nas sprčiše na kraju svi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nije moguce, kad je done deal. trenutno zavrsavaju oko ugovora.kokuz je napisao/la:ahahaha hoću se popišat ako howard kaže da neće u houston aahahha lol, sve je moguće
nas sprčiše na kraju svinadao sam se da će otići howard ali da ćemo dobiti nešto zauzvrat, ovako ništa...
kralju, s howardom je sve mogućealemsa je napisao/la:nije moguce, kad je done deal. trenutno zavrsavaju oko ugovora.kokuz je napisao/la:ahahaha hoću se popišat ako howard kaže da neće u houston aahahha lol, sve je moguće
nas sprčiše na kraju svinadao sam se da će otići howard ali da ćemo dobiti nešto zauzvrat, ovako ništa...
Kralju Howarda ces slijedece 4 godine gledat u dresu Rocketsa, sto prije prihvatis lakse ce ti bitikokuz je napisao/la: kralju, s howardom je sve moguće
pa ovo je jace od svakog orgazma, bio sam u mallu kad sam cuo, drekno se svi su se okrenuli, ovo mi je najsretniji dan u zadnjih Bog zna kolko godina sto se sporta tice.DejaNMG je napisao/la:
Alem brat.
aahahahaha jbo te howard, već sam rekao da mi nije žao što je otišao, nego što nismo ništa dobili za njega...alemsa je napisao/la:Kralju Howarda ces slijedece 4 godine gledat u dresu Rocketsa, sto prije prihvatis lakse ce ti bitikokuz je napisao/la: kralju, s howardom je sve moguće
jedva cekam burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Aleme očekujemo redovnije posjećivanje tekmi Raketa od tebe, propraćene multimedijalnim sadržajem namijenjenim nama običnim smrtnicima sa foruma, ofkors
A na klupi mogu i ja igrati!alemsa je napisao/la:Eo govore i Josh Smith dolazi, jer je Howard zahtjevo i treceg all stara osim Hardena. Tako da je i to vjerovatno done deal.
Howard
Smith
Harden
Parsons
Beverly/Lin
BETON
Eo Asik rekao da hoce da ide, jer nece da bude backup.NEZALAGANJE je napisao/la: A na klupi mogu i ja igrati!Ako Josh dodje,defanzivno jako mocan tim,ali ofanzivno limitiran,posebno ako Beverley bude startao...Usput:Best reaction to @DwightHoward going to Rockets: "Houston, you've got a problem."
Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Ne treba ti vise od 2 dobrih sutera, a to Parsons (bit ce bolji slijedece sezone) i Harden jesu sigurno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Vjerovatno će nekog tricaša tu dovesti,nije ovo još gotovo.Beverley može biti backup.,ne vjerujem da na njega računaju da bude prvi play.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?LBJ MVP je napisao/la:Vjerovatno će nekog tricaša tu dovesti,nije ovo još gotovo.Beverley može biti backup.,ne vjerujem da na njega računaju da bude prvi play.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Parsons i tricaš na bokovima,Harden kao vođa,Smith i Howard drže odbranu...pristojna ekipa.
Samo da Smith ne počne šutati trice.
Moze i Harden voditi loptu, nije to frkaNEZALAGANJE je napisao/la: Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?
NEZALAGANJE je napisao/la: Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.