FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 06 jul 2013, 14:33

Jel mi može neko pojasniti sada o čemu raspravljate ?
Ne mogu uopšte sebi povezat :S

I kako smo uspjeli izgubiti od Slavena 4:1 :O Jel bio neki izmjenjen sastav ili ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 06 jul 2013, 14:36

Sta je ustvari povod tome da Dzeko ne zamima Zeljeznicar kao prije 2-3 sezone ima li neko da bi mogao objasniti moze i na PP bio bi zahvalan .Pozzz
Ma vi stvarno niste normalni !!!

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 06 jul 2013, 14:40

Pljujete po Džeki? Pa da li vas je stid? Ako nije u dobrim odnosima s Osimom (a siguran sam da postoji dobar razlog za to), logično je da radi neke stvari koje radi. NIKAD nije popljuvao klub, NIKAD nije izjavio bilo šta protiv našeg kluba, NIKAD nije uradio bilo šta protiv našeg kluba. Samo nam je donio novac. Nije on veći od Želje, to je sigurno, ali je u mojim očima veći od Amara, iz milion nama poznatih razloga. Hvatate se za to što nije dao izjavu, nije došao bla bla bla. Ima momak svoju karijeru za koju je rekao da će je završiti u Želji, ako to ne ispuni onda pljujte. Do tada trebamo biti ponosni što se FK Željezničar spominje uz njegovo ime. A što se tiče turnira ovog, trebao se pojaviti. Ali zašto da dolazi kad zna da će mu ovi klošarčići prilaziti i tražiti pare (pogodite za šta!?), a nije nam nepoznato da mu je jednom jedan naš "tajkun" prijetio kad je došao ovdje. Toliko.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 jul 2013, 14:44

BlueTigers1987 je napisao/la:Evo i ja da kazem par rijeci o slucaju Dzeko. Vjerovatno vas je vecina upoznata da nije bas u najboljim u Amarom Osimom. Ne bih da ulazim u te relacije , ali Dzekson odavno nije izgovorio nista sto ima veze sa Zeljom , a kamoli da je dosao na Grbavicu da nas podrzi bar jednom. Za mnoge od nas on je zavrsio karijeru poslije utakmice sa Meksikom kada je na toj utakmici bilo par Manijaka i kada su pokazali Zeljin sal on je samo pogledao i nastavio kao da se nista nije desilo , a Ibrahim Sehic je tada bio rezverni golman prisao je i ljubio sal , iznenadjen , samo sto nije zaplako. Po meni ako se danas nije pojavio na turniru , treba ga se definitivno odreci..Nek se proda , ko ga **** :)
Golem razlog da mu se zamjeri. Toliko navijaca iz cijele drzave sa dresovima Edin Dzeko i on treba da ljubi sal Zelje kako ga se nebi odrekli takvi kao ti?

Jeste, vala bas pogrijesio. Inace je obicaj da veliki igraci na utakmicama reprezentacije ljube salove klubova za koj su igrali.... :roll: On je igrac Manchester Cityja i to je sada njegov klub. Na stranu to sto on voli Zelju, nema smisla da ljubi sal Zelje. SMIJESNO!
Zamisli da nas Adilovic ljubi sal Celika a igra u nasoj svetinji? :D Prvi bi mu ti zamjerio.

Dobro je vise, manite se gluposti. Popustite momka. Nije ni cudno sto ga nema kad cjepidlacite za svaku sitnicu.
Edin Dzeko je PONOS naseg kluba i to je tako a sitne duse ce svakom naci manu. Nista cudno za nas.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 06 jul 2013, 14:46

https://www.facebo...ok.com/photo.php?fbid=556182704439790&set=a.265988986792498.67094.237510419640355&type=1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

evo gdje je Dzeko trenutno
Ma vi stvarno niste normalni !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 14:48

Došo je Džekson na turnir :D
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 jul 2013, 14:48

Ocito da je forum prevlavilo mnostvo hejtera i isfrustriranih, zavidnih balavaca..
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 jul 2013, 14:50

bagrcavi je napisao/la:Došo je Džekson na turnir :D
slika

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jul 2013, 14:51

rije nekoliko dana pisali smo o tome kako je Faruk Gačan završio priču u dijelu svoje karijere vezanoj za FK Željezničar. Kao junior ovog kluba odigrao je svoju posljednju sezonu i u 28 utakmica postigao sedam pogodaka, a Željezničar na kraju sezone završio na drugom mjestu. Mladi Visočanin kako je i sam najavio ranije karijeru nastavlja u Hrvatskoj, tačnije u ekipi Intera iz Zaprešića.

- U ponedjeljak idem u novi klub kada je zakazana i zvanična prozivka igrača pred novu sezonu. To je sve što znam u ovom trenutku. Mislim da je ovo dobro rješenje za mene i nadam se da ću se uspjeti nametnuti svojim igrama treneru Rajku Magiću u borbi Intera za povratak u Prvu HNL ligu - kratko nam je pred polazak u novi klub rekao Faruk Gačan.

Prošle sezone zajedno sa Zagrebom i Cibaliom, Inter je ispao u niži rang takmičenja. Trener seniorske ekipe gosp. Rajko Magić obznanio je kalendar priprema, odnosno početak priprema za novu sezonu u kojoj će nadamo se svoje mjesto u ekipi naći i devetnaestogodišnji Faruk Gačan koji je karijeru započeo u visočkoj Bosni. Inter startuje sa pripremama u ponedjeljak, 08.07.2013. s početkom u 10.00 sati. Prvi trening zakazan je na stadionu u Zaprešiću, gdje će se ujedno i odraditi većina treninga. Treneru će se odazvati sljedeći igrači: Posavec, Bosec, Čeliković, Batur, Šimić, Blažević, Gorgiev, Ćosić, Dramac, Mohač, Gudelj i Oršić. Bit će tu još novih imena među kojima se pominje i ime još jednog Visočanina Belmina Vile. Iz kluba su za sada službeno otišli: Budimir, Pokrivač, Delač, Mlinar, Šarić, Bagarić, Herceg, Plazanić i Rundić.
Željeznicar za život cijeli !

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 06 jul 2013, 14:51

a evo i slika koja to dokazuje xD

slika
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 06 jul 2013, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 06 jul 2013, 14:52

Bezveze ćete naložiti ovu djecu da je Džeko ovakav onakav, pa ce otići pljuvat mu po faceu i po twiteru itd... pa cete dobiti još veću kontraverzu od njega. Nije njemu mjesto tu, to je moje mišljenje....

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 14:55

ninox je napisao/la:Bezveze ćete naložiti ovu djecu da je Džeko ovakav onakav, pa ce otići pljuvat mu po faceu i po twiteru itd... pa cete dobiti još veću kontraverzu od njega. Nije njemu mjesto tu, to je moje mišljenje....
Ovaj forum ionako prate samo djecica od 12do16 godina, cast izuzetcima. Bas ce se s ovog foruma nesto krenutio nesto tako nema dalje :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jul 2013, 14:56

EVO VAM EDIN PORUCUJE :

slika
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 06 jul 2013, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2013, 14:58

Dosao pameti decko
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Rios

Post Postao/la Rios » 06 jul 2013, 15:01

Tako je to,na ovim nasim prostorima uradi 100 dobrih i jednu losu ( a uvijek je pitanje sta je losa stvar ) svi ce pricati i pisati o toj losoj..
Hajd da malo stvari poredamo ovako..Dzeko je Zelji donio 2 mil.,u njegovoj biografiji stoji Zeljeznicar kao prvi klub sto je svakako najveca poslijeratna reklama za Zelju,nekoliko puta je dolazio na utakmice i proslave titula cime je pokazao svoju ljubav i odanost nasem klubu,i evo na kraju je rekao da ce karijeru zavrsiti u Zelji sto je svakako veliko priznanje,jer samo igrac koji VOLI neki klub odabere njega kao svoju posljendju destinaciju u karijeri,a tome jos treba dodati da ce se Dzeko vratiti u ligu koja ce vjerovatno i dalje biti zadnja rupa na svirali,a mogao bi otici negdje u Emirate recimo da uzme jos koji milion..
A sad se svi mi zapitajmo sta je Zeljo da Edinu? Na veoma ruzan nacin je ispracen sa Grbavice,nadimak "kloc" je stekao noseci dres naseg kluba,smijali su mu se i zvizdali,prodali ga za sacicu para..Dakle otisao je kao neafirmisan igrac,i sve sto je kasnije napravio duguje samo Bogu i svom trudu i radu i nekom malom krugu ljudi koji su vjerovali u njega..Istina,prosao je nase selekcije ali to je drugi "par cipela",posebno u to vrijeme kad se malo paznje pridavalo omladinskim pogonima,vjerovatno je Dzeko u tom periodu placao i clanarinu koja nije bila mala..
Kad se sve sabere i oduzme,Edin je hladno mogao da kaze da ga boli qrac za Zelju,da ga nigdje ne spomene,ali je stvar potpuno drugacija iz samo jednog razloga-zato sto voli ovaj klub..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 06 jul 2013, 15:02

Dino Pekic

Od danas nema vise slika ni info s priprema..posto neki sebi dozvoljavaju da psuju svasta npr.**** im amar mater u picku..Prijatan vikend.

Hajd budite malo manje debili, al samo malo, pokusajte bar! ( ovo je za te sto pisu svasta, psuju i prave se pametni)
Razumijes ti mene burazere moj :)

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 15:06

Arelinho eto dosao je Dzeko na turnir, jesi li sada zadovoljan.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jul 2013, 15:07

Vidite, svako ima svoje razloge, nekima ce se svidati, nekima ne. Ne treba vise ulaziti u ovu tematiku sa Dzekom.

Nego, da se nadovezem na ovaj post iznad. Pa ja ne znam sta ovaj Dino Pekic izigrava? Sta je njegova funkcija zapravo? Sef osiguranja?

Odakle njemu za pravo da na osnovu nekih tamo pljuvaca, druge navijace uskracuje za fotografije.
Ako klub ne zele da postavlja slike, uredu, ali da pojedinac ustaje ispred kluba i da postavlja pravila mi stvarno ne ide u glavu. Ovo nije prvi put da Dino Pekic daje sebi za pravo da bude gospodar zakona.

Druga stvar, pljuvaca ce biti kada vodis 10:0 i kada gubis 10:0, tako da nema potrebe poduzima neke rigorozne mjere, osim ako nije stav kluba.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 jul 2013, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 15:08

DzoleZeljo je napisao/la:Vidite, svako ima svoje razloge, nekima ce se svidati, nekima ne. Ne treba vise ulaziti u ovu tematiku.

Nego, da se nadovezem na ovo gore. Pa ja ne znam sta ovaj Dino Pekic izigrava? Sta je njegova funkcija zapravo? Sef osiguranja?

Odakle njemu za pravo da na osnovu nekih tamo pljuvaca, druge navijace uskracuje za fotografije.
Ako klub ne zele da postavlja slike, uredu, ali da pojedinac ustaje ispred kluba i da postavlja pravila mi stvarno ne ide u glavu. Ovo nije prvi put da Dino Pekic daje sebi za pravo da bude gospodar zakona.

Pljuvaca ce biti kada vodis 10:0 i kada gubis 10:0, tako da nema potrebe poduzima neke rigorozne mjere, osim ako nije stav kluba.
To što je on postavljao slike je isključivo njegova dobra volja a ne njegov posao.
DRUG NEBI TI PUNCA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jul 2013, 15:08

Ja mislim da je nejgova dobra volja sto postavlja slike na svoj privatni fb profile..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, tiagofaria25 i 57 gostiju.