Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool have matched Dortmund's bid for Mkhitaryan. (Sky Germany)
Norwich City have made contact with Ajax to enquire about Toby Alderweireld, the defender's agent understands (Sky Sports)
Norwich City have made contact with Ajax to enquire about Toby Alderweireld, the defender's agent understands (Sky Sports)
- Ponos Torina
- Kontakt:

Samed Yesil fell asleep on an astroturf pitch during Liverpool’s pre-season training
Yesil’s training regiment, however, was a s.ource of fun on Thursday when Mukendi posted a picture of the German lying on the floor of an astroturf pitch, with his shoes and socks removed, and the youngster looking fast asleep.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Shakhtar Donetsk chief executive Sergei Palkin has denied reports that Borussia Dortmund have agreed a deal to sign Henrikh Mkhitaryan, although he said a deal may be close.
It had been claimed that Mkhitaryan had agreed a €25 million move to Dortmund, with Liverpool thought to have given up hope of landing the Armenia international.
However, Palkin had said in recent days that Shakhtar would not accept anything less than €30 million, and it appears that, while talks are ongoing, their stance has not changed.
Asked about Mkhitaryan, football.ua quoted Palkin as saying: "I have not talked to him. Borussia have offered us €25 million - to us, this is not enough, but we are talking to the German club. There is a real possibility that we will come to an agreement in the near future."
Palkin said he was unsure whether the 24-year-old had already agreed terms with the Champions League finalists.
"Such questions should be directed to the player and his representatives," he said.
ESPN.UK
It had been claimed that Mkhitaryan had agreed a €25 million move to Dortmund, with Liverpool thought to have given up hope of landing the Armenia international.
However, Palkin had said in recent days that Shakhtar would not accept anything less than €30 million, and it appears that, while talks are ongoing, their stance has not changed.
Asked about Mkhitaryan, football.ua quoted Palkin as saying: "I have not talked to him. Borussia have offered us €25 million - to us, this is not enough, but we are talking to the German club. There is a real possibility that we will come to an agreement in the near future."
Palkin said he was unsure whether the 24-year-old had already agreed terms with the Champions League finalists.
"Such questions should be directed to the player and his representatives," he said.
ESPN.UK
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jay_Riley @Jay_78_ Protected account 41m
Heard last night that Iago Aspas has impressed during the training sessions so far. #LFC

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Paradajz, zaboravljas to da je Coutinho dosao kao propali talenat.
- BeyKopites
- Kontakt:
Tema ne smije da spava, nemojte da se ponašate kao Yesil - to je nedopustivo !
http://sulia.com/channel/soccer/f/5a7c5 ... ceb15aa10/
Aly Cissokho, mislim da bi bio dostojan back-up !
http://sulia.com/channel/soccer/f/b508d ... 4551bd511/
Nisam momka nikad gledao kako igra, al' možda je puno 9m eura za anonimusa iz Serie B

http://sulia.com/channel/soccer/f/5a7c5 ... ceb15aa10/
Aly Cissokho, mislim da bi bio dostojan back-up !
http://sulia.com/channel/soccer/f/b508d ... 4551bd511/
Nisam momka nikad gledao kako igra, al' možda je puno 9m eura za anonimusa iz Serie B

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Cuj dostojan beck up.Aly je bolji od one krapme Enriquea.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... _700ba.gifJohny je napisao/la:Cuj dostojan beck up.Aly je bolji od one krapme Enriquea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Aly je imao sve sto treba jednom beku kad je prelazio iz Porta u Lyon. Kasnije je bukvalno propao i nije ni sjena igraca koji je prije 5 godina bio medju tri najbolja beka...danas je Enrique klasu ispred njega, iako ni on nije nesto posebno ali u ovom trenutku LFC boljeg nema.Johny je napisao/la:Cuj dostojan beck up.Aly je bolji od one krapme Enriquea.
Sta je s ovim Jorginhom sto nas povezuju talijani s njim ? Pisu da smo poslali 9M eura za njega .
- BeyKopites
- Kontakt:
Kad sam rekao da tema ne smije da spava, nisam mislio da neko može doći i LUPATI GLUPOSTI čisto da bi skrenuo pažnju na sebe.Johny je napisao/la:Cuj dostojan beck up.Aly je bolji od one krapme Enriquea.
To je isto k'o da ja kažem da je Enrique bolji od Albe i da zaslužuje mjesto u španskoj repci

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Zbog cega dovodis sebe u situaciju da ti se smeju ljudi ???Johny je napisao/la:Cuj dostojan beck up.Aly je bolji od one krapme Enriquea.
Aly je odlican bek, bila bi odlicna konkurencija, ali Jose ove sezone odlicno igrao i to bez zamene. On je prakticno vrhunski veznjak zarobljen na poziciji levog beka, sprdao se covek sa dugim pasovima, zajebao i Stivija. Njegova cvrstina u odbrani, jaceg beka nisam video. Jaci od munje Alya daleko za sada.
Zato, nemoj molim te dalje o ovome...
@OTNYS_YNWA Na sta ciljas za Coutinha, za sta je vezano, pogubio sam se malo ???
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sjetices se koliko su ga osporavali kada je dosao, a pokazao je da je dostojno pojacanje. Isto mislim i za Aspasa, sto ga vise pocjenjuju vece su sanse da ce zablistati. 

Coutinho ne da je dostojno pojacanje, nego je pokazao vise od npr Oscara, za pola sezone, nego ovaj za celu sezonu, a pogledaj samo cene transfera. Dobro, ruku na srce, nije imao ovaj bas prostora, ali opet, razlika je bas velika.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sjetices se koliko su ga osporavali kada je dosao, a pokazao je da je dostojno pojacanje. Isto mislim i za Aspasa, sto ga vise pocjenjuju vece su sanse da ce zablistati.
Ja od njega ocekujem najvise od svih igraca u dolazecim godinama, znao sam da je super talenat, ali da je ovoliko raznovrstan igrac, ovoliko kreativan, strasan na lopti, odlican presing, zaista nmg da docekam da ga vidim u sledecoj sezoni, samo da se cuva povreda...
I ja ocekujem od Aspasa neke stvari, videcemo koliko ce doprineti, za sada prema najavama, na treningu izdominirao...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za pocetak, doprinosit ce sa klupe. 

jesi nasao koga ces poreditiOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sjetices se koliko su ga osporavali kada je dosao, a pokazao je da je dostojno pojacanje. Isto mislim i za Aspasa, sto ga vise pocjenjuju vece su sanse da ce zablistati.

@paradajz nasmija me ovako rano sa onom recenicom
Zbog cega dovodis sebe u situaciju da ti se smeju ljudi ???
You are someone else I am still right here
Spaering za 1,5 milionz funti u Blackburnu. Echo je danas potvrdio da je Arsenal poslao ponudu ali i da ju je Liverpool odbio jer, ukoliko bude Suarez odlazio, to ce biti samo preko grane.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donCorleone1892
- Kontakt:
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... jaima.html
Gerrard je optimističan pravo, žato ne bi i mi ?!
Vidim LFC hladno odbio ponudu Arsenala
Kakav je to menatalni sklop u Arsenalu pa pošalju ovaku ponudu i to na adresu rivala
smiješno
Imali kakvih izvora dolazili iko ? Nešto se ušutilo
da ne ostane na ovoj četvorici samo

Gerrard je optimističan pravo, žato ne bi i mi ?!

Vidim LFC hladno odbio ponudu Arsenala

Imali kakvih izvora dolazili iko ? Nešto se ušutilo

Dolazi Jorginjo moj Corleone veliki talenat koji je pomogao Veroni da se plasira u Seriu A 

Ja te volim, volim Željo..
To sto je igrao u Seriji B ne znaci nista, jedan Marko Verratti imao je slicnu sudbinu pa je danas dobar igrac. Za Jorginha se opasno zanima i Milan i jos nekoliko klubova, ali najblizi je nama.
" onclick="window.open(this.href);return false; Na ovom klipu se vidi da je lik jako kvalitetan igrac.
" onclick="window.open(this.href);return false; Na ovom klipu se vidi da je lik jako kvalitetan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.