i šta je sad loše uradio pa da sereš na forumu? eto samo mi reci šta je loše uradio, pa seri koliko hoćeš, pojma nemaš šta se dešava u sloveniji trenutno, ali i povrh toga opet sereš po igraču, ne volim ga ni ja, ali srati, a ne znati ni da li igra više u ovoj utakmici, a kamoli šta drugo, je pretjeranoadillovic je napisao/la:jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
i sto je najgoe garant je u prvoj i protiv plzena........
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- corleone87
- Kontakt:
3:1 Tomislav Tomic
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
izvini kralju al meni je dovoljno ono sto je pokazo za vrijeme provedeno u klubu o njegovim pokusajima suta ne treba nista komentarisatplavetniloo je napisao/la:i šta je sad loše uradio pa da sereš na forumu? eto samo mi reci šta je loše uradio, pa seri koliko hoćeš, pojma nemaš šta se dešava u sloveniji trenutno, ali i povrh toga opet sereš po igraču, ne volim ga ni ja, ali srati, a ne znati ni da li igra više u ovoj utakmici, a kamoli šta drugo, je pretjeranoadillovic je napisao/la:jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
pa što sad sereš, to mi ne ide u glavu?adillovic je napisao/la:izvini kralju al meni je dovoljno ono sto je pokazo za vrijeme provedeno u klubu o njegovim pokusajima suta ne treba nista komentarisatplavetniloo je napisao/la:i šta je sad loše uradio pa da sereš na forumu? eto samo mi reci šta je loše uradio, pa seri koliko hoćeš, pojma nemaš šta se dešava u sloveniji trenutno, ali i povrh toga opet sereš po igraču, ne volim ga ni ja, ali srati, a ne znati ni da li igra više u ovoj utakmici, a kamoli šta drugo, je pretjeranoadillovic je napisao/la:jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
- corleone87
- Kontakt:
4:1 e jbg
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
4:1, 86 min
lik je taraba, bolje da igra Hodzic nego onplavetniloo je napisao/la:i šta je sad loše uradio pa da sereš na forumu? eto samo mi reci šta je loše uradio, pa seri koliko hoćeš, pojma nemaš šta se dešava u sloveniji trenutno, ali i povrh toga opet sereš po igraču, ne volim ga ni ja, ali srati, a ne znati ni da li igra više u ovoj utakmici, a kamoli šta drugo, je pretjeranoadillovic je napisao/la:jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
-
- Kontakt:
4:1 jbo ga hljeb i sunce 

-
- Kontakt:
sve udure, nego ne kontam šta je sad uradio, pa da se pljuje po njemu?UltraDuh je napisao/la:lik je taraba, bolje da igra Hodzic nego onplavetniloo je napisao/la:i šta je sad loše uradio pa da sereš na forumu? eto samo mi reci šta je loše uradio, pa seri koliko hoćeš, pojma nemaš šta se dešava u sloveniji trenutno, ali i povrh toga opet sereš po igraču, ne volim ga ni ja, ali srati, a ne znati ni da li igra više u ovoj utakmici, a kamoli šta drugo, je pretjeranoadillovic je napisao/la:jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
Sta ti je jarane ? Joj cudne raje u pizdu materinu ...samozeljo1987 je napisao/la:4:1 jbo ga hljeb i sunce

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
samozeljo1987 je napisao/la:4:1 jbo ga hljeb i sunce

Mudro Amare, veoma mudro. Ovo vam je taktitak zavaravanje protivnika, nadam se da ce mu upaliti plan i da ce nas Plzen podcijeniti.
NO PYRO NO PARTY
ne pljuje niko po njemu nego se realno govori o njegovim fudbalskim "sposobnostima"plavetniloo je napisao/la:sve udure, nego ne kontam šta je sad uradio, pa da se pljuje po njemu?
Liječi se...samozeljo1987 je napisao/la:4:1 jbo ga hljeb i sunce
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemoj to ovdje...Buu je napisao/la:Mudro Amare, veoma mudro. Ovo vam je taktitak zavaravanje protivnika, nadam se da ce mu upaliti plan i da ce nas Plzen podcijeniti.
Vidjet ces naslov na nekom sportskom portalu za 30 min...
Zeljo zavaravao protivnika..

Kad smo krenuli sa onom pobjedom i remijem, ja sam se bio pravo prep'o, ali haj necu nista da pisem... ovim porazom samo nastavljamo tradiciju losih rezultata na pripremama, da smo ih uzeli tacno bi se zabrino pravo
A vidi nazad taktike

A vidi nazad taktike

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 05 jul 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
ali cemo i da nastavimo seriju losih rezultata u Evropi tako da se ne treba brinuti ni u lpnime_tm87 je napisao/la:Kad smo krenuli sa onom pobjedom i remijem, ja sam se bio pravo prep'o, ali haj necu nista da pisem... ovim porazom samo nastavljamo tradiciju losih rezultata na pripremama, da smo ih uzeli tacno bi se zabrino pravo
Poraz od Slaven Belupa
http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-slaven-belupa/5735/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-slaven-belupa/5735/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Joj ko je nas sve na pripremama uzimao, ovi su jos dobri 

- corleone87
- Kontakt:
Kakvi su ovo dresovi retardirani,pa nismo mi Aris Tesaloniki ili Viljareal da nosimo zute dresove.nime_tm87 je napisao/la:Kad smo krenuli sa onom pobjedom i remijem, ja sam se bio pravo prep'o, ali haj necu nista da pisem... ovim porazom samo nastavljamo tradiciju losih rezultata na pripremama, da smo ih uzeli tacno bi se zabrino pravo
A vidi nazad taktike![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, Orvel i 40 gostiju.