aspasu i Albertu. Sacekaj bolan koju utakmicu i vidi kako stvari stoje ja ih nisam gledao do sada a ako poslije pola sezone ne pokazu nista prvi cu biti protiv njih do tada bi bilo fer da se drzis podalje od njih jer ja ne kontam kako mozes pricati o njima a ni gledao ih nisi.
ESTAGFIRULLAH :mrgreen: da budem kao taj dotični član, molim te to je uvrijeda za mene :lol:
Ma ne pljujem po igračima, naprotiv želim im sve najbolje i da uspiju u Liverpool jer i moraju. Imam neki predosjećaj da če Alberto i Aspas biti dobar tadem ona prava španksa magija koju smo nekad gledali ;)
Ne pljujem nikog jer ne želim nikog da pljujem i nakon ako se ne pokaže kao dobar uvijek ću šružati podršku tom igraču jer igra u klubu za koji navijam. ;)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 jul 2013, 13:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:
MoR je napisao/la:Mislim da će ova izjava kako Asaps briljira na treningu biti jedan fin osnov za jedno fino i dugoročno trolanje u budućnosti slika
Previse te kafe pijes, sje*at ces pritisak
Why so serious? :(

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jul 2013, 13:29

Imaju neki klipovi gdje je Downing pokazivao svoje fudbalsko umjece, pogadjao neke kante sa 100 metara ... Takav slican klip uskoro stize o Aspasu, nadam se.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jul 2013, 13:37

Henderson prvak u pogađanju prečki a Joe Cole s loptom uradio više od Messija :mrgreen: i sve to na treningu.

Nisam ni ja nešto prezadovoljan ovim pojačanjima al treba ipak pustiti momke jednu sezonu pa im onda suditi nisu ni Xabi,Garcia,Arbeloa bili neke mega zvijezde kada su dolazili a ipak su pokazali kvalitet,ako se pokaže suprotno ja cu prvi da ih kritikujem skupa sa šefom :mrgreen: .

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 jul 2013, 13:54

Ove Arsenalove škrtice poslale 30M funti ponudu za Suareza . To tamo izgleda nista nije normalno .
Sad ovi nasi nek posalju 10 miliona za Jacka pa da i oni vide kako je to kad te neko zajebava .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.