Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
[/quote]MaGiCa je napisao/la: 40 MILIONA I ZLATANA? Jel se prica o Zlatanu Ibrahimovicu? Jel ovo zajebancija? 40 miliona i Zlatan Ibrahimovic. Dati 40 miliona i najboljeg napadaca plantete za, po mom razmisljanju 4. napadaca planete (Zlatan,Radamel,Robin). Ako se ovo ostvari i ako su ova nagadjanja tacna Boga mi prestajem da pratim fudbal jer ovo je komedija. Al komedija.
A_d_0 je napisao/la:
Prva stvar: znas li znacenje ove rijeci? Tebi je svako gloryhunter ko navija za veliki tim jel? Samo ti nisi jer navijas za Napoli?
Druga stvar: Navijam za Milan od 2001. godine, a Milan je od tad imao velikih uspona i jos vecih padova, i nikad nisam prestao navijat za Milan tako ako je to jedan gloryhunter, onda OK.
Treca stvar: Ako sam objektivan samo, i kazem da je Zlatan Ibrahimovic koplje iznad svakog napadaca danasnjice, ne mora znaciti da navijam za PSG ili nesto slicno, samo sam iznio cinjenicu.
Ajde pa mi ti reci, sta to znaci.A_d_0 je napisao/la: Prva stvar: znas li znacenje ove rijeci? Tebi je svako gloryhunter ko navija za veliki tim jel? Samo ti nisi jer navijas za Napoli?
Covek koji kaze da ce prestati da prati fudbal ako X igrac predje u Y klub (a sve su to spekulacije dokonih novinara), za mene nije ljubitelj igre, vec jedna vrsta gloryhunter-bandwagonera.Druga stvar: Navijam za Milan od 2001. godine, a Milan je od tad imao velikih uspona i jos vecih padova, i nikad nisam prestao navijat za Milan tako ako je to jedan gloryhunter, onda OK.
Zlatan Ibrahimovic je tesko #1 na svetu u ovom momentu, a E.Cavani jos teze #4. Tako da sui izgleda malo pobrkao relacije.Treca stvar: Ako sam objektivan samo, i kazem da je Zlatan Ibrahimovic koplje iznad svakog napadaca danasnjice, ne mora znaciti da navijam za PSG ili nesto slicno, samo sam iznio cinjenicu.
Prvo nisam ja rekao da cu prestati zato sto ce on preci, vec sto ce se realizovati transfer koji je ZIVA KOMEDIJA a danas ih je sve vise, al ovaj je vrh stvarno al normalno nije se desio, jer iko iole normalan ne bi ni pomislio na ovo.MaGiCa je napisao/la:Ajde pa mi ti reci, sta to znaci.A_d_0 je napisao/la: Prva stvar: znas li znacenje ove rijeci? Tebi je svako gloryhunter ko navija za veliki tim jel? Samo ti nisi jer navijas za Napoli?![]()
Covek koji kaze da ce prestati da prati fudbal ako X igrac predje u Y klub (a sve su to spekulacije dokonih novinara), za mene nije ljubitelj igre, vec jedna vrsta gloryhunter-bandwagonera.Druga stvar: Navijam za Milan od 2001. godine, a Milan je od tad imao velikih uspona i jos vecih padova, i nikad nisam prestao navijat za Milan tako ako je to jedan gloryhunter, onda OK.
Zlatan Ibrahimovic je tesko #1 na svetu u ovom momentu, a E.Cavani jos teze #4. Tako da sui izgleda malo pobrkao relacije.Treca stvar: Ako sam objektivan samo, i kazem da je Zlatan Ibrahimovic koplje iznad svakog napadaca danasnjice, ne mora znaciti da navijam za PSG ili nesto slicno, samo sam iznio cinjenicu.
BTW, Zlatanu su 32 i polako silazi sa scene najboljih, a Cavani je tek na nju stupio. Uostalom i cifre utrosene za njih dvojicu kazuju koliko se ko ceni na trzistu - jedan je otisao za 20 miliona, a drugi za 60+.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.