Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prvi nemoguc,Paradajz je napisao/la:mercenary je napisao/la: Stephen Valbuena , Younes Belhanda, Arda Turan , Stephene Feghioulli, ukrast Nasrija od Man Citija , Bastian Swanstaiger ( kontam da ce dolaskom Goetze-a dobit puno manje minuta ) , ....itd.... pozzz svima
Ti gubisnedim1993 je napisao/la:@Otelo u svakom slučaju gubiš opkladu![]()
Jesi dobro ti ?Charager je napisao/la:Gaston mislim da to nije pošteno
a to su oni po kojima je wilshere među top5 najbržih igrača na svijetuHenderson je napisao/la:Caughtoffside je veoma pouzdan izvor, ali lijepo je se nadati.
Ma dobro to, nego sumnjam u defanzivne sposobnosti Stivija i Alonsa u njihovim godinama, tu je jedino upitnik. Mada opet, Alonso je sigurno bolje resenje od Lucasa koji nakon povrede se pogubio strasno. Ma ne da je bolje, nego...Otelo je napisao/la:
@paradajz pa skontao bi sef nesto.Mozda bi isao Alberto na mjesto Coutinha.Coutinho na 10 a Gerrard i Alonso bi igrali defanzivnije
Nema razloga da ucim.No ti bi mogao da ga pitas za savjetnedim1993 je napisao/la:a to su oni po kojima je wilshere među top5 najbržih igrača na svijetuHenderson je napisao/la:Caughtoffside je veoma pouzdan izvor, ali lijepo je se nadati..
Otelo, uči od Hendersona
pozdrav iz lige šampionaOtelo je napisao/la:Pozdrav od 4 najboljeg napada lige
pozdrav od tima koji je igro 7 puta finale i 5 dobionedim1993 je napisao/la:pozdrav iz lige šampionaOtelo je napisao/la:Pozdrav od 4 najboljeg napada lige
Nisi upoznat sa nasom okladom:Ako Liverpool bude ispred Arsenala Nedim mora da vrijedja Wengera a ako bude obrnuto ja moram Rodgersaartemis77 je napisao/la:pozdrav od tima koji je igro 7 puta finale i 5 dobionedim1993 je napisao/la:pozdrav iz lige šampionaOtelo je napisao/la:Pozdrav od 4 najboljeg napada lige
hahaha, imam neki osjećaj da će jedan od njih svakako otići nakon ove ili slijedeće sezoneOtelo je napisao/la: Nisi upoznat sa nasom okladom:Ako Liverpool bude ispred Arsenala Nedim mora da vrijedja Wengera a ako bude obrnuto ja moram Rodgersa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.