Ti imas veliki problem izgleda s nekim koji imaju suprotno misljenje od vas. Ako neko misli da sad trenutno situacija nije ok, da nemamo ekipu, da Osim ne radi sta treba da radi odmah je problem ovog foruma. Mora imati misljenje kao ti da je Osim ne pogrijesiv....pile87 je napisao/la:Pare se rastalile , a Amar i ja diramo malu djecu bolje ti je sakri segOlijat je napisao/la:
De ba pile budi vise realan jednom jbt. Ne znam jel ti Osim frajer mozda se dirate. Najlosija ekipa od kad je dosao Amar, a od tad do dana danasnjeg kroz Zelju proslo 6M, prodato 3-4 extra igraca, a sad ne znas koje gori od goreg.
Titule su tu iz razloga sto je konkurencija u ovoj ligi jako losa a ne zato sto mo mi prejaki.Svake godine se nadje delegat ko ti satro on navijac i on zabrinut pa brate ima i drugih klubova i idrugih sportova pa opleti neces bit zabrinut pusti nas da se sekiramo ubi te nesto matematika ko da si pitar milioni kamioni la dzaba mi smo sapioni
Budi malo realan. Svake godine ovako ti kao smirujes situaciju i pises bice sve OK, sta vam je ljudi? I onda dode Hapoel bub 5 komada, pa onda sljedece godine ti opet bice sve ok, zna Amar, Makabi bub 5 komada, do kad vise ? do Plzena izgleda ?
Zar je tesko dovesti 3-4 prava igraca...nema se para dusa draga...