Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Arsenal !? Salis se !? Pored 27 miliona eura za Iguaina oni ce izdvojiti jos 40 za Runija ?nedim1993 je napisao/la:Rooney vjerovatno ide u Čelzi ili Arsenal. Vidi se da ni on ne želi više da ostane
Mislim da je sigurno da će u Arsenal, takav zov borbe za sve trofeje se ipak ne može odbiti, dakle jasno je ko dan, ide kod Wengera.nedim1993 je napisao/la:Rooney vjerovatno ide u Čelzi ili Arsenal. Vidi se da ni on ne želi više da ostane
Znam ja po ćemu oni to zaključuju.Mislim da je to očito poslije čarapa koje danas Moyes obukao na presicu. Nema više sumnje.MoR je napisao/la:Mislim da je sigurno da će u Arsenal, takav zov borbe za sve trofeje se ipak ne može odbiti, dakle jasno je ko dan, ide kod Wengera.nedim1993 je napisao/la:Rooney vjerovatno ide u Čelzi ili Arsenal. Vidi se da ni on ne želi više da ostane
MoR je napisao/la:Mislim da je sigurno da će u Arsenal, takav zov borbe za sve trofeje se ipak ne može odbiti, dakle jasno je ko dan, ide kod Wengera.nedim1993 je napisao/la:Rooney vjerovatno ide u Čelzi ili Arsenal. Vidi se da ni on ne želi više da ostane
Ma ovo je gore. Kod vas se cjenkaju sa klubom a ovdje imaju klauzulu i trebaju samo sa igracem dogovoriti. Cudi me sto nije do sad sve rijeseno ako ce vec dolaziti.AA23 je napisao/la:U vas saga sa Thiagom ko u nas sa Gonzalom..
Slazem se potpuno sa ovim.trxel je napisao/la:Ako se oko Thiaga sve dobro po United zavrsi, trazit jos jedno pojacanje u vidu defanzivnog veznog. Nakon toga rijesit situaciju oko Nanija, u slucaju da ode, dovesti iskusnije krilo, jer talentovani Zaha nece biti dovoljan sa parmacima Youngom i Valenciom.. Welbeck se mora forsirati kao poluspic/spic...
Zar stvarno mislis da je cijela prica bas takva? Ono, crno na bijelo. Pobogu brate pa ne prodaju ga QPR-u pa da sitnice kao ta koce dogovor. Barcelona na sve nacine pokusava zadrzati jednog od najboljih mladih igraca danasnjice u svojim redovima, i imaju svako pravo na to, imaju svoje nacine sigurno, United je veliki problem jer je itekako konkurentan klub za razvoj igraca kakav je Alcantara. Misljenja sam da bi u oba kluba napredovao do "Xavijevske" razine ali u Unitedu sam siguran, cisto zbog prenatrpanosti kvalitetom njihovog veznog reda, da bi napredovao brze.soxx je napisao/la:Ma ovo je gore. Kod vas se cjenkaju sa klubom a ovdje imaju klauzulu i trebaju samo sa igracem dogovoriti. Cudi me sto nije do sad sve rijeseno ako ce vec dolaziti.AA23 je napisao/la:U vas saga sa Thiagom ko u nas sa Gonzalom..
Los je i za kontre. Covjek se cesto namjesta na centarsut recimo, podsjeca me na bekove Partizana redom do Volkova, sto i nije bas jaka preporuka za kontranapade za krilnog igraca. Budimo realni Young je dodatak ekipi, nikako igrac za prvih 11, pogotovo ne oslonac na krilnim pozicijama.trxel je napisao/la:@ Cartman Upravo to, Young moze biti dobar igrac za kontre. Ali u utakmicama gdje United napada, u vecini pokusaja vraca loptu nazad, ili stima ubacaj na desnu nogu. Definitivno nije probojan, a probojnost Unitedu treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.