SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
racunaj opet mene 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zenicani,sutra u 12h kod Bosanke(tacnije kod kamenog spavaca) ko moze neka dodje ...
Termin je 50km ..1sat...
Termin je 50km ..1sat...

A C A B !
e super,tebe sam i cekao da potvrdis...benio je napisao/la:racunaj opet mene

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
shminkascorpion je napisao/la:e super,tebe sam i cekao da potvrdis...benio je napisao/la:racunaj opet mene

Željo - My first love!!!
E OVAKO LJUDI...MENI JE DANAS JAVLJENO DA OD TERMINA NEMA NIŠTA JER KAO GORE DOLAZE NEKE FIRME DA IGRAJU,A POŠTO NISU UPLATILI AVANSA,NAŠ TERMIN PROPADA!!!
NAŽALOST,ALI OVO MI JE ŠKOLA ZA UBUDUĆE,GORE VIŠE NEĆEMO NIKAD.

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
scorpion je napisao/la:E OVAKO LJUDI...MENI JE DANAS JAVLJENO DA OD TERMINA NEMA NIŠTA JER KAO GORE DOLAZE NEKE FIRME DA IGRAJU,A POŠTO NISU UPLATILI AVANSA,NAŠ TERMIN PROPADA!!!![]()

- katalinski
- Kontakt:
sva sreca pa pogleda ovo,vec sam stvari poceo spremati...
jos sinoc nisam htio ni izlaziti do kasno,niti piti...
jos sinoc nisam htio ni izlaziti do kasno,niti piti...

Ajvatar
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja taman htio da krenem kad evo ugledah ovaj otkaz
...Kakvi su to kreteni,Bože sačuvaj...Ma trebali smo mi doći gore i igrati a nek se firme puše
..Treba dole onu salu na dobrinji uzet u obzir jer ni meni se ne igra gore kod kretena više a i najskuplji su u sa ja mislim...
e što se iznervira majku mu

e što se iznervira majku mu
Željo - My first love!!!
JA cu u toku sedmice pokusati srediti termin na Dobrinji,preko raznoraznih shema,pa cu vam sve javiti...uglavnom,naredni vikend sigurno igramo.
- BlueSharks
- Kontakt:
Jel u Mercatoru na Dobrinji.Ako termin bude u nedjelju prijpodne dolazim 10000000000000000000000000000000000000000000000000000%scorpion je napisao/la:JA cu u toku sedmice pokusati srediti termin na Dobrinji,preko raznoraznih shema,pa cu vam sve javiti...uglavnom,naredni vikend sigurno igramo.
Strauss Junior
- katalinski
- Kontakt:
- kosewsko hill
- Kontakt:
da nije KULETO?hehehehekatalinski je napisao/la:š'a je ovo
Željo - My first love!!!
- katalinski
- Kontakt:
bebi sjekutic
imA LI STA ZA OVAJ VIKEND ILI NEKI RADNI DAN
imA LI STA ZA OVAJ VIKEND ILI NEKI RADNI DAN
Ajvatar
- kosewsko hill
- Kontakt:
Bice sad za vikend termin, najvjerovatnije..Čekamo scorpiona da javi u koliko sati
Željo - My first love!!!
- katalinski
- Kontakt:
Eh ovako drugovi i drugarice...
Imamo tri opcije u vezi termina. Naime kolega 'scorpion' i Ja smo danas otišli u MG-MAS (Nedžarići iza Penny Plusa) da vidimo stanje terena i da pogledamo/ugovorimo termin za nedjelju. Međutim, kao što je sada veliki problem u tim danima vikendom Jutarnji termini su uglavnom rezervisani za Škole Fudbala,FK/NK/MNK... Eh zbog te činjenice imamo tri opcije:
1. Da i dalje ostanemo za Nedjelju svakih 14 dana, al šansa je mala da dobijemo taj dan termin za stalno na ovoj lokaciji,
2. da ganjamo neki radni dan u večernjim satima i
3. da se pokuša naći neka druga podloga za mali fudbal ( al nadkrivena
)
Lijep Pozdrav
Imamo tri opcije u vezi termina. Naime kolega 'scorpion' i Ja smo danas otišli u MG-MAS (Nedžarići iza Penny Plusa) da vidimo stanje terena i da pogledamo/ugovorimo termin za nedjelju. Međutim, kao što je sada veliki problem u tim danima vikendom Jutarnji termini su uglavnom rezervisani za Škole Fudbala,FK/NK/MNK... Eh zbog te činjenice imamo tri opcije:
1. Da i dalje ostanemo za Nedjelju svakih 14 dana, al šansa je mala da dobijemo taj dan termin za stalno na ovoj lokaciji,
3. da se pokuša naći neka druga podloga za mali fudbal ( al nadkrivena

Lijep Pozdrav

- kosewsko hill
- Kontakt:
Pozdrav i tebi buraz71000 je napisao/la:Eh ovako drugovi i drugarice...
3. da se pokuša naći neka druga podloga za mali fudbal ( al nadkrivena)
Lijep Pozdrav![]()

U zadnje 2-3 godine se dosta proširio spisak dvorana koje u poprilično dobre za termine...Ne znam za druge al meni je skroz svejedno jel podloga travnata ili tvrda..E sad, realno je trava u prednosti kod dosta raje ali i nemamo baš nekog izbora da probiremo i satnicu i još da bude umjetna trava...
Scorpion je govorio da će pogledati onu salu na dobrinji al pošto se nije javljao pretpostavljam da je to prebukirano..
Dobra sala za koju ja znam je Gazaz na alipašinom pa ganjati neki večernji termin radnim danom???
Željo - My first love!!!
- katalinski
- Kontakt:
ajmo utabati snijeg pa igrati...**** kakva je podloga-hajde to organizujte pa makra jedan put prije nove godine.radni ili neradni dan
Ajvatar
za termin u Gazazu ja mogu provjeriti,2 minute mi je od racunarakosewsko hill je napisao/la:Pozdrav i tebi buraz71000 je napisao/la:Eh ovako drugovi i drugarice...
3. da se pokuša naći neka druga podloga za mali fudbal ( al nadkrivena)
Lijep Pozdrav![]()
![]()
U zadnje 2-3 godine se dosta proširio spisak dvorana koje u poprilično dobre za termine...Ne znam za druge al meni je skroz svejedno jel podloga travnata ili tvrda..E sad, realno je trava u prednosti kod dosta raje ali i nemamo baš nekog izbora da probiremo i satnicu i još da bude umjetna trava...
Scorpion je govorio da će pogledati onu salu na dobrinji al pošto se nije javljao pretpostavljam da je to prebukirano..
Dobra sala za koju ja znam je Gazaz na alipašinom pa ganjati neki večernji termin radnim danom???

U vezi Dobrinje,dole je sve puno ko sibica,barem su meni tako rekli.
E ovako mala raja...
Ja sam se danas čuo sa čovjekom koji je zadužen za termine u centru kod penny plusa u nedžarićima koji me je obavjestio da imaju slobodan termin u nedjelju oko pola 6 poslijepodne,cijena termina je 80 km( možda 2,3 marke više) ,trajanje 70 minuta.
Pa ajde da vidimo da li nas se može skupiti barem 15-ak,sve ispod nije isplativo ni po kojem osnovu.

Ja sam se danas čuo sa čovjekom koji je zadužen za termine u centru kod penny plusa u nedžarićima koji me je obavjestio da imaju slobodan termin u nedjelju oko pola 6 poslijepodne,cijena termina je 80 km( možda 2,3 marke više) ,trajanje 70 minuta.
Pa ajde da vidimo da li nas se može skupiti barem 15-ak,sve ispod nije isplativo ni po kojem osnovu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.