FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2013, 12:59

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je Dzeko ustvari toliki pakas kako vi kazete. Mozda (ustvari ocito) nisam upucen u neke stvari.
FK Željezničar
Chelsea FC

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 jul 2013, 13:01

da naglasim sve sto je kerla uradio uradio je na nagovor svog oca inace seljacine i kretena teskog i ovo je cinjenica a ne naglabanje po forumu, a za dzeku, on ima pravo da ode gdje god hoce i da uradi sta god hoce, ako na kraju karijere ode kod pitara meni nece smetati jer je on donio zelji 2 miliona , a ja sumnjam da ce ga iko prestici sto se toga tice...

ako se pojavi na turniru svaka mu cast, ako ne opet svaka mu cast i dosta o džeki hajmo o želji -.-
zna li iko kakve info jel amar sta uradio poslije tekme jucerasnje?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2013, 13:05

jel bio na Dzildinom turniru?

Nemoj te pljuvat po čovjeku, vama sve smeta, ali baš sve, **** vas i Irfan i Pitari i Hajduk, Džeko je naše dijete i željovac prije svega, vjerovatno voli Želju više nego pola ovih naših, da je Džeko poniko kod pitara oni bi od njega do sad brend napravili možda bi ga i Vatikan kanoniziro, nama je izlgeda u krvi da budemo nezadovoljni svime.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 13:07

Dzeko ce nekad oko 2 doci na turnir i ovo je provjereno 100%. A sto se tice Amara odlucniji je nego ikad da dovede jednog stopera. Jucerasnja igra je bila katastrofa

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 13:08

jug-onostalgicar je napisao/la:da naglasim sve sto je kerla uradio uradio je na nagovor svog oca inace seljacine i kretena teskog i ovo je cinjenica a ne naglabanje po forumu, a za dzeku, on ima pravo da ode gdje god hoce i da uradi sta god hoce, ako na kraju karijere ode kod pitara meni nece smetati jer je on donio zelji 2 miliona , a ja sumnjam da ce ga iko prestici sto se toga tice...

ako se pojavi na turniru svaka mu cast, ako ne opet svaka mu cast i dosta o džeki hajmo o želji -.-
ne znam sta tebi smeta mene ovo bas zanima samo me nervira sto se pogrdno naziva dalje treba iznijeti cinjenice on da je pravi manijak nije ali moramo priznati da je dobar momak i da je svojim igrama dosta pomogao Zelji kako finansijski tako i reklamom samo da je mogao vise uraditi to je 100 %

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 13:10

Moze li mi neko reci ako nije problem sta je Kerla uradio, hvala!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 jul 2013, 13:11

CARSON je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:da naglasim sve sto je kerla uradio uradio je na nagovor svog oca inace seljacine i kretena teskog i ovo je cinjenica a ne naglabanje po forumu, a za dzeku, on ima pravo da ode gdje god hoce i da uradi sta god hoce, ako na kraju karijere ode kod pitara meni nece smetati jer je on donio zelji 2 miliona , a ja sumnjam da ce ga iko prestici sto se toga tice...

ne znam sta tebi smeta mene ovo bas zanima samo me nervira sto se pogrdno naziva dalje treba iznijeti cinjenice on da je pravi manijak nije ali moramo priznati da je dobar momak i da je svojim igrama dosta pomogao Zelji kako finansijski tako i reklamom samo da je mogao vise uraditi to je 100 %

kad malo pogledas nije ni željo nista uradio za njega...
samo pominjanje želje uz njegovo ime je reklama koja je fantastična

kerla je na nagovor oca isao po turskoj i nudio se ko .urawa kakva i nije htio produziti ugovor sa zeljom, sve dalje info se ne govore preko foruma

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 13:13

Jel to kada je on fol isao u Njemacku

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 06 jul 2013, 13:13

Sad me bas zanima sta je bilo sa Dzekom i Klubom/Ljudi iz kluba,sta se tu odigralo,desilo,moze li neko na PP bio bi zahvalan!?!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 jul 2013, 13:14

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Jel to kada je on fol isao u Njemacku

izmedju ostalog...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 jul 2013, 13:14

avlami97 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Zvali su ga kulturni ljudi, na lijep način, ali je on odbio.
Šta je odbio?
Holiday market.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 13:16

Hej pustite vise sta je bilo bilo je. Jel pocela prodaja dresova u fan shopu

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 jul 2013, 13:16

U 18:00 sati protiv Aluminija

http://fkzeljeznicar.ba/u-1800-sati-pro ... nija/5743/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 13:21

Ja mislim da ce danas biti skroz drugi sastav u odnosu protiv Slavena.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2013, 13:28

ako pobijedimo o tome će se pisati mnogo manje nego juče kad smo izgubili. a ako pobijedimo metalista prekosutra - još manje...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 jul 2013, 13:55

SarajlijaTM je napisao/la:
Dogovoreno je da se ne pale baklje na ovim euro tekmama da klub nebi placao kazne! Svako ko zapali radi direktno protiv odluke grupe i protiv svog kluba!
:!: :!: :!: :!: :!:

Paljenje baklji je dakle "protiv svog kluba" " onclick="window.open(this.href);return false; pogledajte prvih 2 ipo minute..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 13:57

A sto su do sad te iste baklje palili ista ta grupa. Ja cu namjerno zbog grupe zapalit jednu baklju kad pocne sezona u evropi nema potrebe za tim. ;)

To njima kad se k.urcu cefne, malo pale, malo ne pale...dobili mozda koju kintu..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2013, 13:59

Sto bih ja volio da svim tim koji pale baklje, a pogotov ovi sto govore "boli me, cejf mi je da palim" da vam na vrata dođe kazna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 jul 2013, 14:04

O tome se vec diskutovalo.... Sta reci?
Psovaci i ovi koji pale baklje..... Nisu prijatelji Zelje.
Krkanluk i primitivizam. U najmanju ruku.

Ja se iskreno nadam da cemo se mi rijesiti tog primitivizma i krkanluka. Znam da ce se ukljuciti neki primitivac i reci kako nismo u pozoristu. Eto nismo, ali nismo ni u divljini.

Edit: namjerno sam koristio malo teze rijeci jer ocigledno da one druge ne dopiru do svacijeg mozga.

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 06 jul 2013, 14:23

Evo i ja da kazem par rijeci o slucaju Dzeko. Vjerovatno vas je vecina upoznata da nije bas u najboljim u Amarom Osimom. Ne bih da ulazim u te relacije , ali Dzekson odavno nije izgovorio nista sto ima veze sa Zeljom , a kamoli da je dosao na Grbavicu da nas podrzi bar jednom. Za mnoge od nas on je zavrsio karijeru poslije utakmice sa Meksikom kada je na toj utakmici bilo par Manijaka i kada su pokazali Zeljin sal on je samo pogledao i nastavio kao da se nista nije desilo , a Ibrahim Sehic je tada bio rezverni golman prisao je i ljubio sal , iznenadjen , samo sto nije zaplako. Po meni ako se danas nije pojavio na turniru , treba ga se definitivno odreci..Nek se proda , ko ga **** :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 91 gost.