bravo najbolji koment .AnelZ je napisao/la:Jao rasprave, ne mogu da vjerujem. Problem sa osobama iz BiH koji bi prizeljkivali nekog svog "Mamica" za svoj klub jeste ja mislim u tome da nismo skoro nikada osjetili slast uspjeha u fudbalu, pogotov klupskom nakon rata pa narod bi prodao svoju majku za tako nesto sto je bolesno, bukvalno bi dali tradiciju i navijace (nevazno sto je prosjek za nase najvece klubove izmedju 3000-6000) za uspjeh. Kada procitam na temi FK Željezničar kako neki prizeljkivaju da jednog dana neki Arap ili Rus preuzme Želju svaka dlaka na glavi mi se nakostrijesi, samo razmisljam kako su to ogranicene osobe. Jedino sto su Arapi, Rusi i bogati Evropljani uradili od ovog sporta jeste smanjili mu vrijednost. Jeli normalno da kroz skoro preko decenije imamo iste klubove u cetvrfinalu LP? Naravno da nije, time se gubi draz takmicenja. Uspije nekada nego iznenaditi kao sto je bio slucaj sa APOEL-om, ali mnogo rijedje nego prije. Jeli normalno da neko placa po skoro 300 €/funti za kartu na utakmicu LP? Naravno da nije.
Niko nespori da Mamić prodaje neke igrace za fine sume, ali mene bas zanima da li su svi ti igraci pod svojom dobrom voljom napustili klub? Mislite da nema djece koja bi voljela igrati u jakom Dinamu citav svoj zivot? Ovaj Dinamo sa ovim parama moze mnogo bolje, definitivno, samo sa boljom politikom i boljim odnosima sa javnoscu i navijacima.
i sto je nazalost da ovako kako si ih opisao razmislja ne 90% nego 120% ljudi koji dolaze na stadione u BIH