Dakle, fakticki mi osim njegove dobre volje nemamo nikoga drugog da to uradi, kome bi taj vid "marketinga" bio zapravo posao?bagrcavi je napisao/la:To što je on postavljao slike je isključivo njegova dobra volja a ne njegov posao.DzoleZeljo je napisao/la:Vidite, svako ima svoje razloge, nekima ce se svidati, nekima ne. Ne treba vise ulaziti u ovu tematiku.
Nego, da se nadovezem na ovo gore. Pa ja ne znam sta ovaj Dino Pekic izigrava? Sta je njegova funkcija zapravo? Sef osiguranja?
Odakle njemu za pravo da na osnovu nekih tamo pljuvaca, druge navijace uskracuje za fotografije.
Ako klub ne zele da postavlja slike, uredu, ali da pojedinac ustaje ispred kluba i da postavlja pravila mi stvarno ne ide u glavu. Ovo nije prvi put da Dino Pekic daje sebi za pravo da bude gospodar zakona.
Pljuvaca ce biti kada vodis 10:0 i kada gubis 10:0, tako da nema potrebe poduzima neke rigorozne mjere, osim ako nije stav kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rios je napisao/la:Tako je to,na ovim nasim prostorima uradi 100 dobrih i jednu losu ( a uvijek je pitanje sta je losa stvar ) svi ce pricati i pisati o toj losoj..
Hajd da malo stvari poredamo ovako..Dzeko je Zelji donio 2 mil.,u njegovoj biografiji stoji Zeljeznicar kao prvi klub sto je svakako najveca poslijeratna reklama za Zelju,nekoliko puta je dolazio na utakmice i proslave titula cime je pokazao svoju ljubav i odanost nasem klubu,i evo na kraju je rekao da ce karijeru zavrsiti u Zelji sto je svakako veliko priznanje,jer samo igrac koji VOLI neki klub odabere njega kao svoju posljendju destinaciju u karijeri,a tome jos treba dodati da ce se Dzeko vratiti u ligu koja ce vjerovatno i dalje biti zadnja rupa na svirali,a mogao bi otici negdje u Emirate recimo da uzme jos koji milion..
A sad se svi mi zapitajmo sta je Zeljo da Edinu? Na veoma ruzan nacin je ispracen sa Grbavice,nadimak "kloc" je stekao noseci dres naseg kluba,smijali su mu se i zvizdali,prodali ga za sacicu para..Dakle otisao je kao neafirmisan igrac,i sve sto je kasnije napravio duguje samo Bogu i svom trudu i radu i nekom malom krugu ljudi koji su vjerovali u njega..Istina,prosao je nase selekcije ali to je drugi "par cipela",posebno u to vrijeme kad se malo paznje pridavalo omladinskim pogonima,vjerovatno je Dzeko u tom periodu placao i clanarinu koja nije bila mala..
Kad se sve sabere i oduzme,Edin je hladno mogao da kaze da ga boli qrac za Zelju,da ga nigdje ne spomene,ali je stvar potpuno drugacija iz samo jednog razloga-zato sto voli ovaj klub..
slazem se sa tobom mozda je mogao vise da uradi mozda ce i uraditi ali je Dzeko prije svega kulturno i odgojeno dijete jedan pravi patriota igrac koji je najvise donio para klubu igrac koji je najvise promovisao klub i mozda covjek koji cu sutra jos vise pomoci nasem klubu
Bravo Edine, hvala ti za sve, mozemo biti samo ponosni sto si izdanak nase skole. Hvala Dijamantu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ti i ja se uvijek razumijemoexbabilon je napisao/la:Bravo Edine, hvala ti za sve, mozemo biti samo ponosni sto si izdanak nase skole. Hvala Dijamantu!
jesam zadovoljan sam iznanadio me je pravoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Arelinho eto dosao je Dzeko na turnir, jesi li sada zadovoljan.

Žao mi ovog Faruka Gačana on samo što ne plače jadan, njega menadžer voda ko neki predmet, ovo ti dođe isto kad te roditelji prodaju u bijelo roblje, pa nekakvi menadžeri zarad svog džepa vucaju mlade igrače iz kluba u klub od nemila do ne draga.
-
- Kontakt:
ne jedi gov.na više sviju ti, ti ne postujes nikog zivog, kako ocekujes da tebe neko postuje?gOlijat je napisao/la:A sto su do sad te iste baklje palili ista ta grupa. Ja cu namjerno zbog grupe zapalit jednu baklju kad pocne sezona u evropi nema potrebe za tim.![]()
To njima kad se k.urcu cefne, malo pale, malo ne pale...dobili mozda koju kintu..
a koga bi ti jarane poslao u sloveniju da mu platis i iće i piće i samo da slika pripreme i plus mu jos dajes dnevnicu?DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, fakticki mi osim njegove dobre volje nemamo nikoga drugog da to uradi, kome bi taj vid "marketinga" bio zapravo posao?bagrcavi je napisao/la:To što je on postavljao slike je isključivo njegova dobra volja a ne njegov posao.DzoleZeljo je napisao/la:Vidite, svako ima svoje razloge, nekima ce se svidati, nekima ne. Ne treba vise ulaziti u ovu tematiku.
Nego, da se nadovezem na ovo gore. Pa ja ne znam sta ovaj Dino Pekic izigrava? Sta je njegova funkcija zapravo? Sef osiguranja?
Odakle njemu za pravo da na osnovu nekih tamo pljuvaca, druge navijace uskracuje za fotografije.
Ako klub ne zele da postavlja slike, uredu, ali da pojedinac ustaje ispred kluba i da postavlja pravila mi stvarno ne ide u glavu. Ovo nije prvi put da Dino Pekic daje sebi za pravo da bude gospodar zakona.
Pljuvaca ce biti kada vodis 10:0 i kada gubis 10:0, tako da nema potrebe poduzima neke rigorozne mjere, osim ako nije stav kluba.
Kad smo mi imali slike sa priprema osim prosle godine, kada je bio onaj veliki snijeg, i tad je cini mi se opet dino slikao, i ove?
p.s. kakva je ovo kapica svraki

- storm_raider
- Kontakt:
Sad je i Dino Pekic kriv sto nece da stavlja slike na svoj fb profil zbog maloumnih komentara. Aferim!
Sport je lijek za tijelo i duh.
prije sat vremena si mu govorio nek umre. mijenjas se kako vjetar puse.bistrikboy je napisao/la:Dosao pameti deckobagrcavi je napisao/la:Došo je Džekson na turnir
Divi kape u Muamera Svrake, haman da ne ide on nigdje, niko da ponudi dovoljno keša.
Ma koga mi kao narod nismo popljuvali,tacno je da su mu mnogi hebali sve na pocetku karijere,smijali,nazivali klocem-eh kada postanes neko i nesto onda te svi vide.On je jedan zlatan decko,kulutran lijepo odgojen i nas klub da ima imalo pametnih glava osim jedne bi takve docekivao na aerodromu kada dolaze-medzutim rastjerali smo mi i mnoge stare legende tako da nije ni cudo sto u klubu nikoga ne znas.Rios je napisao/la:Tako je to,na ovim nasim prostorima uradi 100 dobrih i jednu losu ( a uvijek je pitanje sta je losa stvar ) svi ce pricati i pisati o toj losoj..
Hajd da malo stvari poredamo ovako..Dzeko je Zelji donio 2 mil.,u njegovoj biografiji stoji Zeljeznicar kao prvi klub sto je svakako najveca poslijeratna reklama za Zelju,nekoliko puta je dolazio na utakmice i proslave titula cime je pokazao svoju ljubav i odanost nasem klubu,i evo na kraju je rekao da ce karijeru zavrsiti u Zelji sto je svakako veliko priznanje,jer samo igrac koji VOLI neki klub odabere njega kao svoju posljendju destinaciju u karijeri,a tome jos treba dodati da ce se Dzeko vratiti u ligu koja ce vjerovatno i dalje biti zadnja rupa na svirali,a mogao bi otici negdje u Emirate recimo da uzme jos koji milion..
A sad se svi mi zapitajmo sta je Zeljo da Edinu? Na veoma ruzan nacin je ispracen sa Grbavice,nadimak "kloc" je stekao noseci dres naseg kluba,smijali su mu se i zvizdali,prodali ga za sacicu para..Dakle otisao je kao neafirmisan igrac,i sve sto je kasnije napravio duguje samo Bogu i svom trudu i radu i nekom malom krugu ljudi koji su vjerovali u njega..Istina,prosao je nase selekcije ali to je drugi "par cipela",posebno u to vrijeme kad se malo paznje pridavalo omladinskim pogonima,vjerovatno je Dzeko u tom periodu placao i clanarinu koja nije bila mala..
Kad se sve sabere i oduzme,Edin je hladno mogao da kaze da ga boli qrac za Zelju,da ga nigdje ne spomene,ali je stvar potpuno drugacija iz samo jednog razloga-zato sto voli ovaj klub..
Muharemovicu odlazi iz Zelje
-
- Kontakt:
sad s turnira, pravo je fino
primjer smo mnogima po ovome..
dzekson pravi gospodin

dzekson pravi gospodin

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Dzeko kad je vidio da su mu mnogi zamjerili pojavio se inace bi bilo 

A što su mu zamjerili ?BlueTigers1987 je napisao/la:Dzeko kad je vidio da su mu mnogi zamjerili pojavio se inace bi bilo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- storm_raider
- Kontakt:
Mora da je procitao tvoj post na forumu pa uzeo charter let za Sarajevo. Edine, Edine, provaljene su ti sve fore.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ostajem pri tome smrad frajer ali nek je dosao i vakat je bio da pokaze da nije zaboravio klubprijatelj je napisao/la:prije sat vremena si mu govorio nek umre. mijenjas se kako vjetar puse.bistrikboy je napisao/la:Dosao pameti deckobagrcavi je napisao/la:Došo je Džekson na turnir
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ako je on smrad sta si ti ? Kako te nije sramota ? Koliko je momak uradio humantarnih akcija,pokazao BIH u najboljem svjetlu i dodje njemu neki FRAJER pisat da je smrad
samo jer se nije pojavio i spomenuo Želju nekoliko godina
...svi junaci preko foruma !

Željeznicar za život cijeli !
brate samo si trebao malo da biras rijeci jer ono nije dobro ali sam siguran da nisi tako mislio i da si dobar decko
Treba zakljucati ovu temu, bar na par sati.
Ovo je SRAMOTA nevidjena. I jos pored toga Moderator. Kvalitet ovog foruma je sve gori. Koji UZAS!
Mene je stid zbog navijaca Zelje poput ovog Bistrika. Bas mi je nezgodno sto sam ovdje na forumu.
Cuj Edin Dzeko smrad. Da i to procitam od strane "navijaca" Zelje??!! SVASTA!
MI SMO PONOSNI NA EDINA!
Ovo je SRAMOTA nevidjena. I jos pored toga Moderator. Kvalitet ovog foruma je sve gori. Koji UZAS!
Mene je stid zbog navijaca Zelje poput ovog Bistrika. Bas mi je nezgodno sto sam ovdje na forumu.
Cuj Edin Dzeko smrad. Da i to procitam od strane "navijaca" Zelje??!! SVASTA!
MI SMO PONOSNI NA EDINA!
Bistrikboy pokusava da ostane principijelan do kraja..Jbg..Ne moze sad povuci sve sto je rekao..Samo mislim da bi trebao da bude velik dovoljno da pogleda cinjenice u oci i shvatio bi da je Edin Zelji dao punooo vise nego Zeljo njemu..Evo i ovaj dolazak na turnir je jos jedan pokazatelj..
Pa puno vise su zasluzili Teplice i onaj Usti da ih posjecuje nego Zeljo..Al Edin je pokazao sta je prava ljubav,i sto neko rece,ko zna sta ce u buducnosti tek raditi za Zelju..Posebno kad okonca karijeru..Zato birajmo malo rijeci i kad kritikujemo,nema potrebe da se vrijedja Edin..Nije to zasluzio..
Pa puno vise su zasluzili Teplice i onaj Usti da ih posjecuje nego Zeljo..Al Edin je pokazao sta je prava ljubav,i sto neko rece,ko zna sta ce u buducnosti tek raditi za Zelju..Posebno kad okonca karijeru..Zato birajmo malo rijeci i kad kritikujemo,nema potrebe da se vrijedja Edin..Nije to zasluzio..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !