Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
hmmm...bagrcavi je napisao/la:Hajde bježi više ubleho, deset puta fol ideš sa foruma i vraćaš se sa još glupljim fazonima.Buraz otvori blog piši te tvoje maštarije, možda neko popuši foru pa te za 5 godina budu trebice citirale po fb

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
I'LL BE BACK-u reziji Bukowskog
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma stipu to ba. Cujem neke djevojke dosle na forum cim sam ja dobio ban
Koliko sam cuo bio i chick fight

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Redsicu mi ne diraj a ni onu drugu.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma stipu to ba. Cujem neke djevojke dosle na forum cim sam ja dobio banKoliko sam cuo bio i chick fight
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gabi ih izdominiralaBosniacum Lilium je napisao/la:ma stipu to ba. Cujem neke djevojke dosle na forum cim sam ja dobio banKoliko sam cuo bio i chick fight
![]()

FORZA MARŠAL !!!
Ima li Međeda đe?
Izvinite što ne koristim tarabe, posudio ih komšiji da pobere hašlame...
Izvinite što ne koristim tarabe, posudio ih komšiji da pobere hašlame...
NAPRIJED NARODE!
joj Bosniacume, da si vidio sad....iš'o sam do Tivoli parka, pa malo do centra...a žeMske populacije mašala
Neženje ovdje bi uspjeli bgm
a ni park nije loš IYKWIM 

Neženje ovdje bi uspjeli bgm

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@otelo ne znam za detalje a ni nickove
@hodza cuo sam da je bila u fazonu veni vidi vici
@marinija pa ima l' bujrum majka mu stara. IK
slovenke 

@marinija pa ima l' bujrum majka mu stara. IK

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
prekucala džamije miBosniacum Lilium je napisao/la:

FORZA MARŠAL !!!
Pobrinit cu se ja da tako i ostane 

ima bujruma za svakog
samo mene ni jedna ne gleda 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
#MeđediUživajuSpielko #PripremeZaSljedećuSezonu
#AlijaIzdrži #JesmolMiSigurniDaJeNjemuImeAlija
#AlijaIzdrži #JesmolMiSigurniDaJeNjemuImeAlija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Molio bih admina, ili nekog od njegovih moderatora, da me trajno banuje s ovog foruma, a da, ako se kojim slučajem ponovo probam registrovati(a neću), ponovo banuju čim shvate da sam ja. Mada, ne vjerujem da će biti novih nickova.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
- reds_forever
- Kontakt:
hodža je napisao/la:

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 21 gost.