AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jul 2013, 20:46

crvenocrni je napisao/la:
rope11 je napisao/la:I Kaka, Sevcenko i ko sve ne su bili ljubimci publike, svi su oni bili "buducnost" kluba, potpisivali su nove ugovore i na kraju su bili prodavani. :roll:
Za bar dvije sezone letit ce i faraon i Balo, vjerovatno i ovih par talentovanih omladinaca. Ove ideje o velikom Milanu koji ce njegovati politiku sa mladim igracima mozes samo macku o rep, prodati ce svakoga cim dobiju primamljivu ponudu.
Za sad odolijevaju, ali nece vjecno.
Dijelimo isto misljenje nazalost...
+1

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jul 2013, 21:12

A jeste pesimisti u pm :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2013, 21:42

Prije bih rekao realisti. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jul 2013, 22:45

rope11 je napisao/la:I Kaka, Sevcenko i ko sve ne su bili ljubimci publike, svi su oni bili "buducnost" kluba, potpisivali su nove ugovore i na kraju su bili prodavani. :roll:
Za bar dvije sezone letit ce i faraon i Balo, vjerovatno i ovih par talentovanih omladinaca. Ove ideje o velikom Milanu koji ce njegovati politiku sa mladim igracima mozes samo macku o rep, prodati ce svakoga cim dobiju primamljivu ponudu.
Za sad odolijevaju, ali nece vjecno.
Ja se ne bih slozio .. ovako Kaka je bio u negativnoj tranziciji, vidjelo se da mu forma opada pa brazilac je majku mu.. to je bilo najbolje doba da se uzmu neke pare za njega,vjeruj iduce sezone bi se u pola cijene tek mogao prodati.
Shevchenka smo zamijenili Patom koji je tad bio uzdanica. Bilo je to doba kad je Pato bacan u vatru i bio u prvih 11. Shevi je također padala forma i bilo je tačno vrijeme za njegovu prodaju. Ovako loš Milan neće biti zauvijek. Milan se diže iz pepela i da rade pametno.

btw odličan post o Boatengu .. http://www.rossoneriblog.com/2013/07/07 ... l-boateng/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2013, 23:27

Nisam mislio samo na njih dvojicu konkretno, oni su mi posluzili samo kao usputni primjer, bilo je puno vise igraca od njih.

Ja licno ne vjerujem u ove price o pomladjivanju, bar ne u onu verziju koju oni predstavljaju medijima. Upala im kasika u med sa Siljom i faraonom, vidjeli da ima hljeba od mladih i ujedno jeftinih igraca pa su krenuli sa tom filozofijom. A iskreno, sve i jednog ce prodati kada dodje prava ponuda za njih. 8-)
Ne bi bilo sretnije osobe od mene da grijesim, ali cisto sumnjam.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2013, 00:44

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 jul 2013, 00:58

Eno zabio Pato doppiettu, čim se rješio Barbare :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2013, 07:28

Tesko je na dvije strane zabijat, i Boateng je zabijao na terenu dok nije poceo Melisi :-D
Ma pustite se ljudi Wikipedie, kakvih sve covjek nece gluposti tu procitat

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2013, 08:27

Meni ne pise nista. :P
Taj Ljajic je samo bomba, cim ga je celo spomenuo znaci da nema nista od njega.

Mada iskreno nema ni potrebe za tim Ljajicem, jedina pozicija gdje bi trenutno mogao igrati je amf, a ono sto sam ja upratio u njegovim igrama je da je previse sebican za takvu poziciju.
Imamo jednog Hondu koji vise voli asistirat nego zabit i sto se mene tice rijeseni smo po pitanju veznjaka i napadaca, taj novac bi radije da ulozimo u jednog kvalitetnog stopera.

FORZA MILAN !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 12:23

Jeste zvanicno doveli Hondu ili jos se pregovara :?:

Ako ste ga doveli fino dobar igrac vidjet cemo kako ce se snaci u Seria A za cijenu oko 10 miliona ako sam dobro upratio cifru za koju ce doci u Milan odlican posao
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jul 2013, 12:26

Yucca je napisao/la:Jeste zvanicno doveli Hondu ili jos se pregovara :?:

Ako ste ga doveli fino dobar igrac vidjet cemo kako ce se snaci u Seria A za cijenu oko 10 miliona ako sam dobro upratio cifru za koju ce doci u Milan odlican posao
Nije jos zvanicno, ma kakvih 10 miliona .. za oko 5 miliona dolazi

The Milan fans were singing "Andrea Poli uno di noi!", when he arrived at Milanello about 20 minutes ago

Danas predstavljanje Polija i Saponare ..

danas neki igrači stizu u Milanello evo par fotki Boateng, POLI .. 8-)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Saponara kad je bio mali .. 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 jul 2013, 12:39

Seedorf 8-)

[youtube][/youtube]

Happy birthday Cristian Abbiati :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2013, 12:52

Amin boze, nek je i taj Poli stigao. Jos Hondu cekamo, valjda dodje do kraja mjeseca. :D
I bas mi je drago za Saponaru, mogu misliti kakav je osjecaj zaigrati za klub za kojeg navijas citav zivot. Sretno mu bilo, nadam se da ce se pokazati u sto boljem svijetlu, velike nade polazem u njega. ;)

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jul 2013, 13:14

Yucca druze ma i ako dodje Honda doci ce za max 5 M, ne daju nasi vise. po meni je dobar igrac i mislim da bi se dobro uklopio u ekipu. treba nam takav jedan..

neko care kakav je to Avatar? :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 13:44

milanist je napisao/la:

Yucca druze ma i ako dodje Honda doci ce za max 5 M, ne daju nasi vise. po meni je dobar igrac i mislim da bi se dobro uklopio u ekipu. treba nam takav jedan..

neko care kakav je to Avatar? :lol:

To je podrska Grande interu i njihovom svetcu tj spasiocu :lol: :lol:

Malo je falilo da Cavani potpise za inter par hiljada je bilo problem i on ode u PSG :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 jul 2013, 14:17

Inače i taj Poli je nekakav milanista u srcu, davao je takve izjave dok se Juventus interesirao za njega, a igrao je i u interu... možda bude dobar, nije mu neka konkurencija :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jul 2013, 14:42

Nek je i sapunica oko Polija skončana. Sada još Honda, a uvjeren sam da neće biti problema i da će doći za male pare. Ako Ljaljić ne bude mogao doći (to zavisi uveliko od Robinhove prodaje), onda neka kupe štopera i kraj. Sviđa mi se kako se razvija situacija, barem za sada. Neće biti dovoljno za Scudetto, ali 2. mjesto (eventualno 3., ali o tome ne treba razmišljati) ne bi trebalo doći pod znak pitanja.

Ti amo, Milan! 8-)

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 08 jul 2013, 14:43

Galliani: "Ono što dosad nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Shaarawyja, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu. Informirao sam igračevog agenta i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stephanom. Nismo ga željeli prodati, ali smo informirali momka i njegovu obitelj o ponudi koja je za njega došla. Pitao sam ga što on želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi otići. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 milijuna eura."
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jul 2013, 14:50

samozeljeznicar je napisao/la:Galliani: "Ono što dosad nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Shaarawyja, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu. Informirao sam igračevog agenta i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stephanom. Nismo ga željeli prodati, ali smo informirali momka i njegovu obitelj o ponudi koja je za njega došla. Pitao sam ga što on želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi otići. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 milijuna eura."
Grande El Shaarawy! 8-) Ako je Galliani iskren, onda ima veliki plus zbog ovoga kod mene. Eto zašto sam toliko hvalio (možda i previše) ElS-a. Ali jedan igrač, koji voli i svim srcem navija za klub u kojem igra, je mnogo vrijedniji od onih koji su jednako ili čak i više kvalitetni od njega, a nisu toliko privrženi klubu. Vidite koliko Conte oklijeva da proda Marchisija, a ponude su cca 40 miliona eura.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jul 2013, 15:31

Mislim da je u pitanju bio Anzhi, pouzdane informacije kazu da su nudili 7,5 m godisnje, ali je on to bez ikakvog razmisljanja odbio. Je.bena para, svaka mu cast, 90 % ih ne bi odolilo. :mrgreen:

Inace strasno cijenim i volim takve srcane i lojalne igrace koji na svakoj tekmi pruze 120 % svojih mogucnosti i koji fudbal igraju radi ljubavi, a ne radi para. Malo ih je, ali takvi ce kod mene uvijek imati plus, bez obzira gdje igrali.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.