svaka slika koja se objavi na FB postaje javnaElegant je napisao/la:
Treba administracija da vodi racuna o ovome, jer je ovo rusenje privatnosti.

@bagrcavi
što se nisi skin'o da malo boje uhvatiš ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
svaka slika koja se objavi na FB postaje javnaElegant je napisao/la:
Treba administracija da vodi racuna o ovome, jer je ovo rusenje privatnosti.
znam sve, sestra mi treba ici u CA da se uda. Mislim u dugoj je vezi, ali joj american embassy pravi problemeSaltCityAttack je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala razbu![]()
ma Boga mi, probao bih sve povuci sto mogu. Znamo svi kako je ovdje baNe znam sta radi nasa familija dijasporci, umjesto da nas mladje vade vani. Niko nece ba ni da cuje za to
Za bracu samo najbolje. Znaci za tebe i legendu cu odmah da rezervisem 2 fine djeve
@legendo
ma ja. Njihovu, domacu. Nase tamo digle njonjare. Odmah ti zove na policiju. Nemas erekciju, prijavi te za seksualno nasilje.
Ma Austrija, Njemacka najjace. Austrija bi bila taman. Blizu jaro
nista brate u USA ne mozes dovest nikakvu familiju samo u posjetu i to je tesko...ebiga zaostrili su to pravo ovdje....ne znam kako je u drugi zemljama, ali ovdje ti ono trazi da onaj koji te prima u posjetu ono da ima stalni posao, toliko i toliko para na racunu , a ti tamo moras imati stalni posao , ili da se skolujes ili da ostavljas zenu ili covjeka dole kao garanciju da ces se vratiti
Jednostavno samo poslat kakvu dole da se udaju odnosno da vas one ozene
Isla samnom u prvi srednje i vjeruj mi kolko' mi je gadna da je tako nebi, dzaba joj gepek i sveEvoMene je napisao/la:Ma taman da joj je cijela faca kao Bosingwina stavio bi joj kartonsku kutiju na glavu i dobra. Pogledaj joj gepeka samo.
EdenHazard je napisao/la:Ovako dobra a kad se okrene ima obrve ko Bosingwa
Evo je rodjak, uleti joj klizeci.IlPrincipe je napisao/la:robe gdje ovu nađe beton je cura fkt ono sto iVar kaze drzi do sebe u svakom segmentu .. armirani beton
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.