Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 05 jul 2013, 21:47

vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije.
You are someone else I am still right here

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jul 2013, 21:50

fera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije.
Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpool :mrgreen: .

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2013, 21:55

sto se tice kritikovanja, nezz sta bih reko. Mogu samo reci da su vjerovatno dali sve od sebe ali, sto je neko prije mene vec reko, ne igranje u CL uzima svoj danak. Nadam se da ce se sad okrenuti "ajaxu" i da ce dovesti u paketu Toby-a i Eriksena :)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jul 2013, 21:55

Fazon je u tome sto se u ovom slucaju klub stvarno nema zbog cega kritikovati, izgleda da su uradili sve sto je bilo u njihovoj moci al covjek hoce u Dortmund. Steta, sjajan je to igrac ali nije jedini AM na svijetu pa da sad nesto panicimo i govorimo "nema od nas nista" itd... Prelazni rok je tek poceo, ima tu jos dosta vremena da se dovedu odredjeni igraci.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2013, 21:57

Zodiac je napisao/la:
fera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije.
Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpool :mrgreen: .
ma meni je manje vise svejedno sta ljudi misle :D al neki kao da su bili tu kad se pregovaralo sa armencem pa znaju sve detalje :D
sad kao dobra stvar ispade jos sto ga nismo doveli. ja nesto sumnjam da bi dortmund dao velike pare za loseg igraca. oni su majstori za transfere nema tu promasaja.
evo ove godine imamo jedno 5 imena koji se stalno dovode u vezu sa klubom, za razliku od prethodnih gdje je bilo milion igraca povezanih sa nama i mi sa tih 4-5 igraca pregovaramo mjesecima i onda dođe neko konktretan kao sto je dortmund i pokupi ga. u liverpoolu su uvijek kroz historiju znali uprapastiti transfer, kakve smo mi sve igrace zamalo doveli...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jul 2013, 21:57

Kakvo ba kritikovanje :lol: :lol: :lol: bolje je i pokazati nemoc kad su u pitanju takvi igraci tipa Dempsey i Sigurdson pa dovesti Sturridgea i Coutinha ;)

Previse se natezemo a nikad se nismo nista ni pitali kad je u pitanju Transfer politika kluba...Tako da samo mozemo piskarati i prenositi sta drugi govore i nadati se dobroj sezoni kao i svake godine....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2013, 21:58

Zodiac je napisao/la:
I know what you mean. :mrgreen:

Uputiš par kritika odmah si troller itd. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2013, 22:01

kad ne znaju dovesti igraca izgovor je taj da se ne igra liga prvaka, kad se na kraju opet ne plasiramo u europu bice izgovor i za to: nismo doveli prave igrace na ljeto.
mene zanima kako vi znate sta je klub radio i kako se pregovaralo kad ne postoji niko u javnosti ko to zna....

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2013, 22:01

fera je napisao/la: ma meni je manje vise svejedno sta ljudi misle :D al neki kao da su bili tu kad se pregovaralo sa armencem pa znaju sve detalje :D
sad kao dobra stvar ispade jos sto ga nismo doveli. ja nesto sumnjam da bi dortmund dao velike pare za loseg igraca. oni su majstori za transfere nema tu promasaja.
evo ove godine imamo jedno 5 imena koji se stalno dovode u vezu sa klubom, za razliku od prethodnih gdje je bilo milion igraca povezanih sa nama i mi sa tih 4-5 igraca pregovaramo mjesecima i onda dođe neko konktretan kao sto je dortmund i pokupi ga. u liverpoolu su uvijek kroz historiju znali uprapastiti transfer, kakve smo mi sve igrace zamalo doveli...
Upravo tako, slazem se, pogotovo sa ovim boldanim :)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jul 2013, 22:05

@fera Vjerujem da se sjećaš da smo zamalo doveli Ronalda i Vidica :D .

@juventin Ne možeš tako gledati na ove stvari,upravu si za Cou i Danijela,ali kada je LFC bio u utrci za Sigurdsona nisi mogao znati dali bi transfer bio pogodak ili ne,kao što trenutno ne možeš znati sa armencem da li će biti pojačanje ili promašaj za BvB,ali je činjenica da je Liverpool u zadnje vrijeme često puta ostajao kratkih rukava . ;)

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 05 jul 2013, 22:06

Jovetića ćemo mi dovesti ;)
Tako blizu, a tako daleko.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jul 2013, 22:12

Ja za MK nisam nista rekao volio bi da dodje ali sta je tu je,niti sam kritikovao taj transfer...

Sigurdson bi se mozda uklopio al eto na kraju je ispalo nesto bolje...
Pozitivna je stvar da se povezujemo stalno sad 7-10 istih igraca za razliku od prethodnih godina kad su se spominjli svakakvi igraci(100+)

Mozemo citati medijsku sulju svaki dan jer niko ne zna sta se tacno desava u klubu i ko sta radi kad je u pitanju transfer politika,ko dovodi ko odlucuje bla bla itd....Samo se bezveze stvaraju rasprave oko gluposti na ovoj temi uvjek isto ovaj valja ovaj ne vezano za trenera ili igrace,uvijek neko natezanje....

pitam se samo kako ce biti pocetkom augusta :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jul 2013, 22:14

Zodiac je napisao/la:
Zato sam ja ovu teme skoro i prestao čitati, pisati pogotovo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2013, 22:23

Carlo je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:
Zato sam ja ovu teme skoro i prestao čitati, pisati pogotovo.
nemoj brate prestajati, pusti to bgti. Svako ima svoje misljenje :)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 jul 2013, 22:31

Pa ne mogu da vjerujem da nam je jos jedan igrač uzet pred nosom :( Sramota.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2013, 22:40

e hajmo sad ali realno, ono ko zna malo bolje od nas. Kakve su sanse sad da se okrenemo eriksenu jer su nesto pricali da BR ne bi volio eriksena u ekipi :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2013, 22:42

HeKen je napisao/la:e hajmo sad ali realno, ono ko zna malo bolje od nas. Kakve su sanse sad da se okrenemo eriksenu jer su nesto pricali da BR ne bi volio eriksena u ekipi :?
ne zna se sad al ako propadne transfer pojavice se par likova da nam isprica kako je bilo i da smo sve uradili kako treba :D
izgleda da se nece amf ni dovoditi znaci vjerovatno coutinho ce igrati desetku a doci ce krilo. al hajd ga znaj sta ce biti...

da se oni hoce malo okrenuti pojacavanju odbrane ja bi bio zadovoljan. a sa napadom nek sacekaju dok ode suarez. ne bi valjalo da ostane skrtel i da se ne dovedu pojacanja u odbrani kako se prica u zandje vrijeme.

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 05 jul 2013, 22:52

jel Heno definitivno u BVB ?
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 22:58

Fudbaler Liverpoola voli spavati
Dok su drugi trenirali, on je odlučio da se naspava...

Ovaj 19-godišnji fudbaler koji je za milion funti prošlog ljeta stigao iz Bayer Leverkusena, očigledno voli spavati, pa je odlučio da umjesto večernjeg treninga, dva sata iskoristi za spavanje i to u dvorištu trening centra.

Sve su to njegovi saigrači zabilježili, te je fotografija osvanula na Intagramu. :lol: :D

http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 98_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 05 jul 2013, 23:00

raja jel neko pratio dzsudzsak-a u Rusiji. Kakav je igrac, jel dobar :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.