Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
klasično podvaljivanje uprave Arsenala prema navijačima kroz tisak da rade na dovođenju nekog WC igrača,a oni negdje jaja hlade i smiju se nama budalama kako smo naivni,zatim pošalju kokelina jedinog defanzivnog veznog na posudbu,i sad je tu ona budala Frimpong i ako misli s njim izgurat sezonu i kurcem od Artete u prvih 11,onda nek ide u pm.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
i AGB ladi jaja zajedno sa upravom
mi čekamo nekog normalnog igrača ko ozeblo sunce (valjda se tako kaže). Stvarno smo hadalji nekad

mi čekamo nekog normalnog igrača ko ozeblo sunce (valjda se tako kaže). Stvarno smo hadalji nekad

Vođa zna.
Oko nekih si stvari u pravu, ako se ovaj transfer ne dogodi svi e sigurno skontati da uprava i trener jebu navijačeu mozak.
Oko nekih nisi a to je taj pesimizam, treba čekati još ovaj rok, ako nebude boljih pojačanja onda je kriza.znajte..
Oko nekih nisi a to je taj pesimizam, treba čekati još ovaj rok, ako nebude boljih pojačanja onda je kriza.znajte..
idi ti na tu stvar starčeku wengeru kojeg je vrijeme pregazilo i koji je trebao dat ostavku odavno,a posebno nakon onih 8 komada,pa prodaje van Persia ....a da ne govorim o taktiki ,o kojoj nema blage.a još se daje **** upravi ili ima s njim deal oko podjele love
pa jebu nas mozak svaki prijelazni rok,ovo je samo jedna u nizu epizoda,pa mislim da je bilo dosta muljanja i laganja više,svaka čast wengeru na svemu ali treba dobiti cipelu
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja ne čekam kraj prelaznog roka. Ja čekam kraj sezone, da vidim rezultate. E ako tada ne bude rezultata (prvo mjesto liga, prvaci u CL, kupovi su bonus) e onda je stvarno, al' stvarno vrijeme da Arsenal pronadje novi medicinski tim. 

Medicinski je katastrofa, zbog tog mi ne uzimamo trofeje, ha ya.
Divim se optimizmu al mislim da je i tebi dopizdilo..
Divim se optimizmu al mislim da je i tebi dopizdilo..
prošle sezone nije puno ozljeda kao prije i opet **** od sezone,uspjeh biti ispred Totenhama je za jadnike.Arsenalu treba jedna rekonstrucija od vrha uprave prema klupi i treneru
- Rockefeller
- Kontakt:
Meni sa Wengerom nikad neće dopizditi.
Ne volim što se ovo odugovlači oko transfera, al' to je radi mene, ne radi kluba. Svako bi živ pa i ja volio da zna šta se dešava, al' ybg. tako nam je kako nam je, nećemo nikad saznat šta se iza brda valja, vidjećemo samo rezultat toga.

Ne volim što se ovo odugovlači oko transfera, al' to je radi mene, ne radi kluba. Svako bi živ pa i ja volio da zna šta se dešava, al' ybg. tako nam je kako nam je, nećemo nikad saznat šta se iza brda valja, vidjećemo samo rezultat toga.
sad će drug Wenger izjaviti da ima momčad za naslov i da mu ne trebaju pojačanja
ne vidi ono,što svi drugi vide

- BritishCore
- Kontakt:

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
ovaj seaman je mislim vise sam sebi poceo ic na .....,nisam vidio covjeka da moze vise tusit glupostima od njega i da ne moze da shvati da ima ljudi koji gledaju arsenal zbog arsenala,a ne zbog trofeja i ostalih pizdi materina i zakulisnih radnji
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
istina i realnost boli,prije nije bilo trofeja ali je bila odlična igra,a od nedavno nema niti igre
Ti moraš malo počet pratit Arsenal..bilo je ozlijeda itekako
pa nam je Vermalen na beku i ostale egzibicije donijele sranja ..I meni baš super,ja se ne srdim oko transfera kad znam da ćemo opet u novoj godini gledat arsenal koji gazi sve redom

Za Suareza ponuditi 30 miliona funti je uvreda. Znaci, ili nije istina ili u Arsenalu imaju viska vremena pa zaj*baju Liverpool i nude samo 30 miliona za jednog od najboljih napadaca na svijetu koji ima jos 3 godine ugovora.
Ako Suarez ode za cijenu od ispod 50 miliona eura, onda su se u Liverpoolu debelo zaj*bali. Ma zaje*bali su se svakako ako ode. Boljeg sigurno nece naci.
Ako Suarez ode za cijenu od ispod 50 miliona eura, onda su se u Liverpoolu debelo zaj*bali. Ma zaje*bali su se svakako ako ode. Boljeg sigurno nece naci.
Skysports:
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15023871" onclick="window.open(this.href);return false;
Sky BET o transferu Suareza:Luis Suarez’s odds to leave Liverpool have shortened from 4/11 to 1/3 following reports Arsenal have had a £30million bid rejected. Various s.ources on Monday morning suggest the Gunners have turned their sights to the Uruguayan striker after their move for Real Madrid’s Gonzalo Higuain failed to materialise. Madrid remain Sky Bet’s 11/8 favourites to sign Suarez, who has signalled his intent to leave the English game, while Arsenal are available at 5/1 to complete the deal in the current transfer window.
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15023871" onclick="window.open(this.href);return false;
- red devil88
- Kontakt:
Ja se cudim da je Arsenal ikako ponudio 30 miliona , ali cini mi se kao da su dosli ko malo sebi pa sad pokusavaju i dovest nekog za vece pare pa makar to bilo i samo 30 miliona
Glory Glory Man United !!! 

Jack Wilshere could replace Manchester United-bound playmaker Thiago at Barcelona, according to Catalan daily Mundo Deportivo.
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.