FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 06 jul 2013, 16:07

"Psi laju, karavane prolaze."
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2013, 16:09

slika
ponos i dika Grbavice

Edin voli Želju, i jedan je od rijetkih koji je više dao Želji nego Željo njemu.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 16:09

Rios je napisao/la:Bistrikboy pokusava da ostane principijelan do kraja..Jbg..Ne moze sad povuci sve sto je rekao..Samo mislim da bi trebao da bude velik dovoljno da pogleda cinjenice u oci i shvatio bi da je Edin Zelji dao punooo vise nego Zeljo njemu..Evo i ovaj dolazak na turnir je jos jedan pokazatelj..
Pa puno vise su zasluzili Teplice i onaj Usti da ih posjecuje nego Zeljo..Al Edin je pokazao sta je prava ljubav,i sto neko rece,ko zna sta ce u buducnosti tek raditi za Zelju..Posebno kad okonca karijeru..Zato birajmo malo rijeci i kad kritikujemo,nema potrebe da se vrijedja Edin..Nije to zasluzio..
Ma on drži do kodeksa ultra časti, a to da bi najveći igrač kluba u novijem vremenu igrao za klub čiji su navijači provalili na kop, uništili koreografiju, to je veliki poraz za Manijake, valjda, a Bistrikboy drži do časti, to je najvažnije. Izjava Edina je debilna, totalno.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2013, 16:12

Rios je napisao/la:Bistrikboy pokusava da ostane principijelan do kraja..Jbg..Ne moze sad povuci sve sto je rekao..Samo mislim da bi trebao da bude velik dovoljno da pogleda cinjenice u oci i shvatio bi da je Edin Zelji dao punooo vise nego Zeljo njemu..Evo i ovaj dolazak na turnir je jos jedan pokazatelj..
Pa puno vise su zasluzili Teplice i onaj Usti da ih posjecuje nego Zeljo..Al Edin je pokazao sta je prava ljubav,i sto neko rece,ko zna sta ce u buducnosti tek raditi za Zelju..Posebno kad okonca karijeru..Zato birajmo malo rijeci i kad kritikujemo,nema potrebe da se vrijedja Edin..Nije to zasluzio..
Nije Edin Želji nista specijalno dao a Željo njemu jeste,dao mu je karijeru koju je uspio i van Želje izgraditi,lika Željo dvije godine nije zanimao jer su mu "haveri" napunili glavu glupostima,mogu ti i imena napisati nije frka.Ono slikavanje sa dresom mrskog kluba je samo bio vrhunac,pa nek misli ko sta hoce,ne volim ga zbog toga i tacka.Nek zabija za repku i nek se cesce proda sasvim dovoljno.

England nema ovo veze sa Hajdukom vec sa malenima
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 16:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kako volim čitati postove od ovog England-a
DRUG NEBI TI PUNCA

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 06 jul 2013, 16:12

:lol: :lol: :lol: kako Džekson Lajavce usuti :lol: :lol: :lol: mene bi stid bilo :lol: :lol: :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 16:14

bistrikboy je napisao/la:
Nije Edin Želji nista specijalno dao a Željo njemu jeste,dao mu je karijeru koju je uspio i van Želje izgraditi,lika Željo dvije godine nije zanimao jer su mu "haveri" napunili glavu glupostima,mogu ti i imena napisati nije frka.Ono slikavanje sa dresom mrskog kluba je samo bio vrhunac,pa nek misli ko sta hoce,ne volim ga zbog toga i tacka.Nek zabija za repku i nek se cesce proda sasvim dovoljno.

Nemam ja pojma što je za malene, nisam pratio, pa i pitao sam zašto mu se zamjera, al' da ti budem iskren i ova izjava da bi u Hajduka igrao je odron, odvratno nešto, dobro, možda to čovjek i niej rekao , al' je sezona krastavca malog, pa se zahebavamo, ne .?

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jul 2013, 16:21

Zeljo mu je dao samo pocetno fudbalsko znanje kroz omladinski pogon a on zauzvrat placao clanarinu..Kad je presao u prvi tim bio je predmet sprdnje i na kraju je prodat kao neperspektivan igrac..Znaci karijeru je gradio i zahvalnost duguje drugim klubovima..Ustiju i Teplicama prije svega..A Zeljo je od Dzeke dobio 2 mil.,najvecu reklamu poslije rata,Zeljo se spominjao po otockim medijima,njemackim..Dolazi momak koliko moze na utakmice,evo sad i na ovaj turnir..Sto se tice slike sa pitarskim dresom,o tome bi se moglo pricati sto je i zbog koga uradio..Jbg,Edin je ipak najveci bh. igrac i mozda je zelio da ispostuje i gest Sarajeva prema njemu..Al o tome ne bi stvarno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jul 2013, 16:22

Da nije bilo želje,ne bi ni njega bilo. Možete sad pricati razne teorije,ali kako je tako je. A amar ga je prebacio u prvi tim i vidis kako mu vraća...
E sad ovi malo stariji se sjećaju tog perioda,gdje je dosta ekstra talenata propalo i danas konobarise, tj. opet dolazimo do toga da je više valjao amar i zeljo njemu,nego obratno.
Osim para koje je klub dobio od klubova u kojima je igrao i koje nije edin dao nego je to praksa inače nije 1mm prstom pomakao za želju
I nije veći ne želje,niti je više postigao nego nas željo,niti će bilo kad
postići...
E sad mu ti slobodno stope ljubite,za mene je ispao pakas i tu je kraj priče.
Za ovaj turnir mu svaka čast i ako je počeo dolaziti pameti i pokaže to još nekako osim što mu djeca gurnu majicu da se slika,palac gore
U svakom slučaju će za 10g biti bivši fudbaler i bolje mu je da što prije skonta da je pametnije da ga jedna polovina grada cjeni i poštuje,nego naziva supkom i ko zna sta već.
A od anamo onih ga moze samo glava zaboliti...

Kako god,za mene je još uvjek š. al ima još fore da se popravi;-)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 16:25

SarajlijaTM je napisao/la:Da nije bilo želje,ne bi ni njega bilo. Možete sad pricati razne teorije,ali kako je tako je. A amar ga je prebacio u prvi tim i vidis kako mu vraća...
E sad ovi malo stariji se sjećaju tog perioda,gdje je dosta ekstra talenata propalo i danas konobarise, tj. opet dolazimo do toga da je više valjao amar i zeljo njemu,nego obratno.
Osim para koje je klub dobio od klubova u kojima je igrao i koje nije edin dao nego je to praksa inače nije 1mm prstom pomakao za želju
I nije veći ne želje,niti je više postigao nego nas željo,niti će bilo kad
postići...
E sad mu ti slobodno stope ljubite,za mene je ispao pakas i tu je kraj priče.
Za ovaj turnir mu svaka čast i ako je počeo dolaziti pameti i pokaže to još nekako osim što mu djeca gurnu majicu da se slika,palac gore
U svakom slučaju će za 10g biti bivši fudbaler i bolje mu je da što prije skonta da je pametnije da ga jedna polovina grada cjeni i poštuje,nego naziva supkom i ko zna sta već.
A od anamo onih ga moze samo glava zaboliti...

Kako god,za mene je još uvjek š. al ima još fore da se popravi;-)
[youtube][/youtube]

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 16:25

gOlijat je napisao/la:A sto su do sad te iste baklje palili ista ta grupa. Ja cu namjerno zbog grupe zapalit jednu baklju kad pocne sezona u evropi nema potrebe za tim. ;)

To njima kad se k.urcu cefne, malo pale, malo ne pale...dobili mozda koju kintu..
Kad fasujemo od Plzena, ti, željoooo, radmilo i ostali jadovi&taldžije će te ispuzati iz rupa i pećina u kojima ste sakriveni godinama jedući muda što je Željo prvi i dočekati svojih pet minuta da pljuvanjem probate nešto uraditi. Navijači vam smetaju jer su uz Amara. Dok je tako, vi možete kurcu svirati, al džaba vam trud svirači, ne možete ništa osim da lajete preko foruma.

Zapali baklju pa ćeš je pojesti. Upamti moje riječi, šta će biti kad/ako neko zapali baklju u Europi.

Baklje protiv Maribora su se palile zbog debilne varijante gdje je klub prebijao dugove preko navijača. Jednom se desilo, više se neće ponavljati.

Edin Džeko se ponaša kao rinaka, trenutno. Da nije Amara bilo, pitanje je gdje bi igrao. To što mu koske bacaju, a ovaj se prima ko zadnji levat je njegov problem.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 06 jul 2013, 16:27

Glodar je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:A sto su do sad te iste baklje palili ista ta grupa. Ja cu namjerno zbog grupe zapalit jednu baklju kad pocne sezona u evropi nema potrebe za tim. ;)

To njima kad se k.urcu cefne, malo pale, malo ne pale...dobili mozda koju kintu..
Kad fasujemo od Plzena, ti, željoooo, radmilo i ostali jadovi&taldžije će te ispuzati iz rupa i pećina u kojima ste sakriveni godinama jedući muda što je Željo prvi i dočekati svojih pet minuta da pljuvanjem probate nešto uraditi. Navijači vam smetaju jer su uz Amara. Dok je tako, vi možete kurcu svirati, al džaba vam trud svirači, ne možete ništa osim da lajete preko foruma.

Zapali baklju pa ćeš je pojesti. Upamti moje riječi, šta će biti kad/ako neko zapali baklju u Europi.

Baklje protiv Maribora su se palile zbog debilne varijante gdje je klub prebijao dugove preko navijača. Jednom se desilo, više se neće ponavljati.

Edin Džeko se ponaša kao rinaka, trenutno. Da nije Amara bilo, pitanje je gdje bi igrao. To što mu koske bacaju, a ovaj se prima ko zadnji levat je njegov problem.
Amar je "krivac" za njegov uspjeh? Grohotom se smijem.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2013, 16:29

Rios je napisao/la:

Zeljo mu je dao samo pocetno fudbalsko znanje kroz omladinski pogon a on zauzvrat placao clanarinu..Kad je presao u prvi tim bio je predmet sprdnje i na kraju je prodat kao neperspektivan igrac..Znaci karijeru je gradio i zahvalnost duguje drugim klubovima..Ustiju i Teplicama prije svega..A Zeljo je od Dzeke dobio 2 mil.,najvecu reklamu poslije rata,Zeljo se spominjao po otockim medijima,njemackim..Dolazi momak koliko moze na utakmice,evo sad i na ovaj turnir..Sto se tice slike sa pitarskim dresom,o tome bi se moglo pricati sto je i zbog koga uradio..Jbg,Edin je ipak najveci bh. igrac i mozda je zelio da ispostuje i gest Sarajeva prema njemu..Al o tome ne bi stvarno..
Vidi nesto njemu svaka cast sto je dosao na turnir ali i sam znas kako se ponasao prema klubu,a na taj potez na Kosevu ga nije niko tjerao niti mu je ono trebalo.Nije bas tacno da je on odmah iz juniora prodat,odigrao je on 40 i nesto utakmice za prvi tim i dao 5 golova ili tako nesto,naigrao se on koliko-toliko.Sjecam se ja i gola kojeg je dao Banovicima odlicne tekem sa Travnikom gdje nije uspio pogoditi dva puta prazan gol itd.Trpili su njega treneri jer su vidjeli da ima kuveta,u ceskoj se nije izborio za prvi tim pa je posudjen u Usti nad Lebdem pa nakon odlicne sezone u drugoj ceskoj ligi vracen je u teplice,kratko se i tu zadrzao jer ga je Magathov prijatelj primjetio a ostalo je historija.Neka njega neka igra za repku ali za mene nikada nece biti Željina legenda

A znamo i koji ga je trener stavio u ekiu sa nepunih 17 godina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 16:29

kvalitet je napisao/la:
Recimo da Zola sad ode u bundesligu koji bi trener bio kljucan za njegov uspjeh ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 jul 2013, 16:30

England je napisao/la: Ma on drži do kodeksa ultra časti, a to da bi najveći igrač kluba u novijem vremenu igrao za klub čiji su navijači provalili na kop, uništili koreografiju, to je veliki poraz za Manijake, valjda, a Bistrikboy drži do časti, to je najvažnije. Izjava Edina je debilna, totalno.?
Još da je bila prava Torcida iz srca Splita, nego domaća vnaGo iz hercegovine, željna belaja.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 16:31

kvalitet je napisao/la:
Glodar je napisao/la:

Jok, Samir Pijačar, Landžo i Sipović su krivci što je Džeko sjedio na klupi na utakmicama sa Heartsom.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jul 2013, 16:31

I najteže putovanje počinje prvim korakom...
Amar je bio mnogima tajprvi korak,pa i njemu

Pa sad dok se smijes,daj argument da nije tako

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 16:34

Ove gnjide baš zanimaju argumenti :mrgreen:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jul 2013, 16:34

Da skratim mi nikad gori izvukli nikad jaceg protivnika dakle sve do poraza od 7-0 pase jer nece bit ugrozen rekord e preko 7 komada to je vec bruka.Dakle izdrzite zijanite 7-0 nema veze samo preko toga ce bit previse.

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jul 2013, 16:36

pile87 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Recimo da Zola sad ode u bundesligu koji bi trener bio kljucan za njegov uspjeh ?
Ne mozes brate mjeriti Zolu i Zolin status u Zelji trenutno i Edinov u ono vrijeme..Zola vazi za perspektivnog igraca,a Edin je proglasen neperspektivnim i prodat za saku para..To je razlika..Koliko god nas boljelo,za Dzeku je najvaznija licnost Plisek i ceski klubovi Usti i Teplice..
On jos spominje cesto i Jusufa Sehovica koji je njegov prvi trener opcenito..I to je to..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Lokomotifa, N3R3D i 64 gosta.