FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

GunnerS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 00:43

Trasimaco je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Fabregas neče iz Arsenala sigurni budite još dugoo, jedno 3-4 godine... Jbg.njemu barca nije ništa, Wenger je od njega napravio igrača. To bi vam isto bilo da Messi ode iz kluba koji mu je sve dao...
Slicna prica je ispricana za Ronalda.
Da, samo što je Ronaldo šutio što se tiče njegovo odlaska u Real a Fabregas je otvoreno rekao da nema namjeru ići jer da je mislio otišao bi ove 3 godine koliko "marca" ga seli u Barcelonu... I nije to jednom rekao.... Ugl.živi bili pa vidjeli...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 00:50

Hehe, jedno su želje drugo mogućnosti... Wenger nije toliko lud da pusti svog kapitena i najboljeg igrača, igrača koji sada Arsenal drži i koji će sigurno biti glavni igrač, iako je i sada, u idućim sezona za Arsenal. Nigdje veze, vaše priče... Al opet kažem, drago mi je što bi voljeli vidjeti igrača Arsenala u svojoj ekipi. To znači da vrijedi, a Cesc vrijedi sigurno...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2009, 00:51

Ma dobro nije jos Fabregas potreban tj mislim da je jos rano traziti njegov dolazak,ako cemo iskreno mislim da ga treba dovest tek kad Xavi bude na izmaku snage i tek onda da bude Iniesta-Fabregasu vezi taj par koji sad cine Xavi-Iniesta...ipak Iniesta na krilu nema tu slobodu koju ima u vezi i puno se gubi na toj poziciji tako da mi je bolje dovest to krilo i Iniestu ostavit na svojoj poziciji na kojoj se najbolje znalazi

Sad ko ce biti to lijevo krilo koje dodje vidjecemo puno je imena u igri,a i mali Pedro svakako zasluzuje da igra vise od Henrya...koji bi se i onako prodao na kraju ove sezone jel je to vec i dog kolko znam tj prije sezone je receno da ce biti prodat na kraju ove godine,ipak usao je i u godine i nije to vise on,nek ide u Ameriku kako je i sam rekao da ce tamo vjerovatno zavrsiti karijeru...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 06 dec 2009, 01:56

miky_hz je napisao/la:Ma dobro nije jos Fabregas potreban tj mislim da je jos rano traziti njegov dolazak,ako cemo iskreno mislim da ga treba dovest tek kad Xavi bude na izmaku snage i tek onda da bude Iniesta-Fabregasu vezi taj par koji sad cine Xavi-Iniesta...ipak Iniesta na krilu nema tu slobodu koju ima u vezi i puno se gubi na toj poziciji tako da mi je bolje dovest to krilo i Iniestu ostavit na svojoj poziciji na kojoj se najbolje znalazi

Sad ko ce biti to lijevo krilo koje dodje vidjecemo puno je imena u igri,a i mali Pedro svakako zasluzuje da igra vise od Henrya...koji bi se i onako prodao na kraju ove sezone jel je to vec i dog kolko znam tj prije sezone je receno da ce biti prodat na kraju ove godine,ipak usao je i u godine i nije to vise on,nek ide u Ameriku kako je i sam rekao da ce tamo vjerovatno zavrsiti karijeru...
cesc ide nama cvjećko daje 50 milionćića 8-)
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 dec 2009, 02:05

Messi car.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 dec 2009, 02:11

Wolverine je napisao/la:Messi car.
lucka :roll: :lol: :lol:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 dec 2009, 11:59

sto se tice fabregasa mislim da ce barca sve uciniti na ljeto da ga vrate na nou camp,jer siguran sam da ce cesc jos napredovati i da ce mu rasti cjena,poslije ce biti jos skuplji..........imace on mjesta jer sezona je duga i igramo uvijek na 3 fronta
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 12:07

-Barcelona- je napisao/la:sto se tice fabregasa mislim da ce barca sve uciniti na ljeto da ga vrate na nou camp,jer siguran sam da ce cesc jos napredovati i da ce mu rasti cjena,poslije ce biti jos skuplji..........imace on mjesta jer sezona je duga i igramo uvijek na 3 fronta
Đabe vam je činiti i vama i Real-u, al Cesc ne ide iz kluba koji mu je sve dao... i od čovjeka koji mu je pokazao kako se igra fudbal... i doveo ga do stepenice gdje je sad...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 dec 2009, 12:13

GunnerS je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:sto se tice fabregasa mislim da ce barca sve uciniti na ljeto da ga vrate na nou camp,jer siguran sam da ce cesc jos napredovati i da ce mu rasti cjena,poslije ce biti jos skuplji..........imace on mjesta jer sezona je duga i igramo uvijek na 3 fronta
Đabe vam je činiti i vama i Real-u, al Cesc ne ide iz kluba koji mu je sve dao... i od čovjeka koji mu je pokazao kako se igra fudbal... i doveo ga do stepenice gdje je sad...
to cemo jos da vidimo,normalno je to da bi ja zelio da dodje u barcu ti da ostane u arsenalu,ovaj benzema da dodje u real,al to ne mozemo znati jos uvijek........

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 12:15

Naravno... Sve to stoji, al gledaj njegove izjave od prve do zadnje, pa češ vidjeti o čemu pričam. To je isto da se Arsenal raspituje za Messi-a i ja govorim dovest će ga... Barca mu je sve dala u životu i on sada da ode iz nje, jedino ako ga otjeraju... Tako je i sa Cesc-om ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 dec 2009, 12:20

GunnerS je napisao/la:Naravno... Sve to stoji, al gledaj njegove izjave od prve do zadnje, pa češ vidjeti o čemu pričam. To je isto da se Arsenal raspituje za Messi-a i ja govorim dovest će ga... Barca mu je sve dala u životu i on sada da ode iz nje, jedino ako ga otjeraju... Tako je i sa Cesc-om ;)
jbg i kaka je svasta izjavljivao pa opet ode,kazem nemozes znati sve dok se to desi ili ne desi :) ,stoji to da mu je arsenal dao priliku i ostalo sto ide s tim.......

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 dec 2009, 17:10

Sinoc se vidjelio koliko je Barca jaka. Deportivo se dobro drzao i imali su sansu da povedu. Dva brza napada Barce nakon toga i sve je bilo gotovo. Dobra utakmica i nisam pozalio sto sam izdvojio vrijeme da je pogledam.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 dec 2009, 18:16

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 18:17

Zaslužio ju je definitivno... Tako da...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 dec 2009, 20:47

Mislim da ni sam Fabregas ne zna bolje od pojedinaca na forumu gdje ce otici ako uopste ode .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 06 dec 2009, 21:36

Henrique odbrambeni igrac Barcelone posudjen Racing Santanderu postigao je prvi gol na utakmici protiv Espanyola u pobjedi Racinga 0-4 nad Espanyolom.[youtube][/youtube]
Covjek zna protiv koga treba postizati golove :D
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 11:59

zasluženo nagrada pripala messiju 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 dec 2009, 18:42

3 Barca players in FIFA World Player of the Year 2009 short-list

The contenders for this year’s FIFA World Player of the Year awards, which will be presented at the Kongresshaus in Zurich, FIFA’s home city, on 21 December 2009, were announced on today.

The males nominees are:

Lionel Messi (Argentina, Barcelona)

Xavi Hernandez (Spain, Barcelona)

Andrés Iniesta (Spain, Barcelona)

Cristiano Ronaldo (Portugal, Real Madrid)

Kaká (Brazil, Real Madrid)

At the same press release, the FIFA Women’s World Player of the Year nominees was also announced.

These nominees were confirmed after a poll in which the coaches and captains of men’s and women’s national teams from around the world voted for candidates from a list drawn up by football experts from the FIFA Football Committee and the FIFA Committee for Women’s Football.

The FIFA World Player Gala 2009 will have a number of exciting new features, including two new awards:

• The FIFA/FIFPro World XI, which will honour the best 11 players of the year as chosen by over 50,000 professional football players from all over the world.

• The FIFA Puskás Award, created in honour and in memory of Ferenc Puskás, the captain and star of the Hungarian national team during the 1950s, will be presented to the player – man or woman – who has scored the ‘most beautiful goal’ during the past year.

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 07 dec 2009, 19:18

Ibakadabra se samo posvecuje našoj Barci...Zamrzava reprezentativnu karijeru. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 dec 2009, 22:57

Pozvani igraci za Kijev

: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.

Nakon dugo dugo vremena na spisku je i Millito :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.