AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2013, 14:56

rope11 je napisao/la:Sve cesce se spominje dolazak Ljajica, i sam celo je izjavio da im je u planu da ga dovedu. Buni me to sto je rekao da je Honda zaduzen za playmakera, a ja Ljajica jedino tu mogu vidjeti jer ne bi nijednog iz napada iskljucio radi njega, a bogam' nije ni za klupe.
Al' haj doduse, njima i nije za vjerovati, sto puta promijenu verziju price :mrgreen:

Meni ovo fino izgleda :oops: jos jedan dobar stoper i vrh ekipa. Znam da i dalje zvuci nerealno, ali fino je bar mastati. :lol:

Honda......De Jong.......Montolivo
.............Ljajic............
......Balo.............EL..........
Honda ne moze tu igrati ,Honda ce vjerovano igrati na poziciji AMF (ovo gdje si ti stavio Ljajica) ,a Galliani je rekao da je Ljajic SS i ako ode Robinho onda dolazi Ljajic ,znaci:
------------------------Abbiati---------------------------
----Abate--------Zapata----Mexes--------De Sciglio----
---------Montolivo--De Jong------Boateng-------------
------------------------Honda-------------------------
-----------Balotelli--------------El Shaarawy-----------
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 jul 2013, 15:08

Ljaljić može igrati AMF, ali mislim da je isto tako, upravo zbog stila igre, upotrebljiv na različitim pozicijama. Nešto kao Fabregas; brz je i dobar iz drugog plana. Sigurno da klub nije na gubitku ako ga dovede. Treba jednom za svagda ojačati vezni red da više ne budemo svjedoci nepovezane, bezidejne i igre koja nema ni glavu ni rep.

Ja, lično, očekujem još jednog štopera i to je to. Ta pozicija je najranjivija. Naravno, uračunao sam dovođenja Honde (ili sad ili u januaru kao free agent) i Polija. Ljaljić je samo bonus ako se dovede. 8-)

P.S. Pogledajte, molim vas, Hondinu wiki stranicu. Budale su navele da mu je trenutni klub Torpedo Kutaisi iz Gruzije. :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 15:09

Robinho ce skoro pa sigurno biti prodan.
Znam sta je izjavio i zato me upravo i buni odluka da dovedu Ljajica jer su nam napadacke pozicije popunjene, a Ljajic mi nije neko koga bi doveo da mi sjedi na klupi.
Sto bi mozda u prevodu moglo znaciti da ce faraon biti prodan. U tom slucaju, hvala mu, ali neka ne dolazi. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jul 2013, 16:30

po mom misljenju ljajic nam nije potreban. robinha neka prodaju isto kao i boatenga i dovedu WC igraca tipa Eriksen koji također moze igrati LMF kao i AMF. poli i honda u vezi su premalo (uz monta muntarija jonga i mladog cristantea; traorea nocerina emanuelsona ne racunam jer su na prodaju). za hondu vjerujem da stize na zimu posto celo nece platiti onih 7m (tipicno za njega :D ). znaci poli (skoro pa besplatan), honda na zimu, LMF i stoper koji nam je potreban ko budali šamar :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2013, 18:16

Ranieri: "We're waiting for Antonini to come to Monaco tonight, so we can make him an offer that he can't refuse."

Galliani: "If Robinho leaves then we will evaluate some players. Ljajic could be one of them, but I'm not sure if Fiorentina want to sell."

Galliani: "Ljajic is a second striker, and he's young, but Robinho has to leave before we do anything."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jul 2013, 18:24

Ja ne vidim drugi razlog dovodjenja Ljajica osim da celo sprema prodaju Faraona. Ili ce Ljajica, ako ga dovede, koristiti na AMF do januara kada ce doci Honda, a onda ce prodat Faraona.
Ne znam jedino kako bi Ljajic mogao odigrati desno u formaciji 4-2-3-1 :?:
Il Club più titolato al mondo!

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jul 2013, 18:37

IlPrincipe je napisao/la:Ranieri: "We're waiting for Antonini to come to Monaco tonight, so we can make him an offer that he can't refuse."

Galliani: "If Robinho leaves then we will evaluate some players. Ljajic could be one of them, but I'm not sure if Fiorentina want to sell."

Galliani: "Ljajic is a second striker, and he's young, but Robinho has to leave before we do anything."
ispravi me ako griješim. ranieri (trener monaka) je izjavio da cekaju antoninija kojem ce ponuditi ugovor da pređe kod njih??????

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jul 2013, 18:46

današnja utakmica dynamo dresden vs ajax. 2 fantastična slobodna udarca eriksena za slavlje ajaxa. ajmo ćelo dovedi majstora ako nećeš sad nećeš nikada!!!!!!!!

[youtube][/youtube]

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 19:02

Vezano za Antoninija, receno je da je u pitanju samo sala. Mada bi bilo bolje da nije, al' eto, neka ga, kad moze Bonera moze i on. :mrgreen:
Za Ljajica cisto sumnjam da ce doci jer zeli ostati u Fiorentini, a jedini preduslov je da mu poduplaju placu ( sto i nece biti neki problem jer je imao oko 600.000 e godisnje ). A i cim ga je celo spomenuo, budi siguran da tek tada od njega nema nista. :mrgreen:

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2013, 19:20

rope11 je napisao/la:
Galliani: "The squad next season will consist of 3 goalkeepers, 9 defenders, 8 midfielders and 5 strikers."
Eh da malo preispitamo ovo znaci

Golmani:Abbiati,Amelia,Gabriel

Odbrana:Vergara Amu,Mexes,Zapata,Bonera,Constant,De Sciglio,Abate,Zaccardo,Antonini

Sredina:De Jong,Cristante,Muntari,Nocerino,Montolivo,Emanuelson,Boateng,Poli i Honda ako dodje bice 9 igraca u vezi a takodje racunamo i Saponaru ,sto znaci da na sredini ima 10 igraca ,znaci postoji mogucnost da nas neko napusti iz veze . Vjerovatno klub napustaju (da li ce biti posudba ,trajna prodaja ili cownership ne znam)igraci koji prosle sezone su slabo dobivali sansu ili koji su ranije vec bili na nekim pozajmicama kao sto su Didac Vila ,Traore,Salomon,Strasser,Albertazzi,Oduamaudi i Fossati ,jeste da i Zaccardo je slabo igrao ali eto njega sam stavio na popis .A moze biti i da neki od ovih igraca ostanu u klubu a da neki drugi napuste klub .

Napad:El Shaarawy,Niang,Petangna,Pazzini,Balotelli ,Robinho
Znaci 6 napadaca ,velika je mogucnost da Robinho napusti klub i mozda dodje Adem Ljajic

Otprilike sledece sezone bi u rosteru trebali da imamo oko 28 fudbalera.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 19:26

Iz te petorke iz napada sigurno neki leti jer imaju u planu dovesti jos jednog napadaca. Mene je malo strah da to ne bude faraon, ali s obzirom da ce to vjerovatno biti igrac sa klupe ( poput Robinha), nekako mi zvuci da je Niang najozbiljniji kandidat za prodaju ili posudbu.

Sto se sredine tice, vrlo lako da bi to mogao biti Boateng ( mada sam ja protiv toga ). Prije sam za to da Emanuelson ide.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2013, 19:39

Ljajic ako dodje onda definitivno cemo igrati 4-3-3 sa njim i El Shaarawyjem na krilima

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2013, 19:42

IlPrincipe je napisao/la:Ljajic ako dodje onda definitivno cemo igrati 4-3-3 sa njim i El Shaarawyjem na krilima
Ma ne bih ja rekao primarna formacija je 4-3-1-2 ,ako dodje Ljajic neka ga za rotacije duga je sezona
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 19:51

Ljajic definitivno nije za klupe, sumnjam da bi nasi uopste pristali platiti desetak miliona za nekoga i onda ga stavili na klupu. Jedva odvojise i milion za Polia, sta vise da vam pricam. :lol:

Nema potrebe za mjenjanjem formacije, on bi savrseno sjeo na mjesto amf-a s tim da bi Honda isao nazad umjesto Boatenga.
Mada, ovo su samo naklapanja, od Ljajica ionako nema nista. :mrgreen:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2013, 20:37

slika

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jul 2013, 22:14

Nije lose samo sto si zamjenio pozicije Abateu i Silji ;-) A i Gabriel ne može ispred Abiatia ;-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2013, 22:34

Meni se vise svidja formacija sa dvojicom napadaca naprijed jer mislim da je Saravi dosta opasniji kada je blize golu nego kada doslovno na krilu igra.
Uostalom, svi znamo kako je odigrao u prvoj polusezoni kada je bio istureni napadac, a kako kad je igrao krilo. Samo tri gola u drugoj polusezoni, to meni dovoljno govori, ocigledno da mu ne lezi ta pozicija.
Katastrofa, ne ponovilo se. :mrgreen:

A sto se tice Gabriela, red bi bio da mu pocne vise davati priliku, bar u nekim laksim utakmicama.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 jul 2013, 22:57

Family :D 8-)

[youtube][/youtube]

Galliani: "We're getting closer to reach an agreement with Santos about Robinho."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jul 2013, 02:13

Adem Ljajic has agreed personal terms with Milan, according to tomorrow's edition of Corriere dello Sport.

slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jul 2013, 02:38

ako dodje do ovog transfera bice to odlicna kupovina ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.