geronimo je napisao/la:
i deder mi preporuči neke najdjelotvornije vježbe za prsa (kučna radinost, posjedujem benč, bučice...).
Proberi

Ne trebam te napominjati da ne radiš samo jednu grupu mišića, znači full pack noge,leđa,ručke,ramena.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
geronimo je napisao/la:
i deder mi preporuči neke najdjelotvornije vježbe za prsa (kučna radinost, posjedujem benč, bučice...).
#TiDizesLOLDonnie Darko je napisao/la:Koja je ovako dobra tezina na bencu, za totalnog pocetnika?
Sama šipka.Donnie Darko je napisao/la:Koja je ovako dobra tezina na bencu, za totalnog pocetnika?
Ma 40-ak kila jarane... pomalo počneš...LBJ MVP je napisao/la:Sama šipka.Donnie Darko je napisao/la:Koja je ovako dobra tezina na bencu, za totalnog pocetnika?
Inače u fazonu sam,pola sata bicikla,onda sklekovi,trbušnjaci i šta sve ide s tim.Nemam dobru teretanu blizu mjesta stanovanja
Saurman je napisao/la:geronimo je napisao/la:
Proberi: http://teretana.ba/vjezbe/kat/8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne trebam te napominjati da ne radiš samo jednu grupu mišića, znači full pack noge,leđa,ručke,ramena.
PatrickBateman je napisao/la:je.bo teretanu kad sam ectomorph,pojedem pola kile mesa na dan, smrsam
da imam vise vremena za posvetiti se sebi, bilo bi nesto i od meneNeutral je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:je.bo teretanu kad sam ectomorph,pojedem pola kile mesa na dan, smrsam
Pa dobro, meso je protein![]()
Povećati unos uh-a i proteina i sve bi se dalo riješiti. Znam par slučajeva koji su isto govorili kao ti, no da ih vidiš danas
Dex je napisao/la:Nisi jedini, koljeno, lakat, zglob na obje ruke, rame i lupio me bench jednom, nisam imo snage
Evo ga jedan ko i ja, ja koljena halalio na fudbalu, na grbama i koljenom se zabio u ogradu metalnuNeutral je napisao/la:
Zglob igrajući lopte, tako sam istegao i ligamente. Lakat također na lopti gdje sam pao na njega i sada uvijek nateknut malo. Lijeva ruka mi napukla isto fudbal. Ostale povrede sve borilački sportovi.
Čovjek se toliko žrtvovao i na kraju ga dudla poštenski u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.