Pa đe onaj mali BrezecBritishCore je napisao/la:Bukvalno brate..Neutral je napisao/la:Kako pričate reklo bi se da se samo okrenu i vi ga pristavite.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa đe onaj mali BrezecBritishCore je napisao/la:Bukvalno brate..Neutral je napisao/la:Kako pričate reklo bi se da se samo okrenu i vi ga pristavite.
Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti
JHam je napisao/la:Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti![]()
Nije ne moguceNeutral je napisao/la:JHam je napisao/la:Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti![]()
Siguran sam da u svakom gradu ima po par tipova sa tom izjavom
stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.
Ne znam sad mozda ima i takvih - ne bi me cudilo svakakvih pacenika, ali ipak sam misljenja da je to do fb neki bug.barca_87 je napisao/la:stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.![]()
u Bosni i Hercegovini najviše nezaposlenosti, neimaštine, maloljetnih ****Neutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
ma salim se baElegant je napisao/la:Ne znam sad mozda ima i takvih - ne bi me cudilo svakakvih pacenika, ali ipak sam misljenja da je to do fb neki bug.barca_87 je napisao/la:stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.![]()
Ima jedan iz Breze takav , sa mnom na fax ideNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Blago njima , ne izlazi se jednoj sa momkom u grad , samo pošalje sestruEzio7 je napisao/la:Duplikat![]()
I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
i dvije rukeJHam je napisao/la:I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
Različite pozicije mašnicaFaraon iz Visokog je napisao/la:i dvije rukeJHam je napisao/la:I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
jel njihova ova nekretnina iza?Ezio7 je napisao/la:Duplikat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.