FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gOlijat
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:31

pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
De ba pile budi vise realan jednom jbt. Ne znam jel ti Osim frajer mozda se dirate. Najlosija ekipa od kad je dosao Amar, a od tad do dana danasnjeg kroz Zelju proslo 6M, prodato 3-4 extra igraca, a sad ne znas koje gori od goreg.
Titule su tu iz razloga sto je konkurencija u ovoj ligi jako losa a ne zato sto mo mi prejaki. ;)
Pare se rastalile , a Amar i ja diramo malu djecu bolje ti je sakri se :lol: Svake godine se nadje delegat ko ti satro on navijac i on zabrinut pa brate ima i drugih klubova i idrugih sportova pa opleti neces bit zabrinut pusti nas da se sekiramo ubi te nesto matematika ko da si pitar milioni kamioni la dzaba mi smo sapioni :lol:
Ti imas veliki problem izgleda s nekim koji imaju suprotno misljenje od vas. Ako neko misli da sad trenutno situacija nije ok, da nemamo ekipu, da Osim ne radi sta treba da radi odmah je problem ovog foruma. Mora imati misljenje kao ti da je Osim ne pogrijesiv....
Budi malo realan. Svake godine ovako ti kao smirujes situaciju i pises bice sve OK, sta vam je ljudi? I onda dode Hapoel bub 5 komada, pa onda sljedece godine ti opet bice sve ok, zna Amar, Makabi bub 5 komada, do kad vise ? do Plzena izgleda ?
Zar je tesko dovesti 3-4 prava igraca...nema se para dusa draga...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2013, 20:34

Pile daj snimak gdje se ti i Amar dirate da stavimo na youjizz, kategorija Celebrity :D.
FK Željezničar
Chelsea FC

mirce
Kontakt:

Post Postao/la mirce » 06 jul 2013, 20:36

Super ste poz od komšija. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 20:39

Gubili smo od Famosa na pripremama pa uzesmo titulu te godine.Lijep osjećaj je kad se pobjedi, ali fakat tolika pompa se ne treba dizati.Vidjećemo sve protiv Plzena.
DRUG NEBI TI PUNCA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 jul 2013, 20:40

bagrcavi je napisao/la:Vidjećemo sve protiv Plzena.
Misliš, vidjećemo koliko golova ćemo primiti?
Ja te volim, volim Željo..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 20:44

Koliko košta jedan igrač ? Može li molim te tvoja cijenjena računica ?
DRUG NEBI TI PUNCA

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 06 jul 2013, 20:44

Razumijem da je ovo forum, tema o nasem Zelji...vec sam to pisao, bez obzira na koji nacin pisali, optimisticno ili realno, na neki svoj nacin zelimo najbolje nasem klubu i vjerujemo u njega.

Ali opet, svo pisanje na ovoj temi ovih dana se svodi na nevazne stvari.
Pojedini pisu kako nemam sanse u ova dva meca sa Plzenom, zagovaraju taktike da primimo sto manje golova i prizivaju Dudelange koji je izbacio Salzburg i ine primjere. Ne vjerujem ni ja da mozemo pera odbiti Plzenu, ali da mozemo pokazati i Š iz ono šampioni BiH, mozemo. Ustvari moramo. Šampioni smo u fudbalskoj igri, a ne u cijeni igraca, treneru, pomocnom terenu, tribini itd.

Neki na bilo koji post, uglavnom kriticki postovi ili koji ne misle kao "vecina", repliciraju kako je sve manje vazno, osim da ce Zeljo biti prvak opet, uzeti pehare i bicemo bolji od pitica, Sirokog, Borca itd. Sjetimo se pehova i prosle sezone, ne moze bolja i jaca pouka biti. Uostalom, prvenstvo jos nije ni pocelo a vec se zna šampion, po razmisljanju nekih. A mene vise, najvise brine sto Zeljo nakon 4 godine dominacije se "moli" da se Dzeko proda, n moze prodati reprezentativca 14.repke na svijetu, najboljeg strijelca i kako AO kaze, jednog od najboljih igraca Zelje. Ni tu nismo pokazali ni Š od šampionski. A moramo.

Na kraju postoje i oni koji sve znaju, razumiju ali opet im nesto fali. Razmisljaju kako mozda AO namjerno gubi utakmice kako bi zavaro protivnika, kako bi iznenadio i sl. Na taj nacin iznenaditi ekipu koja je zadnja dva puta prvak Ceske, LP grupe, LE grupe prosle sezone (ispred A.Madrida, Guimaraesa), sastavljena od domacih igraca i koja je prepuna reprezentativaca...nije moguce. Jer sve nabrojano samo kaze da oni najbolje pricaju na terenu i tu su nasigurniji, a mi na terenu nismo dobri pa se kao moramo sluziti ovakvim taktikama. Sapienti sat.

Volim Zelju. Rezultati i dosta nekih stvari znaju zaboliti. Napredujemo malim koracima, ali napredujemo. Treba strpljenja. Ali treba i ispravljati stvari koje se mogu ispraviti. Od najmanjih do najvecih. Prvo se mjenjaju male stvari, pa onda velike.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 20:45

gOlijat je napisao/la:
To je taj odbranbeni sistem kad nemas sta da napises vrijedaj druge koji misle onako realno i ko me Amar nije rodbina, brat, i djevojka.
Ovdje niko ne trazi da mi prodemo Plzena da ih razvalimo, nego se samo trazi da od para koje su prosle kroz klub napakon dovedu 3-4 igraca u pravom smislu te rijeci.
Dosta je vise popunjavanja rostera i ekipe sa igracima koji nisu igrali po pola godine, godinu. Dosta vise igraca s 30 plus i to polovnih i onda se cudimo sto odemo u evropu i primimo po 8 komada.
Ti si kao realan svake godine vrtis istu pricu, zna Amar, tempira formu i onda dode za 45 minuta primimo 5 komada kako tempira formu.

Dovedi brate dragi par igraca napravi solidnu ekipu koja ce se suprostovati bar malo. Da se ne brukamo, zar je to tesko...
Zar svake godine trebam da placem na poluvremenu majka mu stara...
Nema se para...duse drage...rate, prodaja igraca, titule, uefa .... Ne mogu 2 igraca dovest jbt .
Nije odbranbeni sistem nego znas kad vidis da se nekim ne mozes normalno komunicirati pa onda skontas da trosis svoje vrijeme na to da nekom obijasnis nesto sto bi do sad trebao sam znati.
Jeste ja svake godine kazem u redu je to i svake godine smo prvi u nasoj ligi ako mi ne vjerujes proguglaj. I evo da smo ove godine doveli tri igraca iz bundeslige i potroslili milion eura jel nam to garant da cemo proci Plzen nije i vjerovatno nebi prosli. Eto de sad ti meni obrazlozi tu neko tvoju teoriju koja nam skida svima mrak sa ociju i od koje ce nam odmah biti bolje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 20:46

Doci ce pojacanja ljudi 100%

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:47

bagrcavi je napisao/la:Koliko košta jedan igrač ? Može li molim te tvoja cijenjena računica ?
Pehilj 400KM
Stanic 700-800KM
Bogicevic, Vasilic 1.500KM
Colic 1.500KM
E.Colic 700KM
Adilovic 3.000
Svraka 3.000
Tomic 1.000
Cutuk 200KM
Zolotic 800KM
Kvesic 800Km

To ja mislim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 20:49

gOlijat je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Koliko košta jedan igrač ? Može li molim te tvoja cijenjena računica ?
Pehilj 400KM
Stanic 700-800KM
Colic 1.500KM
E.Colic 700KM
Adilovic 3.000
Svraka 3.000
Tomic 1.000
Cutuk 200KM
Zolotic 800KM
Kvesic 800Km

To ja mislim.
Mogu li da ponistim ono sto sam ti napisao nemoj mi molim te nista objasnjavati meni je poslije ovoga jasno s kim ja raspravljam! Hvala i udravlje :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:50

pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
To je taj odbranbeni sistem kad nemas sta da napises vrijedaj druge koji misle onako realno i ko me Amar nije rodbina, brat, i djevojka.
Ovdje niko ne trazi da mi prodemo Plzena da ih razvalimo, nego se samo trazi da od para koje su prosle kroz klub napakon dovedu 3-4 igraca u pravom smislu te rijeci.
Dosta je vise popunjavanja rostera i ekipe sa igracima koji nisu igrali po pola godine, godinu. Dosta vise igraca s 30 plus i to polovnih i onda se cudimo sto odemo u evropu i primimo po 8 komada.
Ti si kao realan svake godine vrtis istu pricu, zna Amar, tempira formu i onda dode za 45 minuta primimo 5 komada kako tempira formu.

Dovedi brate dragi par igraca napravi solidnu ekipu koja ce se suprostovati bar malo. Da se ne brukamo, zar je to tesko...
Zar svake godine trebam da placem na poluvremenu majka mu stara...
Nema se para...duse drage...rate, prodaja igraca, titule, uefa .... Ne mogu 2 igraca dovest jbt .
Nije odbranbeni sistem nego znas kad vidis da se nekim ne mozes normalno komunicirati pa onda skontas da trosis svoje vrijeme na to da nekom obijasnis nesto sto bi do sad trebao sam znati.
Jeste ja svake godine kazem u redu je to i svake godine smo prvi u nasoj ligi ako mi ne vjerujes proguglaj. I evo da smo ove godine doveli tri igraca iz bundeslige i potroslili milion eura jel nam to garant da cemo proci Plzen nije i vjerovatno nebi prosli. Eto de sad ti meni obrazlozi tu neko tvoju teoriju koja nam skida svima mrak sa ociju i od koje ce nam odmah biti bolje.
Napisao sam ti uopce ne zelim prolaz protiv Plzena jer mi nismo jos taj nivo da njih prodemo. Ja samo zelim da mi imamo solidnu ekipu koja se nece obrukati, koja ce napraviti 5 akcija u evropi i na kraju ispasti casno.
Ja vise nemam srca da iz godine u godinu placem na poluvremnu sa primljeni 5 komada, ma nije problem ni primiti 5 komada ali da ti napravis 5 akcija, osutas na gol.

Sve u ekipi neznalice, ne znas koje gori od goreg. Para proslo kroz klub mi nemamo igraca da valja majka mu stara vise. Bekric, Beslija, Zeba sve sto je valjalo otjerano, neka je otjerano libo me, ali dovedi onda igraca da valja.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 06 jul 2013, 20:51

gOlijat je napisao/la:
Pehilj 400KM
Stanic 700-800KM
Colic 1.500KM
E.Colic 700KM
Adilovic 3.000
Svraka 3.000
Tomic 1.000
Cutuk 200KM
Zolotic 800KM
Kvesic 800Km

To ja mislim.
Ne mogu da vjerum ! :lol: :lol:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 20:51

CUTUK 200 hahahaha pa nije u Alhosu hahsja

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:54

pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
Pehilj 400KM
Stanic 700-800KM
Colic 1.500KM
E.Colic 700KM
Adilovic 3.000
Svraka 3.000
Tomic 1.000
Cutuk 200KM
Zolotic 800KM
Kvesic 800Km

To ja mislim.
Mogu li da ponistim ono sto sam ti napisao nemoj mi molim te nista objasnjavati meni je poslije ovoga jasno s kim ja raspravljam! Hvala i udravlje :)
Druga je stvar sto Amar nema mozga pa ovim neznalicama daje pare umjesto sto placa 5 neznalica bolje mu je da onda plati 2 igraca ali da valjaju. Ovo sam pisao koliko oni vrijede a ne koliko im Osim daje. Nek se ubije ako daje vise para od ovoga. Onda on nema pojma o zivotu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 20:54

Zašto me ne čudi tvoj odgovor ?Pa nije Stupčanica hibridu.Znaš li ti koliko koštaju igrači godišnje ? :roll: Jedno pojačanje zaradi pola našeg budžeta i opet nam ne garantuje prolazak dalje.Ali haj ti dokaži djetetu.
DRUG NEBI TI PUNCA

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 20:56

To je to zavrseno

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:57

bagrcavi je napisao/la:Zašto me ne čudi tvoj odgovor ?Pa nije Stupčanica hibridu.Znaš li ti koliko koštaju igrači godišnje ? :roll: Jedno pojačanje zaradi pola našeg budžeta i opet nam ne garantuje prolazak dalje.Ali haj ti dokaži djetetu.
Pisao sam ti mjesecu platu, uozbilji se... ne bi Stanicu dao godisnje 10.000KM da mi je brat. Niste vi ba normalni. Neznalice se placaju masnim parama, a igraci koji znaju igrati bivaju otjerani, protjerani i sabotirani...
Zadnja izmjena: gOlijat, dana/u 06 jul 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 20:59

gOlijat je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Zašto me ne čudi tvoj odgovor ?Pa nije Stupčanica hibridu.Znaš li ti koliko koštaju igrači godišnje ? :roll: Jedno pojačanje zaradi pola našeg budžeta i opet nam ne garantuje prolazak dalje.Ali haj ti dokaži djetetu.
Pisao sam ti mjesecu platu, uozbilji se...
Brate ti nastavi sa tvojim teorijama, ali uzmi u obzir da trebaš u 9 popiti lijek.
DRUG NEBI TI PUNCA

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 jul 2013, 21:00

mirce je napisao/la:Super ste poz od komšija. :D
I vi ste super pozdrav od komsija :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Mostarska i 24 gosta.