Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Scouser » 06 jul 2013, 11:18

Ima li interesovanja za Downinga ?
Villa pokazala interes za Downinga, a spominje se cifra od £6m. Ukoliko se ovo realizuje bićemo i sa njim u gubitku od 8m budući da smo ga platili £14m. Za razliku od debitantske sezone, prošlu sezonu je odigrao na većem nivou i možemo reći solidno. Međutim, nije pokazao ni blizu onoliko koliko se od njega očekivalo i koliko je pružao u Villi. Jednostavno čim je došao izgubio se, bez ikakve volje, motivacije, samopouzdanja i vjere u sebe je igrao, često izgubljen na terenu bez hrabrosti da učini nešto više. Brendan je to donekle ispravio, ali činjenica je da se od govana pita ne može napraviti. Ako bi stigla sva ciljana pojačanja za narednu sezonu, za Downinga više neće biti prostora za igru kao prethodne sezone + da se malo rastereti budžet sa njegovom odštetom.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 jul 2013, 11:27

Downing je placen £20mil.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 11:37

Ako se u jednom klubu poput Liverpoola, jedan Suso smatra talentom onda je sve jasno. Bas me zanima po cemu je to on zasluzio da bude tu a ne Downing koji je prosle sezone bio pristojan dok je ovaj mali cak rang ispod Shelveya po igrama.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jul 2013, 11:47

Paradajz je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
kao sto nema razlike sto je Falcao debitnovao u Primeri sa 25. And ???
Šta ti hoćeš ovim da kažeš?
Pa upravo to. Nema poente u onome sto si ti rekao, logike, nicega. Porediti igraca koji je imao "debitansku" sezonu i to prosecnu, ok, dobru, sta vec, punu varijacija sa toplo-hladno igrama, sa igracem koji je stvarno pokazao znanje u Primeri i koje moze dati kvalitet timu je u najmanju ruku smesno. Sta je tu bitno, sto je ovaj debitovao sa 17 god, bolji igrac ???

Sve sto kazes, nidje veze, sve neko lupanje, spinovanje i tako u krug bez ikakvog obrazlozenja...
Prvo poredim Alberta sa Susom a Aspasa sa Raheemom. Drugo nema neke velike razlike između igrača koji sa 17 godina debituje na najvećem nivou od igrača koji sa 25 godina debituje na najvećem nivou? Čitaš li ti sam svoje postove kada pišeš? Suso koji iza sebe ima odrađenu sezonu sa 20 nastupa i tamam je došao sebi, kada se od njega očekivalo, s obzirom da je jednu sezonu iskusniji u Premiershipu, napravi malo veći korak u Liverpoolu će izgubiti mjesto na klupi od igrača koji nikad nije igrao na visokom nivou i nije bio pozivan ni za jednu ozbiljnu reprezentaciju Španije ( bio je član do U-18 ). Suso je prošao sve selekcije svog uzrasta, osjetio čari Premiershipa, FA Cupa, Liga Cupa i Europa Lige, te SP i EP sa Španijom svog uzrasta. I sada će zbog gluposti izgubiti mjesto na klupi i ići negdje na posudbe.
Dalje, neki Aspas će zauzimati mjesto našem najvećem dragulju koji je prošle sezone odigrao 36 utakmica za Liverpool i očekivalo se još jedan iskorak u karijeri. Ne kažem da bi trebao odigrati isti broj utakmica kao prošle sezone, nego da će sa iskustvom iz ove sezone biti bolji. Glup je igrač bio ove sezone isključivo zbog nedostatka samopuzdanja, straha, treme što je sasvim normalno za njegove godine. On je ove sezone prešao tu početničku barijeru a po njegovom tijelu sada vidimo da je dosta radio u teretani, što je također bila njegova mana prošle sezone. Aspas je sa 25 godina debitovao na najvećem nivou a Raheem sa 17 i ti mi govoriš da nema neke razlike među njima. Falcao je sa 19 godina igrao u prvom timu River Plate, znaš li ti šta to znači? Raheem je sa 17 igrao za prvi tim Liverpoola u Premiershipu a Aspas za 25 za Celtu u Primeri. Vidiš li ti razliku, poentu onoga što pišem.

Alberto i Aspas nisu pojačanja, oni su samo dva nova igrača u Liverpoolu koji će zauzeti mjesto na klupi našoj dvojici dragulja. O njima ne treba pričati kao o pojačanjima, nego o pridošlicama. Nama trebaju pojačanja u prvi tim, jer nemamo prvog tima a kamo li, ko fol, da pojačavamo klupu. Ako je Aspas pojačanje za prvi tim uz uslov da Downing bude prodat a Raheem sjedi na klupi, onda je ok. Ali ako će Downing ostati, neće biti prodan a Raheem biti posuđen u Championship onda je to problem. Samo to slijepac neće da vidi i neće da prizna.
Alberto je zamjena za Assaidija koji će biti prodat ili posuđen. Ali tog Assaidja nije doveo Brendan i on mu nije dao čak ni da sjedi na klupi a Suso je sjedio tamo. I sad ako će Alberto sjediti na klupi a Suso na tribinama ili kuburiti po Championshipu, šta je Brendan dobio? Šta je Liverpool dobio tim transferom?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 11:55

Ne kontam kako mozete suditi nekim igracima a ni gledali ih nista, a glavni prica je to kad je koji debitovao i slicno, pa jedan Carragher je do 25 godine bio mrtvi prosjek, ismijavali ga svi i onda je poceo da igra fudbal na vrhunskom nivou.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jul 2013, 11:59

1L8F9C2 je napisao/la:Ne kontam kako mozete suditi nekim igracima a ni gledali ih nista, a glavni prica je to kad je koji debitovao i slicno, pa jedan Carragher je do 25 godine bio mrtvi prosjek, ismijavali ga svi i onda je poceo da igra fudbal na vrhunskom nivou.
A kako vi možete hvaliti tu dvojicu igrača? Tko su ti igrači? Vama je bitno da je Liverpool nekoga platio, da se on slikao sa dresom, da je izjavio nešto za medije, onda se pojavi neki klip koji traje 3, 4 minute ( a frajer odigrao 38 utakmica po 90 minuta i njegov klip traje 3 minute :roll: ) i odmah je to pojačanje, jači smo nego prošle sezone, sada napadamo treće mjesto, pa četvrto ... :?: :?: :?:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jul 2013, 12:00

1L8F9C2 je napisao/la:Ne kontam kako mozete suditi nekim igracima a ni gledali ih nista, a glavni prica je to kad je koji debitovao i slicno, pa jedan Carragher je do 25 godine bio mrtvi prosjek, ismijavali ga svi i onda je poceo da igra fudbal na vrhunskom nivou.
Limitirani ljudi i sta ces.......(ovi sto sude a ne ovi sto igraju sa 25)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 12:03

Henderson je napisao/la:
A kako vi možete hvaliti tu dvojicu igrača? Tko su ti igrači? Vama je bitno da je Liverpool nekoga platio, da se on slikao sa dresom, da je izjavio nešto za medije, onda se pojavi neki klip koji traje 3, 4 minute ( a frajer odigrao 38 utakmica po 90 minuta i njegov klip traje 3 minute ) i odmah je to pojačanje, jači smo nego prošle sezone, sada napadamo treće mjesto, pa četvrto ... :?: :?: :?:
Ne hvalim ga uopste, samo kazem nisam gledao ni Aspasa ni Alberta kao i vecina ovdje,tako da sam rekao da prvo treba pustiti i vidjeti o cemu se radi pa onda suditi o nekim stvarima, jer ovdje se preko ledja Aspasa zeli opravdati kako Suso treba dobiti priliku, a lik sto je odigrao bilo je na nivou Nuneza kad je dosao u Liverpool. Znaci ako je on talenat zato sto je prosao sve kategorije, onda sam i ja igrac jer sam prosao sve kategorije i imao cak 3 sezone u seniorima sto znaci da sam klasa ako je to neki sud.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 jul 2013, 14:37

Shakhtar chief gives Liverpool glimmer of Mkhitaryan hope

Shakhtar Donetsk chief executive Sergei Palkin has denied reports that Borussia Dortmund have agreed a deal to sign Henrikh Mkhitaryan, although he said a deal may be close.

It had been claimed that Mkhitaryan had agreed a €25 million move to Dortmund, with Liverpool thought to have given up hope of landing the Armenia international.

However, Palkin had said in recent days that Shakhtar would not accept anything less than €30 million, and it appears that, while talks are ongoing, their stance has not changed.

Asked about Mkhitaryan, football.ua quoted Palkin as saying: "I have not talked to him. Borussia have offered us €25 million - to us, this is not enough, but we are talking to the German club. There is a real possibility that we will come to an agreement in the near future."

Palkin said he was unsure whether the 24-year-old had already agreed terms with the Champions League finalists.

"Such questions should be directed to the player and his representatives," he said.

Eh sad, 30 miliona :roll:

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 06 jul 2013, 14:41

Iskreno, ja ne bih zalio 30 miliona za MK, jer ne moze se realno ljudi titula osvojit sa 3 transfera po 7-8 mil. Ako hocemo da se vratimo na vrh, treba iskeširat para i dovest igrače koji to mogu ponijet na ledjima, a naravno oni su skupi :?
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 jul 2013, 14:46

rukFa_LFC je napisao/la:Iskreno, ja ne bih zalio 30 miliona za MK, jer ne moze se realno ljudi titula osvojit sa 3 transfera po 7-8 mil. Ako hocemo da se vratimo na vrh, treba iskeširat para i dovest igrače koji to mogu ponijet na ledjima, a naravno oni su skupi :?
Ne bih ni ja, ali Rodgers vjerovatno bi.

Ako je tačno da ga neće pustiti za manje od 30 miliona, mislim da onda nemamo šta tražiti tu i nekako mi se počinje činiti da je Dortmund ipak u prednosti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jul 2013, 14:51

Onda nek dovode Eriksena na AMF-a i Tobya.I ako bi ja volio da dovedu Mahera na DMF-a .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 jul 2013, 14:59

Otelo je napisao/la:Onda nek dovode Eriksena na AMF-a i Tobya.I ako bi ja volio da dovedu Mahera na DMF-a .
Druže, Maher je isto AMF i baš je ovog ljeta prešao u PSV.Odličan igrač, jedna od nada holandskog fudbala.

Ako ne dođe Heno, ja bih volio Eriksena ili Lamelu - naravno što su neke realne mete.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jul 2013, 15:02

A meni na managaru igra DMF i to dobro.

A nisam znao da je prosao :oops:

Ja nisam za Lamelu radije bi volio da gledam Eriksena jer je po meni kompletniji igrac.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 15:17

Ma treba se okrenuti De Rosiju i baciti za njega 30 miliona, Roma nije u stanju to da odbije trenutno, jer izgleda da ce ga drugi dobiti i za mnogo manje para. Ja ne kontam zasto nama treba Eriksen i slicno kad smo tu popunjeni nama treba zadnji vezni umjesto Lucasa koji je izgubljen u vremenu i prostoru.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jul 2013, 15:30

nama treba zadnji vezni umjesto Lucasa koji je izgubljen u vremenu i prostoru.
To je to 8-) ,nakon odlaska Alonsa i Javiera niko se nije snašao na DMF, Lucas kada je doveden spominjao se kao nasljednik Stivija i naravno da od toga nije bilo ništa jer je limitiran prema naprijed,onda je prebačen na zadnjeg veznog gdje je znao odigrati dobro ali se onda desila povreda i pao je totalno i tu su poziciju redom isprobavali Spearing,Allen ali niko nema kvalteta da to odradi kako treba.

Def vezni je pod moranje.

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 06 jul 2013, 15:34

Pah, čovječe budimo realni MK ne vrijedi tolike novce...
Lično bih se okrenuo ka Eriksenu, i kao što kaže @Zodiac DMF poziciji. To je pod moranje.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 jul 2013, 15:38

pride_of_merseyside je napisao/la:
rukFa_LFC je napisao/la:Iskreno, ja ne bih zalio 30 miliona za MK, jer ne moze se realno ljudi titula osvojit sa 3 transfera po 7-8 mil. Ako hocemo da se vratimo na vrh, treba iskeširat para i dovest igrače koji to mogu ponijet na ledjima, a naravno oni su skupi :?
Ne bih ni ja, ali Rodgers vjerovatno bi.

Ako je tačno da ga neće pustiti za manje od 30 miliona, mislim da onda nemamo šta tražiti tu i nekako mi se počinje činiti da je Dortmund ipak u prednosti.
Bas naprotiv, Dortmund ne zeli platiti toliko dok Liverpool pristaje na tu sumu. :grin:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 jul 2013, 15:47

neurofunk je napisao/la:Bas naprotiv, Dortmund ne zeli platiti toliko dok Liverpool pristaje na tu sumu. :grin:

Ma teško da će dobiti 30 miliona, samo pokušavaju izvući što više, koliko ja znam Dortmund je ponudio 25, a za Liverpool ne znam :?
U svakom slučaju, bez obzira na to, kad se sve sagleda nekako mi se čini da je Dortmund bliži i konkretniji.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 jul 2013, 15:50

30 miliona eura ili 25 miliona funti, ne daj da te to zbunjuje :grin:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.