Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E jbseahmad_tz je napisao/la:Imam dvije u Holandiji al su ozenjene. Od ove jedne muz mi nikad nije lego, tu bi se moglo nesto skontat. Imam neke u Njemackoj al jednu nebi ni neprijatelju preporucio a ova druga je premala
![]()
Ali po mogućnosti Švabicu,Slovenku,i sl.,znači neku autohtonu tamo da mi nađešBosniacum Lilium je napisao/la:to buraz, ima da precesljamo forum sto se tice toga. Ako odem vani, tebe prvog vodimznaci ja ti nadjem macu, da valja
Ma nisu ba, lahko je saletiti ove naše dijasporkeBosniacum Lilium je napisao/la:
@legendo
ma ja. Njihovu, domacu. Nase tamo digle njonjare. Odmah ti zove na policiju. Nemas erekciju, prijavi te za seksualno nasilje.
Ma Austrija, Njemacka najjace. Austrija bi bila taman. Blizu jaro
ahmad_tz je napisao/la:Imam dvije u Holandiji al su ozenjene. Od ove jedne muz mi nikad nije lego, tu bi se moglo nesto skontat. Imam neke u Njemackoj al jednu nebi ni neprijatelju preporucio a ova druga je premala
![]()
potraži jojuschtipak je napisao/la:I kakvog rodjaka za mene, al' da je pismen prije svega.
Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala razbu![]()
ma Boga mi, probao bih sve povuci sto mogu. Znamo svi kako je ovdje baNe znam sta radi nasa familija dijasporci, umjesto da nas mladje vade vani. Niko nece ba ni da cuje za to
Za bracu samo najbolje. Znaci za tebe i legendu cu odmah da rezervisem 2 fine djeve
@legendo
ma ja. Njihovu, domacu. Nase tamo digle njonjare. Odmah ti zove na policiju. Nemas erekciju, prijavi te za seksualno nasilje.
Ma Austrija, Njemacka najjace. Austrija bi bila taman. Blizu jaro
Odakle ti moja slika ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.