Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Zar je moguce da Kolarov vrijedi samo 7-8 mil?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- pendjercity
- Kontakt:
100% si u pravuIlCapitano je napisao/la:Za Claudia nema zamjene.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Trequartista
- Kontakt:
Marchisio ne ide nigdje. Nema šanse da njega Conte pusti ni pod razno, čisto iz razloga jer nam sad ne trebaju pare da bi doveli pojačanja.
Sa Tevezom i Llorenteom smo na mjestu, Jovetić došao ne došao, svejedno.
Sa Tevezom i Llorenteom smo na mjestu, Jovetić došao ne došao, svejedno.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ne znam šta Marotta čeka i zašto ne uzme tih 5,5 miliona koliko se spominje za krampu Islu.
Pa svjestan je da ne može/ne zna prodati igrača i još bi se cjenkao za tog bidona koji hodati ne zna.
Najsretniji ću biti da uzmemo i tih 5M jer i to je puno ako pogledamo o kakvom se antitalentu za fudbal radi.
Neka ne oklijeva da uzme te pare i pravo ih proslijedi za Kolarova.
Ali, razumijem i njega, godinama dajemo igrače džaba.
Time bi kompletirali tim i čekali eventualno do kraja roka da vidimo ima li šta od Jovetića ili eventualno nekog krila iznenađenja, ali i bez toga bi tim što se tiče dolazaka bio oblikovan kako treba.
Čak bih i odustao od Ogbonne koji ne vrijedi para koje se spominju, Kolarov + da se radi na definitivnoj eksploziji Caceresa i čestom upotrebom Marronea (samo neka igra, neovisno od mjesta) i to je to, ostalo samo prodaja viška.

Pa svjestan je da ne može/ne zna prodati igrača i još bi se cjenkao za tog bidona koji hodati ne zna.
Najsretniji ću biti da uzmemo i tih 5M jer i to je puno ako pogledamo o kakvom se antitalentu za fudbal radi.
Neka ne oklijeva da uzme te pare i pravo ih proslijedi za Kolarova.

Ali, razumijem i njega, godinama dajemo igrače džaba.
Time bi kompletirali tim i čekali eventualno do kraja roka da vidimo ima li šta od Jovetića ili eventualno nekog krila iznenađenja, ali i bez toga bi tim što se tiče dolazaka bio oblikovan kako treba.
Čak bih i odustao od Ogbonne koji ne vrijedi para koje se spominju, Kolarov + da se radi na definitivnoj eksploziji Caceresa i čestom upotrebom Marronea (samo neka igra, neovisno od mjesta) i to je to, ostalo samo prodaja viška.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:

p.s.Berardi je "kaparisan", ostavicemo ga u Sassoulu, stare vijesti al eto nove potvrde su tu, prema SKY-u.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Uh kako dobra stvar, operacija Gabbiadini je dovela do toga da kontrolišemo ugovore 2 ponajveća italijanska talenta, Zaze i Berardia, sjajan potez.
Zaza je zabio 18, a Berardi 11 golova u protekloj sezoni, Gabbiadini 6 za Bolognu, tu je i Boakye za kojeg sam i dalje ubjeđen da je on prvi koji treba dobiti priliku u Juventusu.
Mada, iskreno sam i dalje za varijantu da se počne sa traženjem poptuno spremnih igrača koji odmah mogu uskočiti u tim, kao što je to bio Pogba, Verratti ili Kondogbia kojeg smo bespotrebno propustili dovesti.
Italija je bez sumnje i dalje rasadnik talenata, ali oni ne dobijaju šanse još uvijek u Seriji A, u B da, tako da sam više za varijantu dovođenja francuskih ili holandskih talenata.
Neki dan sam se razočarao kada sam pročitao da smo Lealia sada prelocirali u Speziu iako sam bio siguran da će braniti u A (Sassuolo).
Kad smo kod holandskih igrača, stvarno se nadam da će se Bouy u potpunosti vratiti jer je strašan potencijal, mnogi zaboravljaju na njega kao potencijalnog registu za koju godinu, ima sve karaktersitike za to, ali je ova povreda bila teška.
Zaza je zabio 18, a Berardi 11 golova u protekloj sezoni, Gabbiadini 6 za Bolognu, tu je i Boakye za kojeg sam i dalje ubjeđen da je on prvi koji treba dobiti priliku u Juventusu.
Mada, iskreno sam i dalje za varijantu da se počne sa traženjem poptuno spremnih igrača koji odmah mogu uskočiti u tim, kao što je to bio Pogba, Verratti ili Kondogbia kojeg smo bespotrebno propustili dovesti.
Italija je bez sumnje i dalje rasadnik talenata, ali oni ne dobijaju šanse još uvijek u Seriji A, u B da, tako da sam više za varijantu dovođenja francuskih ili holandskih talenata.
Neki dan sam se razočarao kada sam pročitao da smo Lealia sada prelocirali u Speziu iako sam bio siguran da će braniti u A (Sassuolo).
Kad smo kod holandskih igrača, stvarno se nadam da će se Bouy u potpunosti vratiti jer je strašan potencijal, mnogi zaboravljaju na njega kao potencijalnog registu za koju godinu, ima sve karaktersitike za to, ali je ova povreda bila teška.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da ce u sto skorije vrijeme priliku u sluzbenim utakmicama dobiti Boakye i Leali. Steta bi bila da se takva dva talenta i kvalitetna igraca "izgube" u vjecnom slanju po posudbama.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Naples soccer zainteresovan za Vučinića, eh sto bi bilo lijepo rjesit se muka.
- Trequartista
- Kontakt:
Moze, ali za 15 miliona, ali nece oni njega nikad prodati u Italiju.
Claudio Zuliani:"Merkato? Rekao bih za razliku od prosle sezone, vrlo dobar. Konacno necemo biti prisiljeni da prisustvujemo omalovazavanju i zadirkivanju nasih vodja. Igranje Teveza i Llorentea zajedno? Sa tehnicke tacke gledista rekao bih da to najbolje sto mozemo imati. Jedan je visok, fizicki jak i lijep, drugi je eksplozivan sa dobrim udarcem iz daljine i agresivan. Conte je zadovoljan jer sada moze koristiti razne sheme i strukture, bez straha od neuspjeha u realizacijskoj fazi. Takodjer sjetimo se da su Tevez i Llorente zajedno kostali manje od Icardia. Ne trebam vise nista dodati. U ovom trenutku, treba nam CB koji je fizicki jak, mlad i koji omogucava dubinu bez da prilagodjavamo nekoga kao sto smo to radili prosle sezone(Luca). Ogbonna i Ranocchia bi bili dobri. Zatim LB, ja mislim na Kolarova, ili nekog prilagodljivog na obje strane kao sto je Zuniga. Da li mislim da je Marotta konacno uklonio skepticizam kod nekih navijaca? Mislim da je tako. Prateci drustvene medije primjetio sam radikalnu promjenu Juventusovih navijaca prema Marotti, od kupovine Teveza. Koga Juventus treba prodati? Ako Juve zeli Jovetica onda ce morati prodati nekoga. Matri, Vucinic i Fabio su medju igracima koji bi mogli otici. Moglo bi biti zrtvovanja u korist novih dolazaka. Conteova prva godina je iznenadila svakoga, u drugoj godini tim se konsolidirao a sada je top igrac dosao, za razliku od drugih, koji su ih pustili. "
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:Claudio Zuliani:"Merkato? Rekao bih za razliku od prosle sezone, vrlo dobar. Konacno necemo biti prisiljeni da prisustvujemo omalovazavanju i zadirkivanju nasih vodja. Igranje Teveza i Llorentea zajedno? Sa tehnicke tacke gledista rekao bih da to najbolje sto mozemo imati. Jedan je visok, fizicki jak i lijep, drugi je eksplozivan sa dobrim udarcem iz daljine i agresivan. Conte je zadovoljan jer sada moze koristiti razne sheme i strukture, bez straha od neuspjeha u realizacijskoj fazi. Takodjer sjetimo se da su Tevez i Llorente zajedno kostali manje od Icardia. Ne trebam vise nista dodati. U ovom trenutku, treba nam CB koji je fizicki jak, mlad i koji omogucava dubinu bez da prilagodjavamo nekoga kao sto smo to radili prosle sezone(Luca). Ogbonna i Ranocchia bi bili dobri. Zatim LB, ja mislim na Kolarova, ili nekog prilagodljivog na obje strane kao sto je Zuniga. Da li mislim da je Marotta konacno uklonio skepticizam kod nekih navijaca? Mislim da je tako. Prateci drustvene medije primjetio sam radikalnu promjenu Juventusovih navijaca prema Marotti, od kupovine Teveza. Koga Juventus treba prodati? Ako Juve zeli Jovetica onda ce morati prodati nekoga. Matri, Vucinic i Fabio su medju igracima koji bi mogli otici. Moglo bi biti zrtvovanja u korist novih dolazaka. Conteova prva godina je iznenadila svakoga, u drugoj godini tim se konsolidirao a sada je top igrac dosao, za razliku od drugih, koji su ih pustili. "

Svaka čast onome ko je ovo prevodio

- L'Avvocato
- Kontakt:
A realno dobar je prevod
Uno alto, forte fisicamente e bello, l' altro esplosivo con un gran tiro dalla distanza e cattivo
čak bi prije rekao da je ovo ''cattivo'' prevedeno malo drugačije nego što je trebalo

Uno alto, forte fisicamente e bello, l' altro esplosivo con un gran tiro dalla distanza e cattivo

čak bi prije rekao da je ovo ''cattivo'' prevedeno malo drugačije nego što je trebalo
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Marrota ce ponuditi produzenje ugovora Vidalu slijedece sedmice kad dode na pocetak priprema
Sad mu ugovor vazi do 2016 sa 2,7 miliona neto platom novi ugovor bice do 2018 sa platom od 4 miliona plus bonusi

Sad mu ugovor vazi do 2016 sa 2,7 miliona neto platom novi ugovor bice do 2018 sa platom od 4 miliona plus bonusi

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Valja im davat masnije plate, al eto prihodi kluba ce da prate ta povecanja.Sreca ustedilo se na dovodjenju Teveze i Llorentea, skoro procitah Tevez i Llorente vrijednost transfera jednaka Icardiu 

- Trequartista
- Kontakt:
Pa Icardi ti je znaš dokazan igrač u Seriji A, šta će Llorente i Tevez nisu odigrali ni utakmice u Italiji, prosjek mrtvi, ba.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja mislio Palacio im najvrijedniji igrac sto bi bilo logicno ako uzmemo u obzir da je najbolji napadac lige 

Alessandro Del Piero !
EnzoFerrari je napisao/la:Valja im davat masnije plate, al eto prihodi kluba ce da prate ta povecanja.Sreca ustedilo se na dovodjenju Teveze i Llorentea, skoro procitah Tevez i Llorente vrijednost transfera jednaka Icardiu
Dvije godine su plate odrzavane na ovom nivou sad posto je klub osvojio dvije titule izlazi se iz minusa dolaze bolji sponzorski ugovori sigurno ce u buducnosti plate igraca biti vece kako prihodi budu rasli i moci cemo biti konkurentni drugim velikim klubovima sto se tice plate

Upravo toTrequartista je napisao/la:Pa Icardi ti je znaš dokazan igrač u Seriji A, šta će Llorente i Tevez nisu odigrali ni utakmice u Italiji, prosjek mrtvi, ba.

Ja te volim, volim Željo..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Hahaha dobar.. ma joj jedva cekam pocetak sezone da im opet zapecimo koje glavni u italiji..Trequartista je napisao/la:Pa Icardi ti je znaš dokazan igrač u Seriji A, šta će Llorente i Tevez nisu odigrali ni utakmice u Italiji, prosjek mrtvi, ba.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Sky: Juventus ce prodati Matria i Fabia samo ako prime ponude od oko 10-11 miliona.
Fiorentina zeli Storaria trebao bi Agnelli traziti 50 miliona za Storaria

Fiorentina zeli Storaria trebao bi Agnelli traziti 50 miliona za Storaria

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.