FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 10:43

CARSON je napisao/la:
Da na dresovima pise njegovo ime jer je toliku promociju naparavio za klub
A to nije to on mislio ozbiljno nesto je drugo bilo u pozadini.A to je Nijaz izjavio samo da bi zakuhao odnose izmedju ljudi u Zelji i Dzeke kojem bi bilo pametnije da je dosao na Djildin turnir nego sto skace po Splitu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2013, 10:47

slaven belupo je prosjecna ekipa iz hnl-a :?: :lol: :lol:

Slaven Belupo vs Athletic Bilbao 2-1 2012-13
Slaven Belupo vs Aris Thessaloniki 2-0 2008-09
Slaven Belupo vs Lille 1-1 2004-05
Slaven Belupo vs Belenenses 2-0/1-0 2002-03
Slaven Belupo vs Aston Villa 2-1 2001-02
Slaven Belupo vs Bastia 1-0/1-0 2001-02

ma 'ta će Belupo ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 10:47

gio10 je napisao/la:Nek je nama dobro kad mi izgubimo od Slavena Belupa 4:1 i ako neko napiše kritiku odmah ga svi ko osice napadaju. Pa jeste li vi dobro ljudi? Jel vama dobro otići u Evropu svake godine i ispušiti 12 komada u 2 utakmice? Ako je vama tako dobro, onda će biti i meni, pa nek nas ponižavaju svi kolektivno ;)

Ovo mi se uopšte ne sviđa, bez obzira je li pripremna utakmica,ovo se ne smije dešavati. Popušiti 4 gola od jedne prosječne hrvatske ekipe je dno dna. Znam da ćete me svi sada napasti i nazvati pljuvačem,ali naprotiv ja samo želim dobro svome klubu, od mene će uvijek imati podršku ali kritikovati se mora, sve dok te kritike ne urode plodom. Sad će neko napisati u fazonu " vidim ja da ti zelis opet simu krunica na klupi,amar ne valja " i ostale arogantne postove, ali ako ćemo svake godine gledati kako da ne primimo 12 golova onda kad čovjek bolje razmisli možda je i bolje da ne igramo Evropu.

Vjerovatno će neki napisati da ih Amar gazi na pripremama da su umorni, aaha. A Slaven Belupo nema priprema? Njima igrači budu spremni čitave godine i budu odmorni u svakoj utakmici? Manite se čorava posla. Koliko god vi pisali da vam je dobro ovo što nas namlati prosječna hrvatska ekipa,ja znam da to pišete samo da vas neki ne bi na forumu napali,a i ti koji bi napali ništa nisu bolji od prethodnih, ili su to slijepi optimisti.

razabu ni nama nije drago zbog ovog poraza ali sam Amar je rekao ko prijateljeske utakmice shvata ozbiljno taj je budala pa sjecas li se da nam je Svinjski pet golova zabio tako da Vas molim da ne rise ova ekipa da nije ostala bez Kvesica i Zolotica uopste nije losa plus mladi koji obecavaju

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jul 2013, 10:50

fedeltafrotta je napisao/la:slaven belupo je prosjecna ekipa iz hnl-a :?: :lol: :lol:

ma 'ta će Belupo ;)
danas je prosjecna ekipa,koja je 8 na tabeli,i trenutno puno jace ekipe su dinamo,lokomotiva ,rijeka,hajduk i split
od unazad dvije godine belupo je bio treca ekipa hnl,ali danas to nije
isto Zeljo koji je unazad 3-4 godine ovdje najbolji,dok prije toga nije bio

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jul 2013, 10:52

gio10 je napisao/la:Nek je nama dobro kad mi izgubimo od Slavena Belupa 4:1 i ako neko napiše kritiku odmah ga svi ko osice napadaju. Pa jeste li vi dobro ljudi? Jel vama dobro otići u Evropu svake godine i ispušiti 12 komada u 2 utakmice? Ako je vama tako dobro, onda će biti i meni, pa nek nas ponižavaju svi kolektivno ;)

Ovo mi se uopšte ne sviđa, bez obzira je li pripremna utakmica,ovo se ne smije dešavati. Popušiti 4 gola od jedne prosječne hrvatske ekipe je dno dna. Znam da ćete me svi sada napasti i nazvati pljuvačem,ali naprotiv ja samo želim dobro svome klubu, od mene će uvijek imati podršku ali kritikovati se mora, sve dok te kritike ne urode plodom. Sad će neko napisati u fazonu " vidim ja da ti zelis opet simu krunica na klupi,amar ne valja " i ostale arogantne postove, ali ako ćemo svake godine gledati kako da ne primimo 12 golova onda kad čovjek bolje razmisli možda je i bolje da ne igramo Evropu.

Vjerovatno će neki napisati da ih Amar gazi na pripremama da su umorni, aaha. A Slaven Belupo nema priprema? Njima igrači budu spremni čitave godine i budu odmorni u svakoj utakmici? Manite se čorava posla. Koliko god vi pisali da vam je dobro ovo što nas namlati prosječna hrvatska ekipa,ja znam da to pišete samo da vas neki ne bi na forumu napali,a i ti koji bi napali ništa nisu bolji od prethodnih, ili su to slijepi optimisti.
Legendo,jedno je napisati "ne svidja mi se to i to",a drugo "ovo je katastrofa,rastavice nas Plzen..." i tako to. Zadnja linija se prvi put sastavila i igra pripremne utakmice upravo da bi se opoznali i uhodali pa i nije nista neobicno da primaju 4 gola. Naravno,nikome se to ne svidja pa neces ni rec nista novo ako napises na forumu da se ni tebi ne svidja 4 gola u mrezi. Sto je najgore,niko nije ni vidio utakmicu. Ekipa je nova i normalno je da jos stvari idu malo teze.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 06 jul 2013, 10:54

Mnogi kažu da rezultati u prijateljskim utakmicama nisu važni. U takmičarskom smislu oni to zaista nisu, međutim kao pokazatelj nekih stvari oni to sigurno jesu. Većinu iole jačih pripremnih utamica mi završimo sa tri, četiri i pet komada u svojoj mreži (Split, Žalgiris, Kapošvar, Slaven Belupo). To nebi bio toliki problem da se to ne desi i u zvaničnim međunarodnim utakmicama (Levski, Litex, Njukastl, Makabi, Hapoel, Maribor). Večina nas komentariše da trenutno imamo slabiji sastav nego predhodnih godina, ali ove stvari su nam se dešavale i sa Zebama, Bekričima, Bešlijama itd. Dakle da li je uvijek stvar u igračima. Da nije možda dio odgovornosti i na Amaru. Način kako će spremiti igrače sa kojima raspolaže u taktičkom, fizičkom i psihološkom smislu je na njemu. Na žalost ovi, ne mogu reći loši nego ponižavajući rezultati dešavaju mu se u kontinuitetu. Da li on ima kompleks svih timova van BiH pa to prenese na igrače neznam, ali da mi to stvara osječaj gorčine zbog rezultata pomenutih utakmica to znam. Mogu se izgubiti jedna, dvije, tri međunarodne utakmica bilo prijeteljske bilo zvanične sa 3, 4, 5 golova, ali da to postane pravilo negdje je ba zapelo. Siguran sam da se ove stvari nebi dešavale Širokom (mislim na ovakva rezultatska poniženja), a mi se sa njima ravnopravno nosimo u našoj ligi. Dakle nije do kvaliteta igrača nego do nekog čipa inferiornosti koji se prenese na ekipu. Ovim igračima sa Murinjom ili Fergusonom nebi se dešavali ovakvi rezultati, što znači da ponekad nije sve i do igrača. Sada očekujem od mistera postovi: 7622, mistera postovi: 2916 i sličnih da uslijede kvalitetne replike, samo vas molim nemojte braniti Amara od mene jer ja sam sigurno jedan od zagovornika da je on trenutno najbolje dugoročno rješenje za Želju. Samo Amare daj malo više muda, molim te.
PS. Nastoja sam da u pisanju ne budem previše oštar, ali na žalost nisam uspio. Halalite.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 jul 2013, 10:54

fedeltafrotta je napisao/la:slaven belupo je prosjecna ekipa iz hnl-a :?: :lol: :lol:

ma 'ta će Belupo ;)
Ne igraju prošle utakmice,nego igrači.
Ili hoces da kazes da igraju isti igrači koji su pobjedili Aston Villu? Bilbao,hajd i nekako mada su i ovi svoje talente stavili da igraju u uzvratnoj utakmici protiv Belupa. De manite se toga koga je Belupo pobjedio prije 10 godina,nego ja govorim o njihovoj situaciji sada, završili su 8 u HNL i dodju zabiju 4 gola prvaku Bosne, eto, to je problem.

@Carson shvatam ja da su pripremne utakmice način da se ekipa uigra i da ovi rezultati nisu baš neki pokazatelj,ali osvrni se na ovo što sam napisao gore.

Ja se samo nadam da će nam ovaj poraz ipak otvoriti oči
Ja te volim, volim Željo..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 10:57

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
A to nije to on mislio ozbiljno nesto je drugo bilo u pozadini.A to je Nijaz izjavio samo da bi zakuhao odnose izmedju ljudi u Zelji i Dzeke kojem bi bilo pametnije da je dosao na Djildin turnir nego sto skace po Splitu.
nije mi tako djelovalo ali ima logike najvecu promociju Zeljine skole je napravio Dzeko plus klub je dobro zaradio tako da mi to nije ne logicno ali ako ti bolje znas onda nema razllga da ti ne vjerujem

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 10:59

@ciza

Oni su još uvjek u vrhu, doveli su dva izvrsna igrača, Filipovića i Matoša, mali Čanadžija je odličan, posloženi su i kod njih se sve zna, igrači zarađuju bez premija izmedju 40 do maksimalno 60 milja € po sezoni + premije, kada ide može se uzeti i do 90 milja, a to je sami vrh HNL-a, prošle godine su imali kiks sezonu, ispali u polufinalu kupa, al' ove će opet biti jaki...pravo dobar klub, sve se zna, uređeno i svi bi htjeli u Belupo igrati, dobre poslovne odnose , korektni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 06 jul 2013, 11:07

Druze, kritike su na mjestu i kritike su dobre inace u zivotu, ali mi, ljudi, navijaci i pristalice plave boje i ovog kluba, zivotne filozofije zvane Zeljeznicar moraju da shvate da mi odavno nismo veliki klub, od nas je ostalo ime, ali daleko smo mi od velikana pa tako taj prosjecni klub HNL Slaven Belupo je puuuno koraka ispred nas, a ko misli drugacije nije upucen u zivotnu sferu naseg drustva.

Taj klub, prosjecni ima za nas nadprosjecne uslove i budjet, stadion koji ispunjava kriterije UEFE i jos mnogo nekih drugih stvari i egzistiraju u koliko toliko uredjenoj drzavi pa nema dug kao Zeljo.

Ime, tradicija i slava ne igraju, mislim nas klub ima veliku vrijednost kao ime, kao brend, a druga je stvar percepcija nasih mozgova pa sto to ne znamo pretvoriti u dobar marketing, ali sve i sto bi htjeli finansijska situacija ne omogucava veci i brzi napredak.

Meni moj Zeljeznicar vrijedi mnogo vise od rezultata, to je moj identitet i poistovjecivanje sa zivotnom filozofijom, a kriticari ma neka ih i ja kritikujem i ja imam nekih neslaganja sa radom, ali mogucnosti su takve kakve su, a kad malo bolje razmislim sta to mi kao pojedinci cinimo da se to promjeni osim sto pisemo i kritikujemo!?

Mali, ali ipak ogroman doprinos je kupovina godisnjih karata, clanskih karata i posjeta utakmica u vecem broju od cega bi trebalo da nam je bar 1/3 budjeta, pa onda bi i mogli baciti koju kritiku.

Probajte malo posmatrati klub, kao i svoje domacinstvo i porodicu, pa kako vi donosite odluke i doprinosite razvoju svog domacinstva, ako nema para nema ni stolarije, lakiranja parketa i svasta nesta, a sve ti to smeta sto nije novo.

Amar Osim i porodica Osim je dio ovog imena i ovog Zeljeznicara od pamtivjeka:) i sigurno je da on radi sve da bude bolje, koraci su mali i napredak se cini sporim, ali se krecemo jednim dobrim i prosperitetnim putem, s toga prihvatite ove igrace i ovog Zelju i pruzite punu podrsku bez puno nekoog preseravanja tipa blam, bruka izgubiti i tako to...

Izvinjavam se zbog duzeg posta i replike, nije bilo konkretno upuceno za @gio10 ali bih volio kad bi ljudi malo drugacije gledali na stvaranje i egzistiranje Zelje.

Pozdrav i sretno nam! Imamo pravo da se nadamo bar dok ne ispadnemo! :D

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jul 2013, 11:18

England je napisao/la:@ciza

Oni su još uvjek u vrhu, doveli su dva izvrsna igrača, Filipovića i Matoša, mali Čanadžija je odličan, posloženi su i kod njih se sve zna, igrači zarađuju bez premija izmedju 40 do maksimalno 60 milja € po sezoni + premije, kada ide može se uzeti i do 90 milja, a to je sami vrh HNL-a, prošle godine su imali kiks sezonu, ispali u polufinalu kupa, al' ove će opet biti jaki...pravo dobar klub, sve se zna, uređeno i svi bi htjeli u Belupo igrati, dobre poslovne odnose , korektni.
to sve stoji ali oept ima 5 ekipa boljih od njih trenutno,i ako nisam mislio da je ovaj hnl toliko jaci od nase lige ,bogami izgleda da jest,nas prvak tamo ako bi izborio evropu bilo bi super ,ali tesko,belupo jest kosntatna ekipa koja je bila uvjek 3-4 ekipa lige ,ali od prosle i predprosle sezonu su se pojavile jace kipe,lokomotiva,rijeka i split
igra i celik sad s cibalijom koja je drugoligas od ove sezone,i sve je moguce pa i ovaj scenarij,ali otom potom

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 06 jul 2013, 11:26

Evo dolazi nam Dzeko . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2013, 11:28

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Retard i on i "menadzer" mu,samo nek' se cesce proda a u Želju nikad vise ne mora doci,nek' se slika na Kosevu sa mrskim dresom i nek' umre usput...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 11:30

A bas se natovarili na ovu prijateljsku tekmu :lol: Sto bi rekao Seyo opusteno ba :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 11:46

@ciza

Nisu se pojavile jače ekipe, već su napravile bolji rezultat, imali su kiks sezonu, al' oni uvjek traže izlasak u Evropu. Da, Hnl je financijski jača liga, pa Zagreb je potrošio 5,5 miliona € pa je ispao, Inter 4 mil., Cibalia 4, 5 miliona pa ispala ...a ovdje se pise o 10 milja maraka i svi očekuju napredak i rezultat, ništa bez love, samo slučajnost, kao što može Željo slučajno proći Plzen, neka luda utakmica, kao što su pitari dobili Levski kada je ovaj bio na umoru, u rasulu, sve je sreća, znanja nema, da ima znanja bilo bi i terena za djecu, sva djeca rade na umjetnim podlogama najlošije kvalitete, nedostaje terena za igru, a gdje drugog. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 11:54

bistrikboy je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Retard i on i "menadzer" mu,samo nek' se cesce proda a u Želju nikad vise ne mora doci,nek' se slika na Kosevu sa mrskim dresom i nek' umre usput...
razabu bas si me razocarao nekako sam te gotivio ali sad si pretjerao

UltraDuh
Kontakt:

Post Postao/la UltraDuh » 06 jul 2013, 11:59

bistrikboy je napisao/la:Retard i on i "menadzer" mu,samo nek' se cesce proda a u Želju nikad vise ne mora doci,nek' se slika na Kosevu sa mrskim dresom i nek' umre usput...
kakva ti je ovo seljacka prica svijuti, i ja ga ne gotivim ali ovako nesto napisati je bas dno dna

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 12:09

Valjda ćemo biti nosioci kad dođe Džeko.Imaćemo atomski napad u tandemu Džeko i Lazo grtalica :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 jul 2013, 12:13

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Džeko je Željino dijete i u duši Željovac. I ja sam čitao kako je Nijaz Brković izjavljivao da bi dobro bilo da Željo na jednoj utakmici, kao reklamu, nosi njegovo ime u znak zahvalnosti.

Ne znam šta je u pozadini svega, ali je činjenica da u posljednje vrijeme Džeko izbjegava Želju. Ko je tome kumovao ne znam, ali znam da to nije dobro. Svi se dobro sjećamo, da je na proslavi titule protiv Laktaša, Džeko prvi zapalio baklju, a potom i Štila. Zapad je gorio. Na zadnje dvije proslave titule Džeke nije bilo (Kozara i Leotar). Očito nešto postoji, ali se nadam da se to treba izgladiti, jer koliko je Džeko valjao Želji, sigurno je i Željo valjao Džeki i to mnogo više.

Gdje god da Džeko bude igrao, pa čak jednog dana i kod pitara pu, pu, pu..., on će biti Željino dijete i dio Želje, a Željo dio njega.

U svakom slučaju, Džeko je naš veliki ambasador i to moramo poštovati. Nadam se da će karijeru završiti u Želji i to dok još bude u njemu kuveta i da sve one koji su ga zvali klocom, začepi usta i da mu ti isti stojeći uspravno kliču ime u znak podrške.

Džeko je dobar momak.

Namjerno neću da pišem o igračkom kadru i pripremnim utakmicama, jer ni jednu utakmicu nisam pogledao, tako da sudim o nečemu, što ne vidim svojim očima, niti želim niti hoću. Sam pred sobom bih bio glup. :lol: :lol: :lol: Drago mi je što su naša djeca potpisala višegodišnje ugovore, a naredni period će pokazati jesmo li, ili nismo time profitirali. Svaka druga priča je hipotetička, a to ne želim raditi.

Plzen - hoću da vjerujem u prolaz, pa makar nam šanse bile i 0,1%. Trebamo biti ponosni na svoj klub, a osim toga i prkosni, jer nam to trofeji omogućavaju.

Pozdrav Plavoj naciji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 jul 2013, 12:14

Dzeko ce danas biti na Dzildinom turniru pa mu reci u lice. Najjaci ste na forumu dodji pa reci momku

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.