FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2013, 18:15

Neutral je napisao/la:slika

Ističu se dva imena.
Jel ovo Guardiolin zapisnik ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 18:22

Da 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2013, 18:30

Znaci i dalje se Crujffovi fazoni koriste.
Mozes li nam prevest ovo, ako vidis ? :P
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 05 jul 2013, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 18:43

M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujjfovi fazoni koriste.
Mozes li nam prevest ovo, ako vidis ? :P

Teško, jedino što vidim je "Letzten" što znači posljednjem.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 05 jul 2013, 18:52

M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujffovi fazoni koriste.
Ma i ja mislim da pise Heynckes a ispod dole Joahan Cruyff. Nisam siguran ali misli da je. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 18:52

Bilall je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujffovi fazoni koriste.
Ma i ja mislim da pise Heynckes a ispod dole Joahan Cruyff. Nisam siguran ali misli da je. :D

Da.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 jul 2013, 20:57

Paulaner Cup - Kraj utakmice!

FT: FC Bayern vs. Paulaner Traumelf 13:0

(Pizarro 3x, Shaqiri 3x, Schöpf 3x, Can, Markoutz, Hojbjerg, Rankovic)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 jul 2013, 20:59

slika

BILD: Gomez, Götze i Kirchhoff platit će kaznu od po 10 000 eura zbog nošenja Nike odjeće na službenim događajima. Sav novac ide žrtvama poplava u Njemačkoj.

8-)

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 21:42

Misli da je ovo BVB sine moras znati da si dosao u svetinju!. 8-)

Ali dobismo veceras 0-13... :P
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2013, 21:45

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 jul 2013, 20:48

slika
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2013, 00:22

Napoli navodno spreman iskeširati 22 mil za Gomu plus 3 mil kroz bonuse eh ovo je već pristojna ponuda. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jul 2013, 00:37

anelbavarac je napisao/la:BILD: Gomez, Götze i Kirchhoff platit će kaznu od po 10 000 eura zbog nošenja Nike odjeće na službenim događajima. Sav novac ide žrtvama poplava u Njemačkoj.
Nije ni dobio prvu platu, a vec mu odbise topli obrok :mrgreen:

Ode decko za parama, a yaye ga opalise gdje najvise i boli - po dzepu :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 jul 2013, 00:44

Saurman je napisao/la:Napoli navodno spreman iskeširati 22 mil za Gomu plus 3 mil kroz bonuse eh ovo je već pristojna ponuda. :mrgreen:
To jeste pristojno....A plus već toliko spomenuta njegova plata (visoka), skidanje s platne liste kluba. Dobitak višestruk u tom slučaju. Ali eto s Napolijem se povezuje i Džeko, pa ćemo vidjet.

Iako nemamo potrebu i rijetko prodajemo igrače, faktički samo one koji izgube poziciju u timu ili tako slično, ipak se uprava u slučaju Gomeza postavila dosta glupo. Govorio sam o tom odnosu u zadnje vrijeme prema Gomezu, hajd to je jedno. Međutim, uprava je nekako rano stavila Gomeza na odstrijel i naravno sam ja prouzrokovala da bude slabija potražnja a i srozala mu cijenu. Samo rupu su sami sebi iskopali, jer Gomez nema šta izgubit, on i želi u Fiorentinu. A zašto u Fiorentinu? Pa zna bit će standardan, sigurno mu mjesto, odgovara mu to što ga navijači tamo žele, a plus Fiorentina ne nudi lošu platu.
Gomezova vrijednost jeste naravno one prošle sezone bila, jer on je nemilice pogađao. A nakon ove sezone, možemo reći da vrijednost može donekle pasti, ali u Van Gaalovo vrijeme, u zimskoj pauzi tada kada je stigla ponuda od 40 miliona eura, Gomez isto nije imao zagarantovano mjesto u timu, on ga je tek poslije zacementirao. Ali tad su klubovi ga htjeli, jer mu je rejting bio visok. A sad se uprava postavila tako, kao da ga se pošto poto želi riješit i automatski odbila i ponuđače, a i srozala ponudu. Kad digneš rejting igraču i predstaviš ga kao da ga ne želiš prodat po svaku cijenu, onda i naivni šeici gledaju drugačije i spremni su iskeširat što više. Njima nije bitno koliko im se igrač uklapa u koncept (ko da oni znaju šta je to), nego gledaju da kupe IME, igrača s rejtingom.

Tako da, iako su naši maheri za napravit velike transfer i s Martinezom su uboli, isto ko što je uspjeh bilo uloviti Pepa, ali s Gomezom su napravili niz grešaka. Kad ga već želiš prodat, onda ne na ovako naivan način.
Iako se mora priznat, da i Gomez forsirat baš Fiorentinu, pa je zato i teže ga uvalit nekom drugom klubu.
Ali vidjet ćemo razvoj..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2013, 01:34

Gomez ce se prodati (ukoliko je istina da ga zele prodati, a jeste), samo treba strpljenja imati. Rok za transfere traje do kraja augusta tako da ima skoro puna dva mjeseca da se nadje adekvatan kupac.

Ja zelim da se on proda Cityu, od njih barem mozemo ocekivati da ce ispuniti trazenih 25 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 jul 2013, 04:16

kraljttbvb je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:BILD: Gomez, Götze i Kirchhoff platit će kaznu od po 10 000 eura zbog nošenja Nike odjeće na službenim događajima. Sav novac ide žrtvama poplava u Njemačkoj.
Nije ni dobio prvu platu, a vec mu odbise topli obrok :mrgreen:

Ode decko za parama, a yaye ga opalise gdje najvise i boli - po dzepu :mrgreen:
Ode decko u najbolji tim Evrope,u tim koji su trofeji zagarantovani,u tim sa najboljim trenerom na svijetu,u tim koji je pregazio sve ove godine,itd itd... ;)

I naravno najbolje od svega kada taj igrac dodje iz najljuceg rivala,za cifru koja je presmijesna realnoj cijeni igraca ;)

Dalje nema...

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 07 jul 2013, 08:11

Ode decko u najbolji tim Evrope,u tim koji su trofeji zagarantovani,u tim sa najboljim trenerom na svijetu,u tim koji je pregazio sve ove godine,itd itd...

I naravno najbolje od svega kada taj igrac dodje iz najljuceg rivala,za cifru koja je presmijesna realnoj cijeni igraca

Dalje nema...
evo glave ako ti nisi mrtvi navijac bayerna :lol: uopste nepratim ovu temu, dosadno mi malo pa navrati, tolko je tesko to uocit o ovom liku iznad.. ja kao "neutralni posmatrac" dovoljno je procitat taj post i sve ti je jasnoo...koliko se radi o realnom "navijacu"... stim komentima... tipa : u najbolji tim svih vremena, sa najboljim trenerom na svijetu, daleko najbolji u evropi, pregazio sve ove godine :lol: :lol: najjaci, najljepsi, najbolji, naj naj naj opakiji, sve naj :lol:
samo sto nije svrsio na bayern :lol: nikad mi nece bit jasno zasto bosna (pogotovo ovi iz malih sredina) puna ovih navijaca nekih multi milionski klubova, 99% ih nikad nisu ni vidili jednu utakmicu tog kluba uzivo, nit su bili u drzavi iz koje taj tim potice :lol: opusti se trosis energiju i ljubav na tamo nesto sto nema veze s tobom. ja simpatisem bayern (i bvb, gle cuda), malo vise bvb, jer kad sam poceo pratit nogomet poslje rata, ono 95 96 97, borusija mi je preuzela simpatizerstvo evropskih klubova, zbog kupa ueaf i naravno osvajanja lige sampiona, kad su karnuli juventusa 3-1, iako su svi bili za juventus, a bvb kao totalni neocekivani ausajder uze ligu sampiona, jos su presli velikane poput manchestera, ajaxa (koji je u to vrijeme bio SILA, ne ovaj ajax od danas) a onda kad vidim ove zaljubljenike u ronalda sminkera, i real, zgade mi se. al eto onda je bvb totalno opala nakon te 97 cini mi se, i bayern je kao njemacka vele sila nastupio u evropi pa sam ih zagotivio kao "rezervu". uvjek mi je se dopadalo to sto bajern nikad nije imo messije, ronalde, falcoe, ibrahimovice, zidane i ostale super milionerske igrace, nego ono ne od pojedinaca nego timski duh stvore, ekipu koja dise ko jedan, a imali su vala i lose srece u finalima, kao prosle godine s celzijom, il godine 2000 meni se cini kad ih je mancester s 2 gola u zadnnje 2-3 minute uzeo i preokreno na 2-1... itd itd... djaba pisem al eto uzivajte u drkendziju na bayern, palite se ko da ste rodjeni u minhenu bog te :lol: :lol:

BAYERN DO GROBA, ZIVOTA MI MOGA!!! BAYERN 4 LIFE :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 jul 2013, 12:53

denirob je napisao/la:
Ode decko u najbolji tim Evrope,u tim koji su trofeji zagarantovani,u tim sa najboljim trenerom na svijetu,u tim koji je pregazio sve ove godine,itd itd...

I naravno najbolje od svega kada taj igrac dodje iz najljuceg rivala,za cifru koja je presmijesna realnoj cijeni igraca

Dalje nema...
evo glave ako ti nisi mrtvi navijac bayerna :lol: uopste nepratim ovu temu, dosadno mi malo pa navrati, tolko je tesko to uocit o ovom liku iznad.. ja kao "neutralni posmatrac" dovoljno je procitat taj post i sve ti je jasnoo...koliko se radi o realnom "navijacu"... stim komentima... tipa : u najbolji tim svih vremena, sa najboljim trenerom na svijetu, daleko najbolji u evropi, pregazio sve ove godine :lol: :lol: najjaci, najljepsi, najbolji, naj naj naj opakiji, sve naj :lol:
samo sto nije svrsio na bayern :lol: nikad mi nece bit jasno zasto bosna (pogotovo ovi iz malih sredina) puna ovih navijaca nekih multi milionski klubova, 99% ih nikad nisu ni vidili jednu utakmicu tog kluba uzivo, nit su bili u drzavi iz koje taj tim potice :lol: opusti se trosis energiju i ljubav na tamo nesto sto nema veze s tobom. ja simpatisem bayern (i bvb, gle cuda), malo vise bvb, jer kad sam poceo pratit nogomet poslje rata, ono 95 96 97, borusija mi je preuzela simpatizerstvo evropskih klubova, zbog kupa ueaf i naravno osvajanja lige sampiona, kad su karnuli juventusa 3-1, iako su svi bili za juventus, a bvb kao totalni neocekivani ausajder uze ligu sampiona, jos su presli velikane poput manchestera, ajaxa (koji je u to vrijeme bio SILA, ne ovaj ajax od danas) a onda kad vidim ove zaljubljenike u ronalda sminkera, i real, zgade mi se. al eto onda je bvb totalno opala nakon te 97 cini mi se, i bayern je kao njemacka vele sila nastupio u evropi pa sam ih zagotivio kao "rezervu". uvjek mi je se dopadalo to sto bajern nikad nije imo messije, ronalde, falcoe, ibrahimovice, zidane i ostale super milionerske igrace, nego ono ne od pojedinaca nego timski duh stvore, ekipu koja dise ko jedan, a imali su vala i lose srece u finalima, kao prosle godine s celzijom, il godine 2000 meni se cini kad ih je mancester s 2 gola u zadnnje 2-3 minute uzeo i preokreno na 2-1... itd itd... djaba pisem al eto uzivajte u drkendziju na bayern, palite se ko da ste rodjeni u minhenu bog te :lol: :lol:

BAYERN DO GROBA, ZIVOTA MI MOGA!!! BAYERN 4 LIFE :lol:
Onoliko koliko sam uspio shvatit ovaj tvoj dugacki "post" da se zakljucit da si ti navijac domuzara,tako da ulazit u neku raspravu s tobom bas mi se i neda,vi ste svoje dobili po pakasu i tu se sva prica zavrsava :arrow:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2013, 18:04

http://www.goal.com/en-sg/news/3875/tra ... ext-summer" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesto sumnjam u ovo, ne vjerujem da bi Kloop tako otvoreno pricao o tome da gubi najboljeg napadaca u ekipi, ali eto, mozda se i on vec pomirio sa cinjenicom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rosicky i 7 gostiju.