AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
i ja sam za Ljajica da dodje. dobar je fudbaler, samo ne znam gdje bi igrao ali za klupe nije 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jel zvanicno Poli kod nas,kakav je ovo islnđanin sad iz hernevena dao je puno golova u prosloj sezoni za heneven 25-26 ja msm u 32 tekme,jbm mu ocel se ijedan ozvaničit transfer..??

Alfreð Finnbogason, Islanđanin, zvijer u holandskoj ligi, i na mangeru je zvijer 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
da pozdravim drugove Rosonere, nisam bio u banovićima nego na odmoru
...bio sam isključen od svega a vidim ista ili slična nagađanja kao i prije 10-ak dana
prvo što sam pitao jarana kad sam stigao kući bilo je "jel neko došao ili otišao"
a onda sam pozdravio starce i komšije
jutros piše da je Honda definitivno naš...relativno male pare, prihvatljiva cijena za današnji Milan i jedan solidan ali ne i "top class" igrač...dobro nam došao
ovo ostalo vidim još uvijek standardna nagađanja, treba se riješiti Robinha kako bilo, jer je očigledno da se i njemu ne ostaje i da od njega Milan više nema koristi, treba uzeti šta love što ovi iz Brazila ponude i zahvaliti mu se
čekamo još kakvog u odbrani i bit ćemo dobri...ono za Vidića se malo zatalasalo i čini se da nema ništa od toga
mene lično ne bi razočaralo i kad bi ostali na trenutnoj odbrani, Šiljo je dokazao da je za prvotimca, Mexes i Zapata bi trebali biti bolji, ako ništa uigraniji (kao i cijela odbrana) od prošle godine, tu je Abate a po potrebi Constant i Antonini + nadati se da će iskočiti neko od ovih mladih ili novih igrača
uostalom ako mi budemo dobri u sredini, ako tu sve legne kako treba i ako nam napad bude radio kako očekujem, bit će to opasan sastav

prvo što sam pitao jarana kad sam stigao kući bilo je "jel neko došao ili otišao"

jutros piše da je Honda definitivno naš...relativno male pare, prihvatljiva cijena za današnji Milan i jedan solidan ali ne i "top class" igrač...dobro nam došao
ovo ostalo vidim još uvijek standardna nagađanja, treba se riješiti Robinha kako bilo, jer je očigledno da se i njemu ne ostaje i da od njega Milan više nema koristi, treba uzeti šta love što ovi iz Brazila ponude i zahvaliti mu se
čekamo još kakvog u odbrani i bit ćemo dobri...ono za Vidića se malo zatalasalo i čini se da nema ništa od toga
mene lično ne bi razočaralo i kad bi ostali na trenutnoj odbrani, Šiljo je dokazao da je za prvotimca, Mexes i Zapata bi trebali biti bolji, ako ništa uigraniji (kao i cijela odbrana) od prošle godine, tu je Abate a po potrebi Constant i Antonini + nadati se da će iskočiti neko od ovih mladih ili novih igrača
uostalom ako mi budemo dobri u sredini, ako tu sve legne kako treba i ako nam napad bude radio kako očekujem, bit će to opasan sastav
Undici stelle - ACM 1899
Ne daju ovi nasi vise od 5 m pa da si hljeb.Corriere dello Sport reports that Milan's first offer for Ljajic will be in the vicinity of €4-5m. Fiorentina want around €10-12m.

Balotellija trazio Real, nasi ga navodno odbili.
Raiola kaze da ce Balotelli skoro pa sigurno otici, ako ne sad onda naredne sezone jer ga talijani ne mogu prisutiti. Sto donekle i ima logike, ako posalju vrtoglavu cifru sumnjam da ce nasi, a i on odbiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mene samo zanima kako bi izgledala formacija Milana ako dodje jos i Ljajic s obzirom da on nije igrac za klupe ??
- IlPrincipe
- Kontakt:
gdje si to procito ?rope11 je napisao/la: Raiola kaze da ce Balotelli skoro pa sigurno otici, ako ne sad onda naredne sezone jer ga talijani ne mogu prisutiti. Sto donekle i ima logike, ako posalju vrtoglavu cifru sumnjam da ce nasi, a i on odbiti.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
http://www.acmilan-serbia.com/2013/07/r ... aliju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad bi ga trebao nazvati debelim majmunom jer prica ovakve stvari
ali u sustini mislim da je upravu. Je.bi ga, takvo je vrijeme doslo za nas.
Sad bi ga trebao nazvati debelim majmunom jer prica ovakve stvari

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo to u vezi Balotellia i Raiole kopirano sa FootballItalia
After reports suggest Milan turned down a Real Madrid offer for Mario Balotelli, his agent warns “sooner or later everyone is on the market.”
The striker only made the move to San Siro from Manchester City in January for €20m (£17.6m).
According to the Corriere dello Sport, new Real Madrid Coach Carlo Ancelotti ordered his club to make a huge offer in order to tempt SuperMario to La Liga.
However, the Rossoneri assured he is absolutely not for sale, nor is there any buy-out clause in his contract.
“Will Balotelli be sold? No, for the moment he won’t go, but in football those who are not for sale sooner or later go on the market,” agent Mino Raiola told the Corriere dello Sport.
“Milan have an important project in place with Mario and he is very happy here. You can be sure he won’t move for now, but tomorrow... I don’t know.
“It is very tough for Serie A to hold on to top players right now, as their revenue is only a third of what English or Spanish clubs make.”
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Raiola nije rekao ništa što ne znamo. Ista stvar se naglašava, kao i kod Ibrahimovića i Silve; nije nikakvo čudo prodaju li ElS-a ili Balu. Bez obzira na prijašnja ubjeđenja da isti "nisu na prodaju". Iskustvo iz prošlosti nas uči drugačije. 

- IlPrincipe
- Kontakt:
To si govorio i prošle sezone, tada su u pitanju bili Ibrakadabra i Silva.IlPrincipe je napisao/la:Balo ovdje ostaje dozivotno
i ja ne vjerujem u prodaju bale vala nikako. prvo berlu i galijani su ga dugo vremena cerali i ucerali
njihov je ljubimac. a vala i navijaca, Veliki je navijac Milana i tek je vala dovede, na osnovu njega i prave momcad.. znaci slabe su sanse da ode.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa dobro, sumnjam da će ga prodati ovog prelaznog roka (osim ako ne dođe neka vanserijska ponuda, u što ne vjerujem). Ipak, ko ti garantuje da ga neće prodati sljedećeg ako bude nastavio terorizirati protivničke odbrane i golmane?milanist je napisao/la:i ja ne vjerujem u prodaju bale vala nikako. prvo berlu i galijani su ga dugo vremena cerali i uceralinjihov je ljubimac. a vala i navijaca, Veliki je navijac Milana i tek je vala dovede, na osnovu njega i prave momcad.. znaci slabe su sanse da ode.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Za 2-3 sezone imat ćemo beton ekipu, Balotelliju je prezentiran Milanov plan, da se s njim ne slaze ne bi ni dolazio k nama
Ima sasvim solidnu plaću i siguran sam da će mu plata da raste, 1-2 miliona više-manje za Milan je ništa (govoreći o plaćama)

Ima sasvim solidnu plaću i siguran sam da će mu plata da raste, 1-2 miliona više-manje za Milan je ništa (govoreći o plaćama)
Zračiš optimizmom, čovječe.
Volio bih da ti mogu 100% vjerovatni, ali šta da radim.
I ja želim, više od svega, jači i konkurentniji Milan. Naravno da se do toga može doći radom, trudom i pametnim ulaganjem. Napredak je vidljiv i definitivno da ide ka boljem. Kakav i koliko kvalitetan ACM ćemo gledati u budućnosti ostaje da vidimo, ali sumnjam da će biti gore od ove sezone jer se bolna mjesta popunjavaju. Još samo da nam dovedu štopera (iako duboko u sebi imam osjećaj da ćemo se morati zadovoljiti iskusnijim tandemom Mexes- Zapata
).

Volio bih da ti mogu 100% vjerovatni, ali šta da radim.

- IlPrincipe
- Kontakt:
CSKA Moscow have urged Milan to make them an offer for Honda

IlPrincipe je napisao/la:CSKA Moscow have urged Milan to make them an offer for Honda![]()
![]()
![]()

I Kaka, Sevcenko i ko sve ne su bili ljubimci publike, svi su oni bili "buducnost" kluba, potpisivali su nove ugovore i na kraju su bili prodavani.
Za bar dvije sezone letit ce i faraon i Balo, vjerovatno i ovih par talentovanih omladinaca. Ove ideje o velikom Milanu koji ce njegovati politiku sa mladim igracima mozes samo macku o rep, prodati ce svakoga cim dobiju primamljivu ponudu.
Za sad odolijevaju, ali nece vjecno.

Za bar dvije sezone letit ce i faraon i Balo, vjerovatno i ovih par talentovanih omladinaca. Ove ideje o velikom Milanu koji ce njegovati politiku sa mladim igracima mozes samo macku o rep, prodati ce svakoga cim dobiju primamljivu ponudu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Dijelimo isto misljenje nazalost...rope11 je napisao/la:I Kaka, Sevcenko i ko sve ne su bili ljubimci publike, svi su oni bili "buducnost" kluba, potpisivali su nove ugovore i na kraju su bili prodavani.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.