FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ninox
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ninox » 06 jul 2013, 19:56

Evo jedan fin savjet drugovima sa tribine, ne ocekivati previse tako se necemo ni razocarati previse. Ono sto meni licno govore rezultati ovih pripremnih utakmica jeste na kojem je naša liga dnu. Ubjeđen sam da Slovenska druga liga ima bolje uslove od naše i sve dok je tako ovakvi rezultati su realnost. Da se razumijemo, pratim Želju zato što mi je to u prirodi, tako živim.. Mislim otici na tekmu i (naj iskrenije) gledati keranje, Adilovica kako 10 puta sutne ofrlje ili mu lopta predje preko noge i opet doći na utakmicu pa moras biti bolestan. A ja sam svakako bolestan.
Ono sto hoću reći, sabura i za dvije tri pet docice i naših pet minuta...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2013, 19:58

Ama bezveze dizete hampu. Ima milion razloga zbog kojih gubimo prijateljske a vi odma na crnjak. Amar zna, mi ne znamo.
FK Željezničar
Chelsea FC

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 jul 2013, 20:02

Teško nama protiv plzenaa, plzenaa,plzenaaa
Ja te volim, volim Željo..

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 06 jul 2013, 20:02

Keenan.- je napisao/la:Ama bezveze dizete hampu. Ima milion razloga zbog kojih gubimo prijateljske a vi odma na crnjak. Amar zna, mi ne znamo.
a ti si siguran da je ovo planski!!!???

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jul 2013, 20:04

pile87 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Kazem vam, da se ne sikirate odmah, lakse je fno predati utakmice i gotovo. 3:0 tamo, 3:0 vamo za stolom, je opet bolje od 10:0 u jednom mecu. Od putovanja cemo maksimalno ustedjeti. Najbolji nacin...

Evo prica se da bi se moglo ovo dogoditi. Nema se para za ovo takmicenje. Jbg,... Trebali smo pustiti Sirokog ili Sarajevo da igra, garant bi nas dostojanstveno predstavljali..
hahaha vjeruj da ja nisam zabrinut, ogledalo onoga kako bi trebali izgledati je protiv Metalista ako nas tu nabucaju zabrinucu se a oni su po meni bolja ekipa od Plzena.
I ja cekam ukrajince. Dobro sada, mozda ne kantanje, ali neki dostojanstven poraz u borbu bi me zadovoljio. Naravno, jaci su ukrajinci deset puta od ovih ceha, u to nema sumlje. Eto jedino sto mene brine, taj nas famozni ulazak u mec. Svaka iole jace ekipa odmah uvidi nasu slabost i rijese mec u 30 min. Ne znam kako ovo zaista rijesiti.

EDIT: Nego, hoce li biti raje veceras na TIfi?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 jul 2013, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jul 2013, 20:04

Kad je pobjeda na utakmici ni jedan portal ne objavi,ili objavi poslije 5 sati...cim Željo izgubi svi objave :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jul 2013, 20:05

Sto ljude koji napisu da su zabrinuti odmah zovu pljuvacima!? Zabrinutost je pokazatelj da je nekom stalo do neceg,u ovom slucaju do Zelje..Do toga da ne dozivimo opet katastrofu kao i nekih ranijih godina..
Ljudi,nikakvo pljuvanje nije ako se kaze da ovaj tim ne ulijeva nikakav optimizam niti daje neku nadu..Nismo doveli skoro nikakvo pojacanje a otislo nam je par igraca koji su ranjih godina bili standardni..Opet kazem,meni sve ovo mirise da se ekipa sprema za nasu ligu gdje cemo biti vjerovato opet u vrhu,uzeti koji trofej i tako do nekih sretnih vremena u Evropi..Jer ne moze mi niko reci da Amar misli da sa ovakvom ekipom sacinjenom dobrim djelom od igraca koji su ranije sjedili na klupi moze napraviti nesto protiv Plzena..A nesto ne vjerujem ni da ce biti pojacanja znacajnijih do tih susreta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 06 jul 2013, 20:08

Neki dan Bayern igrao protiv nizeligasa pa im natrpa 10 komada. Ne poredim Zelju i Bayern u pogledu kvaliteta (toliko lud nisam), ali Guradiola ne kalkulise nego trpa gdje god moze. Ako Amar misli da se ovako motivise ekipa ili pak zavarava buduci protivnik u LP debelo ze zaj... :roll:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2013, 20:10

ninox je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Ama bezveze dizete hampu. Ima milion razloga zbog kojih gubimo prijateljske a vi odma na crnjak. Amar zna, mi ne znamo.
a ti si siguran da je ovo planski!!!???
Nisam ni rekao da je planski, ali prijateljske ne znace nista. Daleko od toga da mi je svejedno sto nas trpaju timovi koji su 5x slabiji od Viktorije, ali opet se tjesim da ovo nije pravi pokazatelj snage naseg tima.
FK Željezničar
Chelsea FC

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 06 jul 2013, 20:11

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Iskreno mene brinu ovi rezultati bez obzira sto su prijateljske utakmice. U pocetku se nisam sikiro al bgm kako se blizi kraj priprema i liga prvaka... Ovo nam je 3-4 utakmica po redu i mi izgubimo 4-0 od neke tamo ekipe bgm je puno. Opet kazem nadam se da amar proba nesto u ovim utakmicama i da nije to taj sastav i taktika kojom cemo igrati ligu prvaka.
Onda se sjetis slike kad igraci idu na rucak a nemogu da hodaju od neki dan :mrgreen: a kamoli da igraju utakmice !
Bice to OK pa svake godine isto ne znam cemu kuknjava, forma se tempira.
ama 2 utakmice u 2 dana, sta ocekujete, da lete po terenu, mozda ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jul 2013, 20:12

lolcina je napisao/la:Neki dan Bayern igrao protiv nizeligasa pa im natrpa 10 komada. Ne poredim Zelju i Bayern u pogledu kvaliteta (toliko lud nisam), ali Guradiola ne kalkulise nego trpa gdje god moze. Ako Amar misli da se ovako motivise ekipa ili pak zavarava buduci protivnik u LP debelo ze zaj... :roll:
Guardiola mora pokazati da je on Bog i batina tamo. Zbog toga se i uzme nizeligas da se natrpa, cisto da se vidi koje ce igraci biti disciplinskom sistemu a koji ne. Ovo kod nas je vec drugaciji slucaj. Izgleda da Amar pokusava nas napraviti bas autsajderima, cisto da nas ovi maximalno podcijene, gdje bi onda mi imali kao neke sanse za nesto. Vidjet cemo hoce li mu ovo upaliti.

Mada opet sa druge strane i da ne radi to, ekipa je radila prejako na pripremama. Pa oni ne mogu da hodaju normalno, a ne da trce, plus sto ne mozemo igrati sa trojicom standardnih od prosle godine. Fakticki imas novu ekipu, a momci igraju dva meca, jedan za drugim. Od toga, Slavenu ovo generalka bila. Tako, kada se sve uzme u obzir, volio bih da je ovo prvo upitanju, a ako nije, nemamo ni sta previse ocekivati od momaka koji se svega poznaju mjesec dana.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 jul 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jul 2013, 20:13

Glupo mi pisat ali eto opet cu da ekipa u kojoj igra Colic i Jamak ligu sampiona moze samo primit 5 komada ili vise.Kraj price navijacke.Biti prvak BiH i slavit a otic u Sloveniju i da te tamo nekakvi Aliminijumi rasturaju to nema veze ni sa Osimom ni prijateljskom to je do igraca a igraci pojma nemaju.Ko je jos uspio u fudbalu a nije platio igraca 3 godine.Niko pa ni Zeljo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jul 2013, 20:14

Ima li neko sastav s danasnje utakmice?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jul 2013, 20:15

Glupo mi pisat ali eto opet cu da ekipa u kojoj igra Colic i Jamak ligu sampiona moze samo primit 5 komada ili vise.Kraj price navijacke.Biti prvak BiH i slavit a otic u Sloveniju i da te tamo nekakvi Aliminijumi rasturaju to nema veze ni sa Osimom ni prijateljskom to je do igraca a igraci pojma nemaju.Ko je jos uspio u fudbalu a nije platio igraca 3 godine.Niko pa ni Zeljo.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 20:18

Nego evo za sve ove sto kazu nemamo mi sta traziti imaju na NOVA TV Dinamo-Hajduk pa neka uzivaju. Ma Jamak nigdje veze a Colic ko muha bez glave

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 06 jul 2013, 20:18

Da smo jučerašnju utakmicu mi dobili sa 4:1, a današnju sa 4:0 svi bi slavili Amara i pisali kako on najbolje zna, međutim pošto smo ih izgubili krivi su igrači (E.Čolić, Jamak i dr.), a gle čuda Amar nije kriv.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 20:23

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Iskreno mene brinu ovi rezultati bez obzira sto su prijateljske utakmice. U pocetku se nisam sikiro al bgm kako se blizi kraj priprema i liga prvaka... Ovo nam je 3-4 utakmica po redu i mi izgubimo 4-0 od neke tamo ekipe bgm je puno. Opet kazem nadam se da amar proba nesto u ovim utakmicama i da nije to taj sastav i taktika kojom cemo igrati ligu prvaka.
Onda se sjetis slike kad igraci idu na rucak a nemogu da hodaju od neki dan :mrgreen: a kamoli da igraju utakmice !
De ba pile budi vise realan jednom jbt. Ne znam jel ti Osim frajer mozda se dirate. Najlosija ekipa od kad je dosao Amar, a od tad do dana danasnjeg kroz Zelju proslo 6M, prodato 3-4 extra igraca, a sad ne znas koje gori od goreg.
Titule su tu iz razloga sto je konkurencija u ovoj ligi jako losa a ne zato sto mo mi prejaki. ;)

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 06 jul 2013, 20:24

gOlijat je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
De ba pile budi vise realan jednom jbt. Ne znam jel ti Osim frajer mozda se dirate. Najlosija ekipa od kad je dosao Amar, a od tad do dana danasnjeg kroz Zelju proslo 6M, prodato 3-4 extra igraca, a sad ne znas koje gori od goreg.
Titule su tu iz razloga sto je konkurencija u ovoj ligi jako losa a ne zato sto mo mi prejaki. ;)
Koji si ti debil Allaha mi !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 20:26

Nije bolest sve sto boli

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 20:28

gOlijat je napisao/la:
Pare se rastalile , a Amar i ja diramo malu djecu bolje ti je sakri se :lol: Svake godine se nadje delegat ko ti satro on navijac i on zabrinut pa brate ima i drugih klubova i idrugih sportova pa opleti neces bit zabrinut pusti nas da se sekiramo ubi te nesto matematika ko da si pitar milioni kamioni la dzaba mi smo sapioni :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Cwirek, pinki i 33 gosta.