FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Previše podcjenjujete tu našu djecu. Normalno da sa njima nema nikakvog uspjeha i da bi smo ostali tu gdje jesmo, ali kad pogledaš statistiku prve polusezone gdje su eto bili provjereni igrači, i druge polusezone gdje su igrala ta djeca, dobijete podatke: prva polusezona 7p 1n 6i druga polusezona 6p 1n 7i. Da su toliko loši mi bi smo bili na mjestu Goražda ili Krajine.
Eto uzmite u obzir mladiće iz Radničkog koji su u jednoj utakmici protiv Jedinstva dobili 6 komada.
Eto uzmite u obzir mladiće iz Radničkog koji su u jednoj utakmici protiv Jedinstva dobili 6 komada.
Slobodin napadacki dvojac Galin-Mujkic je napadacki dvojac Bratstva iz predprosle sezone.... Kod nas Galin fulo nemoguce...Ali jedino ga izvlacila visina pa je spusto neke lopte i to je sve... 

www.nkbratstvogracanica.com
prvi dio sezone je bilo previse problema koji su uticali na fudbal, pa je tako i ekipa igrala.Coraco je napisao/la:Previše podcjenjujete tu našu djecu. Normalno da sa njima nema nikakvog uspjeha i da bi smo ostali tu gdje jesmo, ali kad pogledaš statistiku prve polusezone gdje su eto bili provjereni igrači, i druge polusezone gdje su igrala ta djeca, dobijete podatke: prva polusezona 7p 1n 6i druga polusezona 6p 1n 7i. Da su toliko loši mi bi smo bili na mjestu Goražda ili Krajine.
Na stranu sve to, ono što želim da kažem je da su se momci dokazali da mogu izdržati, pokazali su na kojem su nivou i da im je potreban jedan-dva iskusnija igrača k'o što je Grado, još da su pod vođstvom nekog jačeg trenera sigurno bi izgledali i bolje.Skojevski je napisao/la:prvi dio sezone je bilo previse problema koji su uticali na fudbal, pa je tako i ekipa igrala.
Meni je muka od nase djece i od te price sto se mene tice samo nek idu, ova generacija je onako jedna najgorih posljednih godina.
Ukolko je danas utakmica sa Radnikom ?
U 18:00h sad vidim na fb stranici Radnika.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sa nasom djecom bi mi osvojili ovu ligu, i bili u vrhu PL....ali dobro neko rece, prvo sto je ovo najnetalentovanija generacija ( samo Reno ce bit igrac) ali imaju dobro menadzere, a drugo sve sto vrijedi od nase djece je vec van Slobode.
da su tu Piric, Gojkovic, Rahmanovic, Jusufovic, Bekic jedan , drugi rekao bih i ja osloni se ti na nasu djecu + par iskusnih, al ne mozes se ti na Prsesa oslonit ili Ribu, Tino je propo, Jaganjac takodjer, Salihovic je dobar za klupe. Nadam se da ce se mali Omerovic pokazat, Efendic se vratio, tu je i Selamovic ako i njeg ne odvede u Celik. Na njih mozda i mozes se oslonit.
sve u svemu opet to nije tolika katastrofa, takva je liga stvari se mogu u dan okrenut. Jedan napadac (Krpic ili ovaj veliki), krilo i 2 stopera i ti si prvi favorit za PL. Bez tih pojacanja mrka kapa.
da su tu Piric, Gojkovic, Rahmanovic, Jusufovic, Bekic jedan , drugi rekao bih i ja osloni se ti na nasu djecu + par iskusnih, al ne mozes se ti na Prsesa oslonit ili Ribu, Tino je propo, Jaganjac takodjer, Salihovic je dobar za klupe. Nadam se da ce se mali Omerovic pokazat, Efendic se vratio, tu je i Selamovic ako i njeg ne odvede u Celik. Na njih mozda i mozes se oslonit.
sve u svemu opet to nije tolika katastrofa, takva je liga stvari se mogu u dan okrenut. Jedan napadac (Krpic ili ovaj veliki), krilo i 2 stopera i ti si prvi favorit za PL. Bez tih pojacanja mrka kapa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bice i pojacanja samo polako ljudi ne moze to sve od jednom ima puno posla kod nas u klubu, a i vidite da se svaki dan spominju neka nova imena, za sad ovo sto je odradjeno je prolazna ocjena.
Sve dok smo u ovoj ligi netreba davat previse sansu mladim i nedokazanim posto nikog nemozemo vezat ugovorom na duzi peiod samo mozes potpisat godinu amaterskog,i onda bude ko sto je sad sa Renom, igro pokazo neki talenta otiso bez marke a mi i dalje u federalnoj, tako ce nam biti ako budemo gradil mladost. Treba se sto prije vratit u PL i onda kad dajes mladom priliku nek ima ugovor na par godina pa onda pare uzet. A sad nam trebaju igraci koji ce moci i da se guraju, i cupaju i da rade sve sto je potrebno da se na kraju vratimo. Mladost koja ce za 5,6 godina doci u prvi tim treba gajit
- TzBulevar87
- Kontakt:
Potpisujem sve to, iz ove generacije će samo jedan ili dvojica "uspjet" što je za našu školu fudbala loše. Ova djeca se ne mogu žalit niti da nisu igrali dovoljno, niti da im uslovi nisu odgovarali. Care moj odigro si 10 utakmica zaredom po 90 minuta ti nisi pokazo ni minimum napredka, naprotiv..Skojevski je napisao/la:Meni je muka od nase djece i od te price sto se mene tice samo nek idu, ova generacija je onako jedna najgorih posljednih godina.
Što se tiče nae djece koja valjaju oni su već svi u drugim klubovima a oni bi se mogli požalit na to da nisu imali dovoljno prilike u Slobodi da se dokažu, i ono malo što su dobili pokazali su se koliko- toliko. Povratkom u PL vratio bi se veliki broj njih, možda čak i svi. Neki dan sam pričao sa našim djetetom koji igra u Prvoj ligi Srbije i kaže da mnogo pati za Slobodom i da jedva čeka da se vrati jednog dana. Kaže da bi povratak u Slobodu u ovom treutnku značio i njegov nestanak sa "fudbalskog tržišta" i u pravu je.
075
Pioniri pobijedili Zelju 2 - 0.
Iz svlacionice se hori volim te slobodo, svaka cast ovoj djeci.
Iz svlacionice se hori volim te slobodo, svaka cast ovoj djeci.
Klinci su me jednostavno oduševili.
Gledao sam ih kroz cijelu godinu, al svo vrijeme sam imao visoko mišljenje ipak sa rezervom.
Nakon današnje dominacije i to bukvalno u svakom segmentu nogometne igre mogu reći da još jedna velika generacija se njeguje u našoj omladinskoj školi
Gledao sam ih kroz cijelu godinu, al svo vrijeme sam imao visoko mišljenje ipak sa rezervom.
Nakon današnje dominacije i to bukvalno u svakom segmentu nogometne igre mogu reći da još jedna velika generacija se njeguje u našoj omladinskoj školi

tuzlanska Sloboda
Prijateljska utakmica:
FK Radnik Bijeljina - FK Sloboda Tuzla 0:0 !
FK Radnik Bijeljina - FK Sloboda Tuzla 0:0 !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Emil Novi je momak iz Banovica , koji je igrao za Klub-7 , spajanjem sa Slobodom napravljen odlican potez oba kluba , stvoren vrlo perspektivan i mocan omladinski pogon sa po 50-tak igraca u kadetima i pionirima tako da za nas klub dolaze bolji dani ! Momcima i trenerima cestitke! U srijedu u Sarajevu izdrzite Zeljo ce vjerovatno pokusati sve da nam otme titulu ....
Golove za Slobodu protiv Zelje postigli Emil Novi i Dino Fisekovic ! Cjela ekipa odigrala dobro i zasluzeno slavili !
ona dva malca u napadu, 10 (Amar se zove izgleda) je odličan, ima šlifa, a drugi malac, ne znam kako se zove i koji je broj, to je onaj mali što je napravio onaj slalom kad je dobio standing ovation
uglavnom, ovi našu su bili bolji, sad neka zabiju jedan u Sarajevu i to bi trebalo biti to 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Na temi Čelika pišu da su Riba i Renato potpisali sa njima profesionalne ugovore,je li to tačno? Ako je tako oni bi onda trebali Slobodi isplatit određeni keš kao naknadu za treniranje.Zna li se šta oko ovoga,vi koji ste bliže klubu.
Ni mi sami to ne znamo. Neki novinari su pisali da je potpisan profesionalni, i ako je tako vi bi trebali dobiti više od 100.000 KM.haver je napisao/la:Na temi Čelika pišu da su Riba i Renato potpisali sa njima profesionalne ugovore,je li to tačno? Ako je tako oni bi onda trebali Slobodi isplatit određeni keš kao naknadu za treniranje.Zna li se šta oko ovoga,vi koji ste bliže klubu.
Čelik Zenica 1945
Cestitke momcima na pobjedi !
Najaca skola fudbala u BiH definitivno
Ima li kakvih nagovjestaja ko bi nas mogao jos pojaca,jel sigurno za ovog Galina ?
Najaca skola fudbala u BiH definitivno

Ima li kakvih nagovjestaja ko bi nas mogao jos pojaca,jel sigurno za ovog Galina ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Galin igrao danas drugo poluvrijeme, u ponedeljak bi trebao doci Jusic stoper igrao za Zvijezdu.harry_90 je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi !
Najaca skola fudbala u BiH definitivno![]()
auu ako ce vam Jusić doć nije loš igrač mislim da je za 1. lige extra štoper mogli bi se vi itekako vratit ove sezone, a ja najvise prizeljkujem najveci derbi TK-a Sloboda- Zvijezda
sretno u novoj sezoni i da sto prije igramo taj kantonalni derbi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.