Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ova sljedeca sezona ce biti ''sezona istine'' za Pjanica. Tu mora pokazati sta moze (a svi znamo da moze). Ujedno, igrat ce i aBd i na Svjetskom Prvenstvu, tako da bi mogla biti jako dobra sezona za Pjanica.
HENRIK MKHITARYAN novi je igrač Borussije Dortmund, pišu njemački mediji.
Borussijin predsjednik Hans-Joachim Watzke i sportski direktor Michael Zorc postigli su dogovor sa Šahtarom oko transfera, navodi Kicker. Potpisat će trogodišnji ugovor, a ukrajinski prvak od Borussije će dobiti 27 i pol milijuna eura...
eto sto govore po medijima davala BvB 12mil eura za Pjanića da je tu bilo ikakvog ozbiljnijeg interesovanja dali bi ljudi pare glat i 20 mil jednostavno naši igrači nisu na cijeni trenutno i to je to..Pjanic zbog slabe sezone proljetnje i povrede,Džeko zbog konstantne klupe ostalo niko nigdje ne ide dzaba svaki dan izlaze naslovi ovaj ovdje onaj ondje..
Borussijin predsjednik Hans-Joachim Watzke i sportski direktor Michael Zorc postigli su dogovor sa Šahtarom oko transfera, navodi Kicker. Potpisat će trogodišnji ugovor, a ukrajinski prvak od Borussije će dobiti 27 i pol milijuna eura...
eto sto govore po medijima davala BvB 12mil eura za Pjanića da je tu bilo ikakvog ozbiljnijeg interesovanja dali bi ljudi pare glat i 20 mil jednostavno naši igrači nisu na cijeni trenutno i to je to..Pjanic zbog slabe sezone proljetnje i povrede,Džeko zbog konstantne klupe ostalo niko nigdje ne ide dzaba svaki dan izlaze naslovi ovaj ovdje onaj ondje..
pa realno , Pjanić , Džeko , Lulić , Begović su bili naši najbolji i najtraženiji igrači . A i ti si naveo , Pjanić ne može da se proda zbog slabe sezone , Džeko zbog klupe , Lulić niti hoće da ode iz Rima nit ovi iz Rima neće da ga puste , a Begović jednostavno zbog pozicije teško da može naći neki klub da mu odgovara..zgembo89 je napisao/la:HENRIK MKHITARYAN novi je igrač Borussije Dortmund, pišu njemački mediji.
- Consigliere
- Kontakt:
i ja isto mislim. Bit ce: ili iskoristava sav svoj potencijal i dokazuje da je WC igrac ili ostaje vjeciti talenat. Meni Rim i Roma nikako nisu pravo okruzenje za njega, a za Premiership nema snage evidentno. Znaci Bundeska ili Primera... Ma, BVB nije ozbiljno racunao na njega, sad uzeli duplo skupljeg igraca... Nidje veze.Goalgetter je napisao/la:Ova sljedeca sezona ce biti ''sezona istine'' za Pjanica. Tu mora pokazati sta moze (a svi znamo da moze). Ujedno, igrat ce i aBd i na Svjetskom Prvenstvu, tako da bi mogla biti jako dobra sezona za Pjanica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pratim Pjanica u Romi vise nego bilo kojeg drugog naseg igraca u njegovom klubu, ukljucujuci Dzeku. Ocekujem vise od njega nego bilo koga drugog.Neutral je napisao/la:A koliko pričate o tim povredama reklo bi se da je svako malo povrijeđen.
12/13 15.04.2013 19.04.2013
12/13 03.03.2013 26.03.2013
12/13 28.09.2012 08.10.2012
11/12 06.03.2012 22.03.2012
11/12 23.10.2011 29.10.2011
Gdje su te silne povrede ? Jednom 6 dana, drugi put 4 dana trajala povreda. Sada usporedite te povrede recimo Sa Ribery-om koji ima 20+ od koga je 10-tak i više sigurno po par dana.
Nije igrao jer mu Zeman nije dao. Počeo je da igra više nakon gola iz slobodnjaka protiv Lacija (Lazio).
Gledao sam Romu dosta puta na areni, uvijek je bio među najboljim igračima na terenu, s tim da nije odigrao pola utakmica na svojoj prirodnoj poziciji. Uz to bi mu statistika bila puno bolja da izvodi slobodnjake (Totti to radi, većinu). A imao bi 10+ asistencija da nije promašaja od napadača Osvaldo i Destro. Ljudi su ove sezone fulali nevjerovatne stvari.
Ko ne vjeruje, skinite utakmice Rome pa uživajte.
Ne mozes mene uciti o njegovim povrijedama zato jer ja znam i sjecam da ih je imao na tone. I ne pricam o onoj velikoj povrijedi radi koje je propustio Grcku. Nego svaka druga Romina utakmica, Romin trening pri kraju sedmice u cetvrtak ili petak, prica kako je Miralem napustio trening rano zato jer je imo nekakvu povrijedu, nesto sa misicem. Nije svaki put propustio utakmicu, ali su mu ove povrijede sprijecile da igra citavu utakmicu, ili ga izvadi oko 70-te ili ga ubaci pocetkom drugog. Toliko sam procito ovakvih reportaza da mi ga je dojadilo vise pratit jer hocu da sakom ekran od kompjutera udarim svaki put kada procitam. Mali je napravljen od stakla, jednostavno MORA nesto uradit po ovome pitanju. ABd kada budemo isli u Brazil, biti ce cudo ako ne propusti barem dio prvenstva.
I jeste, kada je dao onaj slobodnjak protiv Lazija, onda Zeman nije imao izbora nego da ga stavi medju privh 11. Sljedecih 5-10 utakmica je bio cisto fenomenalan, mozda i najvazniji igrac Rome. I da je nastavio sa takvom formom i izbjegao povrijede do kraja sezone, BvB bi sigurno platili 17 miliona za njega danas kolko razumijem da Roma hoce za njega. Mozda bi cak i u Barci bio. Ali ovih zadnjih desetak utamica za Romu je bio katastrofalan kada se uporedi sa periodom poslje slobodnog protiv Lazija. Djelimicno zato jer ga je novi trener jos losije upotrebljavao nego cak i Zeman, a djelimicno zato jer je imao povrijede i kada nije mogo da se vrati u formu sto je znacilo da je imao nekoliko igara gdje mu je % pasova bio ispod 50%.
Nisam onda ništa slagao.
Da malo i pohvalimo Pjanu:
Znaci nije to tako lose bilo prosle sezone.Miralem Pjanic: Created a chance, on average, every 30 minutes in Serie A last season; only 3 players did so more often (20+ appearances)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zasto Pjanic nije iskoristio svoj potencional do kraja za sad?Odgovor je vise nego lagan, malo,malo pa neke povredice.
Isti je slucaj bio i sa Lulicem,pa ga sad iz Lazia ne pustaju ni zasta.
Isti je slucaj bio i sa Lulicem,pa ga sad iz Lazia ne pustaju ni zasta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najvise ga je zeznula ona pred Grcku,kad je uvrnuo nogu.
Sto se mene licno tice Pjanic u sledjece 1-2 godine ne mora uopste ici iz Rome. Njemu je tek 23 godine. Bitno je da je zdrav, a kad je zdrav on pokazuje magiju na terenu.
Iskreno,nebi ga ni volio vidjeti u Dortmundu. Steta sto je ga otac zeznuo pa nije otisao u Arsenal, Wenger bi od njeg jos vece cudo napravio.
Sto se mene licno tice Pjanic u sledjece 1-2 godine ne mora uopste ici iz Rome. Njemu je tek 23 godine. Bitno je da je zdrav, a kad je zdrav on pokazuje magiju na terenu.
Iskreno,nebi ga ni volio vidjeti u Dortmundu. Steta sto je ga otac zeznuo pa nije otisao u Arsenal, Wenger bi od njeg jos vece cudo napravio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.emir79 je napisao/la:Najvise ga je zeznula ona pred Grcku,kad je uvrnuo nogu.
Njega Italijani isprebijase,sta bi mu tek mesari iz Engleske ucinili.pogotovo sto su u Arsenalu svi naograisali

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne bi bilo lose da Mire malo poradi na svojoj snazi,opcenito da fizickoj spremi ( ne mislim na kondiciju )..Sjecam se dobro da mu je to zamjerao i trener Lyona ( onaj sto ga je doveo u Lyon,ne mogu se sjetiti imena ).. Rekao je da Mire mora dobiti jos koju kilu..
Mada,sto se povreda tice,nije imao puno problema do ove sezone..Bar se ja ne sjecam..Sta je uzrok tome ne znam..
Al sve na stranu,Mire je jos uvijek jako mlad igrac koji igra na najvisem nivou vec 5 dobrih godina,siguran sam da ce napraviti veliku karijeru jer je igracina..Po meni neka ga u Romi jos sezonu ili dvije,nek zabista jos jace i ne gine mu transfer u neki od najjacih klubava..
Mada,sto se povreda tice,nije imao puno problema do ove sezone..Bar se ja ne sjecam..Sta je uzrok tome ne znam..
Al sve na stranu,Mire je jos uvijek jako mlad igrac koji igra na najvisem nivou vec 5 dobrih godina,siguran sam da ce napraviti veliku karijeru jer je igracina..Po meni neka ga u Romi jos sezonu ili dvije,nek zabista jos jace i ne gine mu transfer u neki od najjacih klubava..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
To je zahvaljujuci onome fenomenalnom periodu poslje slobodnjaka protiv Lazija, gdje je imao ulogu u skoro svakom Rominom golu.Cartman je napisao/la:Da malo i pohvalimo Pjanu:
Znaci nije to tako lose bilo prosle sezone.Miralem Pjanic: Created a chance, on average, every 30 minutes in Serie A last season; only 3 players did so more often (20+ appearances)
Kada se vidi takva statistika, onda se normalno moze reci da sve u svemu preko citave sezone nije lose. Ali kada se vidi razlika izmedu sredine i kraja sezone za Miralema onda ces naci i odgovor zasto nije u vecem klubu ovoga ljeta. Isto se moze i za Dzeku rec, koji je imao fenomenalan start sezone, onda dug period gdje ga nije bilo prije nego sto je opet proradio pri samom kraju sezone. Veliko pitanje ostaje koja "verzija" ovih igraca ce odlucit da dode u Brazil.
igrao je i onaj pacov modric tamo tolike godine pa mu nista..harishp je napisao/la: Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.
Njega Italijani isprebijase,sta bi mu tek mesari iz Engleske ucinili.pogotovo sto su u Arsenalu svi naograisali

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Isprepadao narod facom,pa bjezali od njega.Mozda zato.STEVIE je napisao/la:igrao je i onaj pacov modric tamo tolike godine pa mu nista..harishp je napisao/la: Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zasto toliko uvreda i podcjenjivanja Luke na ovom forumu? Ne znam da je ikada nesto ruzno rekao na racun BiH ili nase reprezentacije. Stvarno mi nije to jasno, a lik je odlican igrac.
Daj Boze da Pjanic napravi karijeru kao Modric.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
moze biti i to sto kazes..harishp je napisao/la: Isprepadao narod facom,pa bjezali od njega.Mozda zato.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Consigliere
- Kontakt:
mozes ti sad napisati nekih misljenja i analiza koliko hoces, ali cim vidim ovako nesto, sve pada u vodu. Modric je jedan od najkreativnijih veznjaka danasnjice, moze igrati i DM i desetku, box to box sto bi englezi rekli. Neprocjenjiv igrac. Dosao do Reala od Zrinjskog itd, itd... Naravno, njegova nacionalnost je prilika da se na njega izdrkuju svakavi probisvjeti na forumimaharishp je napisao/la:Isprepadao narod facom,pa bjezali od njega.Mozda zato.STEVIE je napisao/la:igrao je i onaj pacov modric tamo tolike godine pa mu nista..harishp je napisao/la: Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Kompleksi rade sto na sat, da je Englez nebi ga uopste spominjali, ali uspjeh jednog Hrvata ipak boli bolesnike. Svaku drugu stranicu bez ikakve potrebe se spominje Luka.Cartman je napisao/la:Zasto toliko uvreda i podcjenjivanja Luke na ovom forumu? Ne znam da je ikada nesto ruzno rekao na racun BiH ili nase reprezentacije. Stvarno mi nije to jasno, a lik je odlican igrac.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Da lici na pustinjskog pacova ,lici.pa bio on pripadnik i vanzemaljske nacionalnosti.Nacionalnost sa njegovom ''ljepotom''nema veze.Consigliere je napisao/la:harishp je napisao/la:igrao je i onaj pacov modric tamo tolike godine pa mu nista..STEVIE je napisao/la: Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.
mozes ti sad napisati nekih misljenja i analiza koliko hoces, ali cim vidim ovako nesto, sve pada u vodu. Modric je jedan od najkreativnijih veznjaka danasnjice, moze igrati i DM i desetku, box to box sto bi englezi rekli. Neprocjenjiv igrac. Dosao do Reala od Zrinjskog itd, itd... Naravno, njegova nacionalnost je prilika da se na njega izdrkuju svakavi probisvjeti na forumima
i da nadju se svakakvi probisvjeti da k'o fol na kraju sve ovo navale na nacionalnost.Stara furka majorizirani.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baci sliku "ljepotice" da vidimo na sta ti licis.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.