Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije.
You are someone else I am still right here
Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije.

sto se tice kritikovanja, nezz sta bih reko. Mogu samo reci da su vjerovatno dali sve od sebe ali, sto je neko prije mene vec reko, ne igranje u CL uzima svoj danak. Nadam se da ce se sad okrenuti "ajaxu" i da ce dovesti u paketu Toby-a i Eriksena 

Fazon je u tome sto se u ovom slucaju klub stvarno nema zbog cega kritikovati, izgleda da su uradili sve sto je bilo u njihovoj moci al covjek hoce u Dortmund. Steta, sjajan je to igrac ali nije jedini AM na svijetu pa da sad nesto panicimo i govorimo "nema od nas nista" itd... Prelazni rok je tek poceo, ima tu jos dosta vremena da se dovedu odredjeni igraci.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ma meni je manje vise svejedno sta ljudi misleZodiac je napisao/la:Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije..

sad kao dobra stvar ispade jos sto ga nismo doveli. ja nesto sumnjam da bi dortmund dao velike pare za loseg igraca. oni su majstori za transfere nema tu promasaja.
evo ove godine imamo jedno 5 imena koji se stalno dovode u vezu sa klubom, za razliku od prethodnih gdje je bilo milion igraca povezanih sa nama i mi sa tih 4-5 igraca pregovaramo mjesecima i onda dođe neko konktretan kao sto je dortmund i pokupi ga. u liverpoolu su uvijek kroz historiju znali uprapastiti transfer, kakve smo mi sve igrace zamalo doveli...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakvo ba kritikovanje
bolje je i pokazati nemoc kad su u pitanju takvi igraci tipa Dempsey i Sigurdson pa dovesti Sturridgea i Coutinha
Previse se natezemo a nikad se nismo nista ni pitali kad je u pitanju Transfer politika kluba...Tako da samo mozemo piskarati i prenositi sta drugi govore i nadati se dobroj sezoni kao i svake godine....

Previse se natezemo a nikad se nismo nista ni pitali kad je u pitanju Transfer politika kluba...Tako da samo mozemo piskarati i prenositi sta drugi govore i nadati se dobroj sezoni kao i svake godine....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I know what you mean.Zodiac je napisao/la:Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije..

Uputiš par kritika odmah si troller itd.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
kad ne znaju dovesti igraca izgovor je taj da se ne igra liga prvaka, kad se na kraju opet ne plasiramo u europu bice izgovor i za to: nismo doveli prave igrace na ljeto.
mene zanima kako vi znate sta je klub radio i kako se pregovaralo kad ne postoji niko u javnosti ko to zna....
mene zanima kako vi znate sta je klub radio i kako se pregovaralo kad ne postoji niko u javnosti ko to zna....
Upravo tako, slazem se, pogotovo sa ovim boldanimfera je napisao/la: ma meni je manje vise svejedno sta ljudi misleal neki kao da su bili tu kad se pregovaralo sa armencem pa znaju sve detalje
![]()
sad kao dobra stvar ispade jos sto ga nismo doveli. ja nesto sumnjam da bi dortmund dao velike pare za loseg igraca. oni su majstori za transfere nema tu promasaja.
evo ove godine imamo jedno 5 imena koji se stalno dovode u vezu sa klubom, za razliku od prethodnih gdje je bilo milion igraca povezanih sa nama i mi sa tih 4-5 igraca pregovaramo mjesecima i onda dođe neko konktretan kao sto je dortmund i pokupi ga. u liverpoolu su uvijek kroz historiju znali uprapastiti transfer, kakve smo mi sve igrace zamalo doveli...

@fera Vjerujem da se sjećaš da smo zamalo doveli Ronalda i Vidica
.
@juventin Ne možeš tako gledati na ove stvari,upravu si za Cou i Danijela,ali kada je LFC bio u utrci za Sigurdsona nisi mogao znati dali bi transfer bio pogodak ili ne,kao što trenutno ne možeš znati sa armencem da li će biti pojačanje ili promašaj za BvB,ali je činjenica da je Liverpool u zadnje vrijeme često puta ostajao kratkih rukava .

@juventin Ne možeš tako gledati na ove stvari,upravu si za Cou i Danijela,ali kada je LFC bio u utrci za Sigurdsona nisi mogao znati dali bi transfer bio pogodak ili ne,kao što trenutno ne možeš znati sa armencem da li će biti pojačanje ili promašaj za BvB,ali je činjenica da je Liverpool u zadnje vrijeme često puta ostajao kratkih rukava .

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja za MK nisam nista rekao volio bi da dodje ali sta je tu je,niti sam kritikovao taj transfer...
Sigurdson bi se mozda uklopio al eto na kraju je ispalo nesto bolje...
Pozitivna je stvar da se povezujemo stalno sad 7-10 istih igraca za razliku od prethodnih godina kad su se spominjli svakakvi igraci(100+)
Mozemo citati medijsku sulju svaki dan jer niko ne zna sta se tacno desava u klubu i ko sta radi kad je u pitanju transfer politika,ko dovodi ko odlucuje bla bla itd....Samo se bezveze stvaraju rasprave oko gluposti na ovoj temi uvjek isto ovaj valja ovaj ne vezano za trenera ili igrace,uvijek neko natezanje....
pitam se samo kako ce biti pocetkom augusta
Sigurdson bi se mozda uklopio al eto na kraju je ispalo nesto bolje...
Pozitivna je stvar da se povezujemo stalno sad 7-10 istih igraca za razliku od prethodnih godina kad su se spominjli svakakvi igraci(100+)
Mozemo citati medijsku sulju svaki dan jer niko ne zna sta se tacno desava u klubu i ko sta radi kad je u pitanju transfer politika,ko dovodi ko odlucuje bla bla itd....Samo se bezveze stvaraju rasprave oko gluposti na ovoj temi uvjek isto ovaj valja ovaj ne vezano za trenera ili igrace,uvijek neko natezanje....
pitam se samo kako ce biti pocetkom augusta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zato sam ja ovu teme skoro i prestao čitati, pisati pogotovo.Zodiac je napisao/la:Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije..
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
nemoj brate prestajati, pusti to bgti. Svako ima svoje misljenjeCarlo je napisao/la:Zato sam ja ovu teme skoro i prestao čitati, pisati pogotovo.Zodiac je napisao/la:Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije..

Pa ne mogu da vjerujem da nam je jos jedan igrač uzet pred nosom
Sramota.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
e hajmo sad ali realno, ono ko zna malo bolje od nas. Kakve su sanse sad da se okrenemo eriksenu jer su nesto pricali da BR ne bi volio eriksena u ekipi 

ne zna se sad al ako propadne transfer pojavice se par likova da nam isprica kako je bilo i da smo sve uradili kako trebaHeKen je napisao/la:e hajmo sad ali realno, ono ko zna malo bolje od nas. Kakve su sanse sad da se okrenemo eriksenu jer su nesto pricali da BR ne bi volio eriksena u ekipi

izgleda da se nece amf ni dovoditi znaci vjerovatno coutinho ce igrati desetku a doci ce krilo. al hajd ga znaj sta ce biti...
da se oni hoce malo okrenuti pojacavanju odbrane ja bi bio zadovoljan. a sa napadom nek sacekaju dok ode suarez. ne bi valjalo da ostane skrtel i da se ne dovedu pojacanja u odbrani kako se prica u zandje vrijeme.
jel Heno definitivno u BVB ?
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Fudbaler Liverpoola voli spavati
Dok su drugi trenirali, on je odlučio da se naspava...
Ovaj 19-godišnji fudbaler koji je za milion funti prošlog ljeta stigao iz Bayer Leverkusena, očigledno voli spavati, pa je odlučio da umjesto večernjeg treninga, dva sata iskoristi za spavanje i to u dvorištu trening centra.
Sve su to njegovi saigrači zabilježili, te je fotografija osvanula na Intagramu.
http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 98_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok su drugi trenirali, on je odlučio da se naspava...
Ovaj 19-godišnji fudbaler koji je za milion funti prošlog ljeta stigao iz Bayer Leverkusena, očigledno voli spavati, pa je odlučio da umjesto večernjeg treninga, dva sata iskoristi za spavanje i to u dvorištu trening centra.
Sve su to njegovi saigrači zabilježili, te je fotografija osvanula na Intagramu.

http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 98_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
raja jel neko pratio dzsudzsak-a u Rusiji. Kakav je igrac, jel dobar 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.