Lege vidiš šta čo'ek kažetruts je napisao/la:Iskreno, najbolje (najzgodnije) cure su u Zenici, bio sam i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli tonu puta, al Zenica je ipak vrh. Svaka il' svaka druga gori

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lege vidiš šta čo'ek kažetruts je napisao/la:Iskreno, najbolje (najzgodnije) cure su u Zenici, bio sam i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli tonu puta, al Zenica je ipak vrh. Svaka il' svaka druga gori
truts je napisao/la:Iskreno, najbolje (najzgodnije) cure su u Zenici, bio sam i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli tonu puta, al Zenica je ipak vrh. Svaka il' svaka druga gori
Pa to ba !moustapha je napisao/la:Selim se u Teslic.![]()
Ali nije mi nikako jasno kako uvijek neki grobovi dodju na izbor za Miss, dok postoje ovakvi betoni.
Dobre su Mostarke slazem se jucer bio doleBosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
Herke su uh.Bosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
Bio sam samo 2-3 puta u Mostaru, nisam baš primjetio nešto puno cura, uglavnom sam oko Starog mosta šetkao, a tu sve neki turisti, babe, đedovi i strane klinkeBosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
One u Krajini najbolje, posjetite stranicu djevojke iz Krajine, svi dokazi su tu
Kakav CazinOtelo je napisao/la:Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
One u Krajini najbolje, posjetite stranicu djevojke iz Krajine, svi dokazi su tu
Al su najbolje one iz Cazina
Mladi Senči, istina je to, postavi im slike koje to dokazujuOtelo je napisao/la:Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
Al su najbolje one iz Cazina
+1neo je napisao/la:Od Banjalucanki ljepsih nema
Zna @Dex sta valjaDex je napisao/la:One iz Bihaća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.