Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja koliko vidim svi o eurima pričaju
Al' nebitno

Dolazi nam Gerard Deulofeu na posudbu kako javljaju Španci njegov agent se sastao sa našim čelnicima dok je završavao transfer Marca Muniese u Stoke City. Ali najviše mi je žao što ne dolazi Henrikh M. mada ako ga Hamšik zamijeni ili Pjanke to je već druga prića .
Tako blizu, a tako daleko.
Zasto ce nam on ? Ne kontam svrhu da dodje pa da uzme mjesto nekome i onda ga vratis Barci pa nije valjda LFC spao na tako niske grane. Hajde da to bude posudba pa onda da ga otkupimo, jer je mali super igrac al ovako ta opcija mi nema smisla nikakvog.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako mrzim kada citira dio koji odgovara toj nekoj njegovoj teoriji, a preskace one citate koji bi ga mogli pobiti. Nebitan, totalno nebitan lik.
Mozda je Heno bio paravan za Ericsena, ko ce ga znati. Po meni bi bolje legao armenac, ali ocito se finansijski i ne moze bas takmiciti sa ostalim timovima koji igraju i ligu prvaka.
Mozda je Heno bio paravan za Ericsena, ko ce ga znati. Po meni bi bolje legao armenac, ali ocito se finansijski i ne moze bas takmiciti sa ostalim timovima koji igraju i ligu prvaka.
Henderson je napisao/la:
Prvo poredim Alberta sa Susom a Aspasa sa Raheemom. Drugo nema neke velike razlike između igrača koji sa 17 godina debituje na najvećem nivou od igrača koji sa 25 godina debituje na najvećem nivou? Čitaš li ti sam svoje postove kada pišeš? Suso koji iza sebe ima odrađenu sezonu sa 20 nastupa i tamam je došao sebi, kada se od njega očekivalo, s obzirom da je jednu sezonu iskusniji u Premiershipu, napravi malo veći korak u Liverpoolu će izgubiti mjesto na klupi od igrača koji nikad nije igrao na visokom nivou i nije bio pozivan ni za jednu ozbiljnu reprezentaciju Španije ( bio je član do U-18 ). Suso je prošao sve selekcije svog uzrasta, osjetio čari Premiershipa, FA Cupa, Liga Cupa i Europa Lige, te SP i EP sa Španijom svog uzrasta. I sada će zbog gluposti izgubiti mjesto na klupi i ići negdje na posudbe.
Dalje, neki Aspas će zauzimati mjesto našem najvećem dragulju koji je prošle sezone odigrao 36 utakmica za Liverpool i očekivalo se još jedan iskorak u karijeri. Ne kažem da bi trebao odigrati isti broj utakmica kao prošle sezone, nego da će sa iskustvom iz ove sezone biti bolji. Glup je igrač bio ove sezone isključivo zbog nedostatka samopuzdanja, straha, treme što je sasvim normalno za njegove godine. On je ove sezone prešao tu početničku barijeru a po njegovom tijelu sada vidimo da je dosta radio u teretani, što je također bila njegova mana prošle sezone. Aspas je sa 25 godina debitovao na najvećem nivou a Raheem sa 17 i ti mi govoriš da nema neke razlike među njima. Falcao je sa 19 godina igrao u prvom timu River Plate, znaš li ti šta to znači? Raheem je sa 17 igrao za prvi tim Liverpoola u Premiershipu a Aspas za 25 za Celtu u Primeri. Vidiš li ti razliku, poentu onoga što pišem.
Alberto i Aspas nisu pojačanja, oni su samo dva nova igrača u Liverpoolu koji će zauzeti mjesto na klupi našoj dvojici dragulja. O njima ne treba pričati kao o pojačanjima, nego o pridošlicama. Nama trebaju pojačanja u prvi tim, jer nemamo prvog tima a kamo li, ko fol, da pojačavamo klupu. Ako je Aspas pojačanje za prvi tim uz uslov da Downing bude prodat a Raheem sjedi na klupi, onda je ok. Ali ako će Downing ostati, neće biti prodan a Raheem biti posuđen u Championship onda je to problem. Samo to slijepac neće da vidi i neće da prizna.
Alberto je zamjena za Assaidija koji će biti prodat ili posuđen. Ali tog Assaidja nije doveo Brendan i on mu nije dao čak ni da sjedi na klupi a Suso je sjedio tamo. I sad ako će Alberto sjediti na klupi a Suso na tribinama ili kuburiti po Championshipu, šta je Brendan dobio? Šta je Liverpool dobio tim transferom?
Naravno da ima razlika, porediti zrelog igraca, zavrsenog kvaliteta sa nezrelim koji ima varijacije u svojoj igri. Igrac kojem treba igra da bi napredovao, kako svi veliki klubovi i rade kada mlad igrac treba da igra, salju ga na pozajmicu da se oformi, jer ovo sto smo gledali od Sterlinga meni je dalo na uvid da on ipak mora jos MNOGO da uci i radi. Uporedi sezone ta dva igraca, uporedi njihove role u timovima, a nemoj mi samo reci, "ovaj debitovao sa 17 godina u PL". U jbt, i sa tim on mora da bude u timu i ispred Aspasa. Pa naravno da ne mora. Debitovao je upravo zato sto nismo imali igrace kao Aspas, te role igrace, pa je BR gurao mlade, mesao, rotirao. Sagledas malo situaciju u kojoj se nalaze oba igraca, situacije u njihovim klubovima. Nemoj da si tako ogranicen k'o terasa.
Ko kaze da ce Suso izgubiti mesto u timu (klupa, prvih 22 igraca), o cemu bre ti pricas, kako ti to znas ??? Drugo, Suso je igrao slabo, na momente pokaze ono sto zna, ali slaba radna etika i limitiranost da koristi obe noge je dovoljno pojasnila, i on mora MNOGO da radi i uci. And then again, kako mi znamo da posle ove role na U20 on ne dobije vecu sansu, kako ti to znas npr ??? Zasto bi dolazak Alberta uzrokovao odlazak ovog na pozajmicu, zasto ne bismo imali obojicu u pogonu ??? Zasto stalno potenciras da su ovi dosli kao zamena za ove, a ja odavno pricam o duzoj klupi i dubini tima, rotaciji koja je potrebna za dugu sezonu.
Kakve veze ima sto je Suso prosao sve selekcije ??? Gomila igraca nisu nikad prosli mladje selekcije pa su se oformili kao veliki igraci. A sto se Alberta tice, on je prekucao sa Barcom B onaj nizi rang, bio mozda i najbolji igrac pored Deulofeua. On je igrac koji upravo sansu nije dobio, zrtva je kluba koji mu sansu tek sad dao da se oproba na pozajmici, i kada je pokazao, sef Seville kaze "ocekujemo velike stvari od momaka". I onda dodje BR i pokupi ga. Najvaznije jeste da on nije onaj tip igraca koji je stritkno iz Barcine skole, gde je pola limitirano u smislu da moze samo u Barci da igra i u onakvom sistemu. Pokazao je veliki skillset.
Kako nemamo prvi tim ??? A da ti si onaj koji pljuje BR-a, razumem ovu reakciju.
Sto se Falcaa tice, njega sam napomenuo upravo zbog toga sto ne znaci kad je neki igrac negde debitovao. On u Riveru bio nebitan faktor do tamo poslednje dve sezone. Igrao za rezerve Rivera sa 20 godina, msm o cemu dalje da pricamo.
Ne moze se diskutovati sa covekom koji na svakom koraku pljuje svaki potez BR-a ili ga umanjuje do te mere da to nije normalno.
Pozajmica Deulofeua bi bila sjajna sto se mene tice, najjaci talenat ubedljivo sa Barcine akademije. Ali bilo bi dobro da imamo neku klauzulu po kojoj bi ga otkupili, ne bi valjalo da ode posle prve sezone, kakva god ona bude.
- thekoplegend
- Kontakt:
koliko sam ja informisan taj mali španac ne dolazi nama nego našem rivalu EvertonuCiva je napisao/la:Dolazi nam Gerard Deulofeu na posudbu kako javljaju Španci njegov agent se sastao sa našim čelnicima dok je završavao transfer Marca Muniese u Stoke City. Ali najviše mi je žao što ne dolazi Henrikh M. mada ako ga Hamšik zamijeni ili Pjanke to je već druga prića .
Adorjan bi trebao naredne sedmice da potpiše za Groningen.
Doktor je danas potvrdio da će i Gerard i Sturidge biti spremni za prvo kolo Premiershipa.
Doktor je danas potvrdio da će i Gerard i Sturidge biti spremni za prvo kolo Premiershipa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kako sam ja informisan suarez još danas može podnijet zahtjev za odlazak ukoliko to ne učini ostaje
- donCorleone1892
- Kontakt:
Iako je Mitarjan blizu prelaska u BvB, Rodžers insistira na njegovom dolasku u Liverpul i u naredna 24 casa Liverpul ce poslati jos jednu zadnju ponudu za ovog fantasticnog igraca iz Jermenije.. Izvor soccersouls.com
- the scouser
- Kontakt:
Hodžić najbolji igrač Želje u prošloj sezoni.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
[youtube][/youtube]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Gaston mislim da to nije pošteno
Iskreno volio bi da se vrati ali to je nemoguća misija
- donCorleone1892
- Kontakt:
izvorgio10 je napisao/la:Ponuda je otišla na adresu Real Madrida za Xabija, £12m

Pozdrav svim forumasima, nije me dugo bilo, ja ovako udjem i napisem jedan post svaka dva mjeseca lol
Prvo da kazem da je ovaj forum nas mogu rec otiso u *urac , udjem i nemam vise sta kvalitetno procitat, samo vidim tri lika kako se vrte u krug i prepucavaju oko gluposti jel Suso dobar, nijel dobar...ako cete tako popunjavat stranice foruma onda brate izmedju sebe razmjenite brojeve telefona i vi to onda raspravite van ovog foruma jer fakat zadnjih 3-4 stranice nemam nista procitat normalno i kvalitetno procitat. Nema novih misljenja koga treba dovest u Liverpool i koga bi volili, svi se bave prosloscu vise nego buducnoscu kluba.
E sad sto se tice Hene ( navodnog potpisa za Dortmund ) i Eriksena. Iskreno i ja sam htio Henu da potpise za nas , bio sam zapeo ko bik on i samo on...onda kad bolje skontam mi smo se uhvatili Hene i Eriksena ko corav stapa...
Ima tu jos igraca koji nam mogu pomoci na poziciji AMCa za puno manje para od 25 - 30 miliona( pod uslovom da BR drzi Coutinha na lijevom krilu sto mi ne predstavlja neki problem ) Mali Cooutnho je takav igraac stavi ga gdje hoces u napad lijevo desno u sredinu opet ce ti dati asistenciju ili gol ili oboje
. E sad sto se tice ostalih igraca evo nekih mojih zelja pa vi recite jel realno il nije :
Stephen Valbuena , Younes Belhanda, Arda Turan , Stephene Feghioulli, ukrast Nasrija od Man Citija , Bastian Swanstaiger ( kontam da ce dolaskom Goetze-a dobit puno manje minuta ) , ....itd.... pozzz svima
Prvo da kazem da je ovaj forum nas mogu rec otiso u *urac , udjem i nemam vise sta kvalitetno procitat, samo vidim tri lika kako se vrte u krug i prepucavaju oko gluposti jel Suso dobar, nijel dobar...ako cete tako popunjavat stranice foruma onda brate izmedju sebe razmjenite brojeve telefona i vi to onda raspravite van ovog foruma jer fakat zadnjih 3-4 stranice nemam nista procitat normalno i kvalitetno procitat. Nema novih misljenja koga treba dovest u Liverpool i koga bi volili, svi se bave prosloscu vise nego buducnoscu kluba.
E sad sto se tice Hene ( navodnog potpisa za Dortmund ) i Eriksena. Iskreno i ja sam htio Henu da potpise za nas , bio sam zapeo ko bik on i samo on...onda kad bolje skontam mi smo se uhvatili Hene i Eriksena ko corav stapa...
Ima tu jos igraca koji nam mogu pomoci na poziciji AMCa za puno manje para od 25 - 30 miliona( pod uslovom da BR drzi Coutinha na lijevom krilu sto mi ne predstavlja neki problem ) Mali Cooutnho je takav igraac stavi ga gdje hoces u napad lijevo desno u sredinu opet ce ti dati asistenciju ili gol ili oboje

Stephen Valbuena , Younes Belhanda, Arda Turan , Stephene Feghioulli, ukrast Nasrija od Man Citija , Bastian Swanstaiger ( kontam da ce dolaskom Goetze-a dobit puno manje minuta ) , ....itd.... pozzz svima
Prosvetli nas izvorom ???gio10 je napisao/la:Ponuda je otišla na adresu Real Madrida za Xabija, £12m

Ako je to tacno, Stivi i Alonso, ludilo, mada sumnjam, ako se Real resi Alonsa i ne ponudi mu nov ugovor, moraju biti ludi...
Ja sam vam izvor
Troll Football kod sebe na sulji postavili ovu vijest

Troll Football kod sebe na sulji postavili ovu vijest
Ja te volim, volim Željo..
A neki misle da bi to bilo loseParadajz je napisao/la:Prosvetli nas izvorom ???gio10 je napisao/la:Ponuda je otišla na adresu Real Madrida za Xabija, £12m![]()
Ako je to tacno, Stivi i Alonso, ludilo, mada sumnjam, ako se Real resi Alonsa i ne ponudi mu nov ugovor, moraju biti ludi...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvi nemoguc, drugi otisao u Dynamo Kiev, treci nemoguc, cetvrti prosek, peti nemoguc, sesti (mercenary je napisao/la: Stephen Valbuena , Younes Belhanda, Arda Turan , Stephene Feghioulli, ukrast Nasrija od Man Citija , Bastian Swanstaiger ( kontam da ce dolaskom Goetze-a dobit puno manje minuta ) , ....itd.... pozzz svima

Pricalo se vec ko bi mogao u LFC, ali ne mora se to stalno ponavljati. A ove prepirke su sastavni deo foruma.
@Otelo Pa pazi, i ja malko sumnjam u taj duo, nekako mi ne deluju defanzivno dobro, sta znam, mora tu neka zver da bije, onda bi mogao Stivi napred malo da se ide, Alonso stara rola, i neki trkac koji ce da bije i da pokriva za Alonsa. Wanyama bi bio odlican, ali sto se mene tice, ima i drugih "riba" u moru i kvalitetnih.
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 06 jul 2013, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.