Znači neki Finski Zrinjskisamozeljo1987 je napisao/la:Tuga i sramota, luxemburška ekipa im daje 2 gola cccHeller je napisao/la:Znal´ iko šta je s ovim TPS-om koji im je ****?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znači neki Finski Zrinjskisamozeljo1987 je napisao/la:Tuga i sramota, luxemburška ekipa im daje 2 gola cccHeller je napisao/la:Znal´ iko šta je s ovim TPS-om koji im je ****?
Admir_Sa je napisao/la:ja okean sa broda ne mogu pogoditi
Admir_Sa je napisao/la:ja okean sa broda ne mogu pogoditi
osjeti se da je malo umoran ja sam odigro da nole ne dobije 3-0 , **** ga polufinale je10DelPiero je napisao/la:E moj Novak 4 brejk lopte ne koristi al' haj to mu se i oprasta nego konj onda gubi svoj servis ekspresno
Ma i ja sam se dvoumio, vago i na kraju eto pogresno odigraosijeramadre je napisao/la:osjeti se da je malo umoran ja sam odigro da nole ne dobije 3-0 , **** ga polufinale je10DelPiero je napisao/la:E moj Novak 4 brejk lopte ne koristi al' haj to mu se i oprasta nego konj onda gubi svoj servis ekspresno
ev sad nekakav ps1 magdeburg neki i 5min 0-1 i tako ostaneLenBias je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:ja okean sa broda ne mogu pogoditi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.