Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suso nema mrlje ni na terenu, ono sto je odigrao je za nijansu slabije i od Shelveya. Sterling bar ima sve sto treba jednom krilu a pred njim je vrijeme da to iskoristi.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rekoh vam ja "Polako, da ne bude tresla se gora rodio se miš". I ja sam znao da, ako ćemo ponuditi bara bara sa Dortmundom da će Heno njih izabrati. Liga prvaka je čudo ( osim ako nemaš plan da ponudiš 10-15 miliona više od neke normalne cijene. )
Sterling vjerovatno ostaje jer BR ne zeli da ga da nikom . To je njegovo dijete
Bar po LEchou . Van Wolfsinfisnfiskel kako se vec pise i Natahan Redmond su otisli u Norwich . Ovamo je otisao Shelvey i na Sky Sports se jedno vrijeme Bony povezivao s njima kako je jako blizu sad ne znam sta ima od toga .
Iznerviran sam sto nismo doveli Henu ponajvise , ali nadam se da kad vec imamo te pare da cemo ih potrositi kvalitetno . Nesto tipa Lamela .
Vjerujem i volim BR-ovu filozofiju . I ne zelim da dobije otkaz ni ako 6 zavrsi a ispadnemo iz svih kupova . Samo sam htio vidjeti tog Armenca u dresu Liverpoola bas puno i zbog toga sam se vjerovatno i iznervirao ovoliko .

Iznerviran sam sto nismo doveli Henu ponajvise , ali nadam se da kad vec imamo te pare da cemo ih potrositi kvalitetno . Nesto tipa Lamela .
Vjerujem i volim BR-ovu filozofiju . I ne zelim da dobije otkaz ni ako 6 zavrsi a ispadnemo iz svih kupova . Samo sam htio vidjeti tog Armenca u dresu Liverpoola bas puno i zbog toga sam se vjerovatno i iznervirao ovoliko .
Henderson je napisao/la: Ja Raheema ne volim, jer je glup igrač ( to je doduše zbog mladosti ) a ono što radi van terena je za svaku osudu. Ali draže mi je gledati njega nego Alberta. Ovaj šta god da uradi neće biti dovoljno,

Znam draze ti je gledati glupog igraca, od igraca kojeg nikad nisi ni gledao u profesionalnoj utakmici, sve bolje od boljeg...
Neko u sedamnaestoj godini igra prvu postavu Liverpoola u Premiershipu a neko u 25-toj debituje u Primeri sa Celtom. Neko igra prvu postavu Španije U-20 na SP a neko nema mjesta među 23 pozvana igrača.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Paradajz, postujem brate svaki tvoj post i svaki tvoj post je odlican ali svako ima svoje misljenje i postuj druga misljenja. Isto kao sto ti ne zelis da mjenjas svoje misljenje tako ne zeli ni @Rizo. Pa da smo svi isti ovaj svijet ne bi bio zanimljiv. Ja postujem Rizu kao i svakog drugog forumasa i naravno postujem njihova misljenjaParadajz je napisao/la:Henderson je napisao/la: Ja Raheema ne volim, jer je glup igrač ( to je doduše zbog mladosti ) a ono što radi van terena je za svaku osudu. Ali draže mi je gledati njega nego Alberta. Ovaj šta god da uradi neće biti dovoljno,
Znam draze ti je gledati glupog igraca, od igraca kojeg nikad nisi ni gledao u profesionalnoj utakmici, sve bolje od boljeg...

YNWA
- Rockefeller
- Kontakt:
Suso ima prelijep osjećaj za igru. Najljepše ga je gledati od svih igrača Liverpoola. Ako on ne postane dobar igrač onda ne znam ko će iz akademije ikad više i postati.
Raahem švrlja. On ima talenat, al' ima i britanski mentalitet. Oni skoro po pravilu svoj talenat umrljaju sporednim stvarima. Kao da igraju fudbal više radi toga što žele brze pare, nego radi toga što vole taj sport. Šteta će biti ako propadne ili bude osudjen na fudbalsku marginu, a može biti vrhunski igrač.
Raahem švrlja. On ima talenat, al' ima i britanski mentalitet. Oni skoro po pravilu svoj talenat umrljaju sporednim stvarima. Kao da igraju fudbal više radi toga što žele brze pare, nego radi toga što vole taj sport. Šteta će biti ako propadne ili bude osudjen na fudbalsku marginu, a može biti vrhunski igrač.
And ???Henderson je napisao/la:Neko u sedamnaestoj godini igra prvu postavu Liverpoola u Premiershipu a neko u 25-toj debituje u Primeri sa Celtom. Neko igra prvu postavu Španije U-20 na SP a neko nema mjesta među 23 pozvana igrača.

Pa svakim tvojim postom gubim sive celije covece.
Players who are involved in the U20 World cup, must be born after January 1st 1993. Alberto was born in 1992, so he is not eligible for the 2013 tournament.
Nema nikakve razlike između 25 i 17 i Celte i Liverpoola. Sve to je isto.
U isto vrijeme se igralo EP u Izraelu, valjda je tu prestar da bi bio pozvan.
Mislio sam da je paradajz povrće i da se to jede, nisam znao da paradajz ima sive ćelije.
Mislio sam da je paradajz povrće i da se to jede, nisam znao da paradajz ima sive ćelije.
momci, nemoj te mislit da nesto ovdje popujem ali taman smo bili krenuli sa normalnom raspravom. Znamo da smo svi iznervirani zbog Hene hehe ali idemo dalje, boze moj 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da ništa više minutaže neće dobiti od Sterlinga. Je li to već sada konstatujemo da ga je Rodgers doveo, a ne komitet ?
3. What are your views on the transfer committee in place? Is it a good idea? Have you been impressed so far?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam mišljenja da ništa više minutaže neće dobiti od Sterlinga. Je li to već sada konstatujemo da ga je Rodgers doveo, a ne komitet ?
I think they’ve done exceptionally well so far, given that they were not up and running until after last summer’s window shut. My understanding is that the club don’t see Rodgers’ strengths including identifying players, although he obviously has some limited input.
His work last summer was underwhelming, with two ex-Swansea players bought and another (Sigurðsson) approached. There wasn’t any great imagination in these deals, and while managers often initially go to the clubs or leagues in which they previously worked, it helps if it was a big club in Spain (in Benítez’s case) or Italy, rather than a small Premier League club. If he’d had his way, Rodgers would have spent almost £40m on Swansea players, and up to £55m given his interest in Ashley Williams. To me, this was folly. They’re all good players, but not worth that kind of money.
I think Joe Allen will prove a really good player in time, but £15m was a lot of money, and I also think Rodgers didn’t help the lad by calling him the Welsh Xavi; we had that before with Houllier calling Cheyrou the new Zidane – it doesn’t help. Borini suffered too many injuries but has potential, and Sahin, for whatever reason, was never utilised properly.
Rodgers’ replacement at Swansea instantly went to Spain, where he’d been working, and bought Michu for £2m. Benítez got bargains with Alonso and Garcia in 2004, just as in 1996 Wenger knew the potential of Vieira and Anelka in a way that English managers probably didn’t. Of course, Rodgers didn’t have to get to know the Premier League, in the way that Benítez and Wenger did, so that can be an advantage in a first season But one bonus with getting an overseas manager is that special knowledge of those markets, particularly as the British market is often over-inflated.
Liverpool got far more value for money in January, once the committee was in control. And in fairness to Rodgers, he got great results with Coutinho and Sturridge. They have fitted in brilliantly, and full credit to the manager for getting the most out of them. However, they were far better value than any of his own signings. So maybe the committee will help him by providing better players, and he will help them by making those players look astute buys.
For the system to work, the committee has to find players to suit the manager, but the key is to keep a consistent style when appointing successive managers, so that the playing staff suits them all, whether it’s Rodgers or the next guy. This is what Swansea have done so well over the past decade. If Liverpool buy young, hungry, intelligent, technically-adroit players, then if Rodgers is sacked, or resigns, or is poached by another club, the next man doesn’t inherit “Rodgers-type players” but Liverpool-type players.
The success of this summer’s work will only be clear when the players perform. For a free transfer, Kolo Toure, 32, can replicate what Carragher, 35, was providing, so that makes sense. Aspas looks a wise buy, with his work-rate and goals likely to be an upgrade on Downing. Luis Alberto looks to be a big upgrade on Jonjo Shelvey, as a versatile attacking midfielder who frequently steps into the XI when others are absent.
And Simon Mignolet has arguably been in better form that Reina of late, is six years younger, slightly taller, equally good with his feet, and would probably be paid half the salary. So either the two compete, or Reina moves on.
As much as I love Pepe, he’s not been as good as he was between 2005 and 2010, although it’s not like he’s had injuries or is getting old (for a goalkeeper), and he did improve as last season went on. He’s a good character, and I’d be most worried about losing that side of his game. And I’d worry that Mignolet hasn’t had his game put under the microscope in the way that keepers of Liverpool or Man United have to experience, and coming to terms with that is a big part of a keeper’s game.
Finally, I’m not too keen on having two first-choice keepers who alternate, because you can end up with both nervous of making mistakes as they’ll get dropped. I seem to recall Souness doing this with the trio of Hooper, Grobbelaar and James, and in the end all three were nervous wrecks, being swapped one week to the next. But Reina had either gone a bit stale or lost some confidence, so this move makes sense to me. You can’t be sentimental in football management.
Znam, kao sto nema razlike sto je Falcao debitnovao u Primeri sa 25. And ??? Sterling role igrac, Aspas glavni igrac u Celti, ali oko toga se ne bi raspravljao jer ne kapiras neke stvari, samo lupis tako nesto, i kao ispadnes (ne)pametan.Henderson je napisao/la:Nema nikakve razlike između 25 i 17 i Celte i Liverpoola. Sve to je isto.
Za U21 Spaniju se pozivaju igraci koji pretenduju da budu novi reprezentativci senioroske, ali ne dobijaju poziv zbog ostre konkurencije, sistem je takav u Spaniji. Illaramendi, Koke, Thiago, Isco, Morata, itd, svi su potencijalni reprezentativci.
Paradajz je zapravo account name, iza koga stoji ljudsko bice, homo sapiens koje "interakuje" na ovom forumu sa drugim clanovima i razmenjuje misljenja i vodi civilizovanu konverzaciju i diskusiju, donekle. Sve to preko uredjaja koji se zove "kompjuter" i pomocnih "ulaznih" uredjaja, misa i tastatura. Uz to je potrebna konekcija naravno na interent. Je l' jasnije sada ???
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dakle: smatra da su Allen i Borini dobra pojačanja koja mogu još dosta doprinjeti ali su plaćeni nešto više, pa da se ne bi previše trošilo oformisan je taj komitet čiji je primarni cilj da vodi računa o finansijama. Zaključak: Jasno se vidi ko trese šljivu a ko prostire najlon ispod.
Hoće li nas taj komitet zbog pretjerane brige o lovi nekada dovesti u situaciju da zbog par miliona izvisimo za odličnog igrača pitanje je, za sada rade odličan posao.
Hoće li nas taj komitet zbog pretjerane brige o lovi nekada dovesti u situaciju da zbog par miliona izvisimo za odličnog igrača pitanje je, za sada rade odličan posao.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Dakle: smatra da su Allen i Borini dobra pojačanja koja mogu još dosta doprinjeti ali su plaćeni nešto više, pa da se ne bi previše trošilo oformisan je taj komitet čiji je primarni cilj da vodi računa o finansijama. Zaključak: Jasno se vidi ko trese šljivu a ko prostire najlon ispod.
His work last summer was underwhelming, with two ex-Swansea players bought and another (Sigurðsson) approached. There wasn’t any great imagination in these deals,
However, they were far better value than any of his own signings.
Šta ti hoćeš ovim da kažeš?kao sto nema razlike sto je Falcao debitnovao u Primeri sa 25. And ???
Henderson-e nemoj molim te tusit brate,cuj glup igrac,tvoje obrazlozenje na odgovor nesmije u ovom slucaju da se kosi sa godinama bujrum ???
"You'll Never Walk Alone"
Pa upravo to. Nema poente u onome sto si ti rekao, logike, nicega. Porediti igraca koji je imao "debitansku" sezonu i to prosecnu, ok, dobru, sta vec, punu varijacija sa toplo-hladno igrama, sa igracem koji je stvarno pokazao znanje u Primeri i koje moze dati kvalitet timu je u najmanju ruku smesno. Sta je tu bitno, sto je ovaj debitovao sa 17 god, bolji igrac ???Henderson je napisao/la:Šta ti hoćeš ovim da kažeš?kao sto nema razlike sto je Falcao debitnovao u Primeri sa 25. And ???
Sve sto kazes, nidje veze, sve neko lupanje, spinovanje i tako u krug bez ikakvog obrazlozenja...
Nakon dugog perioda izostanka odlučih da posjetim i ovu temu, al' nažalost pročitah totalni spam.
Poređenje: Alberto/Sterling, dafuq?
Miješate kruške i jabuke. Ok, naravno, svako ima svoje mišljenje i svačije mišljenje poštujem ali budimo realni ova konstatacija nema nikakvog značaja. U potpunosti se slažem s @Paradajzom, i nadam se kako nećemo više čitati ovakva morbidna poređenja.
Hm, dalje; što se tiče Hene, vjerujem kako će momak pametno postupiti, te da će preći u PL. Naravno, klub renomea kao što je BvB također privlači veliki spektar igrača, ali nadam se kako će postupiti pravilno i da će potpisati za Liverpool (klub koji ga već dugo, ali baš dugo traži). Jučer sam slučajno na BBCu pročitao vijest kako je Heno potpisao za BvB, ali nešto ipak i ne vjerujem u to. Prije bih rekao da je to medijska patka.
Pročitah jutros dosta tračeva vezanih za dolaske na Merseyside pa ću šerovati par vijesti:
- Liverpool will no longer look to add Porto winger Christian Atsu, as Brendan Rodgers decides to focus his attention on youngsters already at the club.
- Van Der Hoorn has been brought in as a potential like-for-like replacement for centre-back Toby Alderweireld, who is being heavily linked with a move abroad, with Liverpool one of his suitors.
- Liverpool are ready to move for Ajax’s Christian Eriksen after losing out on top target Henrikh Mkhitaryan?
I, slučajno naletih na jedan jako primamljiv članak.
Naime, eventualnim odlaskom Hene u BvB klub bi trebao krenuti u lov na pravu alternativu, a jedan jako dobro prodavani tiražni novinski komad se potrudio da pronađe 5 idealnih alternativa. Više na idućem linku:
http://www.talksport.co.uk/magazine/fea ... 200596?p=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Poređenje: Alberto/Sterling, dafuq?
Miješate kruške i jabuke. Ok, naravno, svako ima svoje mišljenje i svačije mišljenje poštujem ali budimo realni ova konstatacija nema nikakvog značaja. U potpunosti se slažem s @Paradajzom, i nadam se kako nećemo više čitati ovakva morbidna poređenja.
Hm, dalje; što se tiče Hene, vjerujem kako će momak pametno postupiti, te da će preći u PL. Naravno, klub renomea kao što je BvB također privlači veliki spektar igrača, ali nadam se kako će postupiti pravilno i da će potpisati za Liverpool (klub koji ga već dugo, ali baš dugo traži). Jučer sam slučajno na BBCu pročitao vijest kako je Heno potpisao za BvB, ali nešto ipak i ne vjerujem u to. Prije bih rekao da je to medijska patka.
Pročitah jutros dosta tračeva vezanih za dolaske na Merseyside pa ću šerovati par vijesti:
- Liverpool will no longer look to add Porto winger Christian Atsu, as Brendan Rodgers decides to focus his attention on youngsters already at the club.
- Van Der Hoorn has been brought in as a potential like-for-like replacement for centre-back Toby Alderweireld, who is being heavily linked with a move abroad, with Liverpool one of his suitors.
- Liverpool are ready to move for Ajax’s Christian Eriksen after losing out on top target Henrikh Mkhitaryan?
I, slučajno naletih na jedan jako primamljiv članak.

Naime, eventualnim odlaskom Hene u BvB klub bi trebao krenuti u lov na pravu alternativu, a jedan jako dobro prodavani tiražni novinski komad se potrudio da pronađe 5 idealnih alternativa. Više na idućem linku:
http://www.talksport.co.uk/magazine/fea ... 200596?p=5" onclick="window.open(this.href);return false;
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
Mislim da je Mkhitaryanov transfer daleko od gotovog i da će tu biti još mnogo špekulacija. Već je jednom potpisao i za Liverpool.Scouser je napisao/la: I, slučajno naletih na jedan jako primamljiv članak.![]()

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ni meni taj Alberto ne liči na nekog igrača koji će se naigrati slijedeće sezone, ne bih volio da ima veću rolu u timu od Susa i Sterlinga.
Ima li interesovanja za Downinga ?
Ima li interesovanja za Downinga ?
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.