FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 06 jul 2013, 01:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Majko moja ko sve navija za Zelju, ko prati Zelju, ko pise na forumu i ko ide na utakmice, i ko ne ide na utakmice... Ne mogu da vjerujem kakve navijace imamo... FUJ :!: :!: :!:
Ne navijaju oni ni za koga. Noliferi,nista drugo. Cuj,izgubio klub u pripremnoj utakmici i drama... :roll:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 jul 2013, 02:13

neroazzuro je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Majko moja ko sve navija za Zelju, ko prati Zelju, ko pise na forumu i ko ide na utakmice, i ko ne ide na utakmice... Ne mogu da vjerujem kakve navijace imamo... FUJ :!: :!: :!:
Ne navijaju oni ni za koga. Noliferi,nista drugo. Cuj,izgubio klub u pripremnoj utakmici i drama... :roll:
Ma da izgubi 28:0 od Plzena nije bruka ako se moze objasniti realno bez navijackih predrasuda... Kad taj isti uspije objasniti kako da u drzavi neka beba ne moze dobiti dozvolu za lijecenje gdje nije uplaceno jadnih 1700 KM, a 1 covjek prima mjesecnu platu 7000 KM, onda moze srati da Zeljo nije smio izgubiti od Plzena 28:0... Treba biti realan, bodriti svoj klub, pronaci razloge, shvatiti situaciju, podrzati momke !

Pa bolan mi sumnjamo u najbolje namjere A. Osima, covjeka kojem je Zeljo porodica, koji je odrastao uz Zelju, nosio sirenu i "navijao" je cijelu utakmicu, igrao nesto za Zelju, zabio ga pitarima, sa Zeljom na vrhuncu bio pred punim Kosevom, pa majku mu ako bilo sta u svom zivotu voli, voli svog oca koji je Zeljin BOG! Nasi navijaci sumnjaju gdje su pare, gdje su igraci neki predobri, preskupi, pa meni dodje da se roknem kad takve gadosti ljudi pisu, tacno noliferi kojima smeta svaka moguca sitnica i uvijek ce naci razlog da budu nezadovoljni...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 06 jul 2013, 06:10

Je mi b.. mater što volim ovaj klub i što se nerviram. Pozdrav za sve slične meni koji vole ovaj klub onoliko kao ja!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 jul 2013, 06:14

Saurman je napisao/la:Ako je Slaven Belupo ovako poderao Želju šta tek očekivati protiv Plzena. :?
pa nemogu stvarno da vjerujem da ne razlikujete pripremne tekme od pravih, pa znate kad Željo igra lose na pripremama da osvoji đah prvenstvo, đah kup ;) ja sam svjestan da ce ekipa iz Plzena, najvjerovarnije, s nama igrati viktorije, ali sam takodje svjestan da zelim da bodrim svoj tim, makar se obrukali ko nikad do sad. Sto se SLaven Belupa tice, pa taj isti klub je napravio par senzacija u Evropi, hajd ne senzacija, gubio je, al se nije brukao ni od Galatasaraya, ni od Aston Ville, pa ni od Athletic Bilbao-a, jer taj Slaven Belupo igra dobro protiv jakih timova, pa tako i protiv Želje ;)

Pozdrav Anonimac :!:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 06 jul 2013, 07:22

zeljoooo se malo prešaltao na Radmila...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 07:53

QWERTZ je napisao/la:dajte ljudi vise da rascistimo jednom zauvijek, odakle odmah pravo nekim ovdje dezurnim likovima da druge okrivljuju i pricaju da je neko pljuvac, mis itd cim neko napise neko svoje "realno" misljenje. Pa neka smo izgubili eto sta, i prijateljska je ali sto odma mora neki debakl u pm vise. Mi svi ovdje pisem jer nas je strah i imamo fobiju od vise tih ponizenja, moral se svaka tekma popit po 4, 5 komada ili vise. Daj izgubi ko ga **** ali i uradi nesto. Ovo pisem jer me iskreno opet neki strah hvata da ne bude loma u Plzenu, da se razumijemo protivnik je i vise nego jak pogotovo za nas ali samo vise da ne bude trpanja, ja bi sad potpisao i 4 - 0 sve preko je vise pretjerivanje jer se definitivno mora ostaviti srce na terenu i ginuti a ne pognuti glavu i nek nas sibaju DOSTA VISE !!!!!!!
:lol: :lol: :lol: Pa nije valjda tolika kriza razabu i mene je strah tog trpanja ali sta da se radi

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 06 jul 2013, 08:03

Treba biti i realan nekad ne živiti u bajkama, niko ovo ne govori što mu je drago nego nije ni mjenjao puno postavu u ovoj utakmici samo tri igrača su ušla kasnije znači to je to što se ekipe tiče.
Kako su odigrali sam rezultat govori znači pregaženi smo mogu shvatiti da HNL počinje naredni tjedan, ali ovako izgubiti je baš degutantno.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 jul 2013, 08:52

Hodžić najbolji igrač FK Željezničar u protekloj sezoni

http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-najbolji ... zoni/5740/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 jul 2013, 08:57

ipetm je napisao/la:Hodžić najbolji igrač FK Željezničar u protekloj sezoni

http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-najbolji ... zoni/5740/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasluzeno.On i Marijan su bili najbolji proslu sezone.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 jul 2013, 09:11

corleone87 je napisao/la:

Zasluzeno.On i Marijan su bili najbolji proslu sezone.
Ma nek mu ovo bude još jedan dodatni motiv i podsticaj za dalje, jer ovu su navijači izabrali.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2013, 09:39

Nije ni blizu doprinio kao drugi,posebno ne kao Antolovic,lose je publika odabrala,ali eto,sta se moze...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 06 jul 2013, 09:41

EDIN DŽEKO oduševljen je Hajdukom i Torcidom, te je najavio da bi za splitski klub mogao i zaigrati jednu sezonu.

Senijad Ibričić nagovorio ga je da sudjeluje na ovogodišnjem izdanju Torcida Kupa. Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije i Manchester Cityja postigao je i pogodak za svoju momčad Hercegovac Visoko, te zatim otkrio suigračima:

"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku."
Brkica

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2013, 10:04

slika

postavljamo standarde ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 10:09

Choks je napisao/la:EDIN DŽEKO oduševljen je Hajdukom i Torcidom, te je najavio da bi za splitski klub mogao i zaigrati jednu sezonu.

Senijad Ibričić nagovorio ga je da sudjeluje na ovogodišnjem izdanju Torcida Kupa. Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije i Manchester Cityja postigao je i pogodak za svoju momčad Hercegovac Visoko, te zatim otkrio suigračima:

"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku."
svaka cast za ovu izjavu Edine, stvarno klub treba nesta da uradi kako bi se zahvalio i svidja mi se ideja koju je imao Nijaz Brkovic

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 jul 2013, 10:23

Jel može neko da mi odgovori šta nam se ovo dešava sa ekipom. Otišli nam Vasilić, Bogičević, Bekrić..., a još ni jedno ozbiljno pojačanje nije dovedeno. Šta se čeka sa transferom Adilovića i eventualno Svrake? Haj što će nas ova Viktorija rastaviti nego što ni titulu nećemo moći osvojiti.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 10:25

CARSON je napisao/la:
Choks je napisao/la:EDIN DŽEKO oduševljen je Hajdukom i Torcidom, te je najavio da bi za splitski klub mogao i zaigrati jednu sezonu.

svaka cast za ovu izjavu Edine, stvarno klub treba nesta da uradi kako bi se zahvalio i svidja mi se ideja koju je imao Nijaz Brkovic
Koju je ideju imao Nijaz Brkovic ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 06 jul 2013, 10:26

da ne znate kolko je karta za tifin koncert ?

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 06 jul 2013, 10:30

black64 je napisao/la:da ne znate kolko je karta za tifin koncert ?
15 teren, 20 sjever, tako vidjoh neki dan.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 jul 2013, 10:37

Nek je nama dobro kad mi izgubimo od Slavena Belupa 4:1 i ako neko napiše kritiku odmah ga svi ko osice napadaju. Pa jeste li vi dobro ljudi? Jel vama dobro otići u Evropu svake godine i ispušiti 12 komada u 2 utakmice? Ako je vama tako dobro, onda će biti i meni, pa nek nas ponižavaju svi kolektivno ;)

Ovo mi se uopšte ne sviđa, bez obzira je li pripremna utakmica,ovo se ne smije dešavati. Popušiti 4 gola od jedne prosječne hrvatske ekipe je dno dna. Znam da ćete me svi sada napasti i nazvati pljuvačem,ali naprotiv ja samo želim dobro svome klubu, od mene će uvijek imati podršku ali kritikovati se mora, sve dok te kritike ne urode plodom. Sad će neko napisati u fazonu " vidim ja da ti zelis opet simu krunica na klupi,amar ne valja " i ostale arogantne postove, ali ako ćemo svake godine gledati kako da ne primimo 12 golova onda kad čovjek bolje razmisli možda je i bolje da ne igramo Evropu.

Vjerovatno će neki napisati da ih Amar gazi na pripremama da su umorni, aaha. A Slaven Belupo nema priprema? Njima igrači budu spremni čitave godine i budu odmorni u svakoj utakmici? Manite se čorava posla. Koliko god vi pisali da vam je dobro ovo što nas namlati prosječna hrvatska ekipa,ja znam da to pišete samo da vas neki ne bi na forumu napali,a i ti koji bi napali ništa nisu bolji od prethodnih, ili su to slijepi optimisti.
Ja te volim, volim Željo..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 jul 2013, 10:41

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

Koju je ideju imao Nijaz Brkovic ?
Da na dresovima pise njegovo ime jer je toliku promociju naparavio za klub

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.