Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
znaš šta Magica i pored svega toga mi smo 4... e zamisli da i mi nabacimo par crnih amerikanki pod koš, kao prvakinje Spanjolke ili Turkinje... ja sam oduševljen jer budimo iskreni, ovo je kao da Partizan ili Zveza dođu do 1/4 finala LŠ... znaš kakve su šanse za to...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:znaš šta Magica i pored svega toga mi smo 4... e zamisli da i mi nabacimo par crnih amerikanki pod koš, kao prvakinje Spanjolke ili Turkinje... ja sam oduševljen jer budimo iskreni, ovo je kao da Partizan ili Zveza dođu do 1/4 finala LŠ... znaš kakve su šanse za to...
Ne treba nam to. To vise nije reprezentacija, vec klub. Meni je draze ne uzeti medalju sa 100% autenticnim timom, nego dominirati sa kupljenim igracicama. Ali, to sam samo ja...

Nama treba da vratimo 5-6 igracica koje jesu nase, ali zbog propusta saveza u prethodnim godinama nisu deo ekipe.
Matovic je top centar u okvirima zenske kosarke u Evropi, Petrovic je bila najbolje evropsko krilo pre neku godinu i igrala u WNBA, Musovic tj. udata Bojovic nam je bila glavna igracica pre 5-6 sezona jos kao klinka, Maja Miljkovic je bila prvi play i sigurno je bolja od Radocaj.To su sve igracice od 24-30 godina starosti, s tim da su sve sem Matovic mladje od 27.
Ne moze neko da me uveri da 4 igracice koje su bolje od bilo kojih aktualnih, sem od Milovanovic i mozda od A.Dabovic ne bi bile osetno kvalitativno pojacanje. Ali, mi smo sami sebi najveci protivnici, pa nam je tako Fejsa>Matic, Paunic>Rakocevic, Saponjic>Cuk i tako dalje i tome slicno.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Na SP do 19 godina u Češkoj,Srbija ostavrila i 5 pobjedu u F grupi,II faze.Pobjedili smo Kinu sa 76-50
Sutra je meč za 1.mjesto u grupi sa Amerima.Što se tiče igrača,najviše se ističu Nikola Milutinov koji do sad ima prosjek od 13.8 poena i 6.8 skokova po meču te Nikola Janković sa 11.4 poena i 6.8 skokova po meču,dok vrlo dobro igra i Vaslije Micić sa 10.2p,4 sk i 2.8 ass.

Sutra je meč za 1.mjesto u grupi sa Amerima.Što se tiče igrača,najviše se ističu Nikola Milutinov koji do sad ima prosjek od 13.8 poena i 6.8 skokova po meču te Nikola Janković sa 11.4 poena i 6.8 skokova po meču,dok vrlo dobro igra i Vaslije Micić sa 10.2p,4 sk i 2.8 ass.
Mens sana in corpore sano.
Vasa Micic odigrao extra tekmu, Milutinov podbacio tj. Okafor ga ugasio.
Generalno, izgleda kao dobra predstava protiv fizicki superiornijih Amera.
http://www.fibalivestats.com/matches/13 ... KJayp9EJc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gde je @neno#4 da vidi ucinak svog ljubimca Djokice Shalica

http://www.fibalivestats.com/matches/13 ... KJayp9EJc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gde je @neno#4 da vidi ucinak svog ljubimca Djokice Shalica

- djoleprijedor
- Kontakt:
Pristojan poraz protiv najjače ekipe na turniru.Sad na Hrvate u 1/4f....Trebalo bi to dobiti i onda borba za medalje,što kvalitetom i zaslužujemo.MaGiCa je napisao/la:Vasa Micic odigrao extra tekmu, Milutinov podbacio tj. Okafor ga ugasio.
Gde je @neno#4 da vidi ucinak svog ljubimca Djokice Shalica![]()
Elem,sutra Duda izgleda modifikuje spisak uslijed otkaza i navodno povreda pojedinih reprezentativaca...Očekujem da sad pozove Gagija Milosavljevića, a možda i Luku Bogdanovića ili Dragovića.Nadam se,ipak,da neće biti neprijatnih iznenađenja na dopusnkom spisku

- djoleprijedor
- Kontakt:
Duda objavio izmjene na spisku.Znači,na EP definitivno nećemo gledati Ercega,Savanovića i Veličkovića zbog povrede
Koga nema,bez njega se može i mora.Na spisak su naknadno uvršteni Nemanja Krstić(198,20,PF) iz Mega Vizure te Nikola Kalinić(202,22,F) iz Vojvodine.
.....Potajno sam se nadao da će naknadno pozvati Milosavljevića,li od tog nema ništa.
Konačan spisak: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Nemanja Krstić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić i Dejan Musli.

Konačan spisak: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Nemanja Krstić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić i Dejan Musli.
Pravo me obradovala ova postava, niste vise favorit grupe.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nije Srbija favorit,ali ovaj tim sa sjajnim trenerom kakav je Duda može dosta toga.Sigurno je da će Srbija biti jedna od najmlađih selekcija na EP,što se tiče prosjeka godina,te da će je i mnogi podcjeniti zbog izostanka i nepozivanja nekih igrača.Po meni 1/4f je dobar i realan rezultat za ovaj tim,sve preko toga veliki uspjeh.lumani je napisao/la:Pravo me obradovala ova postava, niste vise favorit grupe.
Posto nema teme nigdje pa da pitam vas ovdje
oce bit kakav stream za danasnju utakmicu u19 reprezentacija?

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
vjerovatno hoće... nešto su na sk govorili da ce ljetos prenositi dosta mlađih prvenstava, pa možda ce i ovo...Tritolone je napisao/la:Posto nema teme nigdje pa da pitam vas ovdjeoce bit kakav stream za danasnju utakmicu u19 reprezentacija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bit ce..na stranici fibe besplatno.Tritolone je napisao/la:Posto nema teme nigdje pa da pitam vas ovdjeoce bit kakav stream za danasnju utakmicu u19 reprezentacija?
i da, nama fali par vaznih igraca tako da su srbi favoriti, ali vidjet cemo.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ubijate nas. ocekivano. igramo bez centra. sve lopte idu na sarica.
brajkovic idiot. vi izgledate organizirano, vidi se ruka trenera. a kod nas
brajkovic idiot. vi izgledate organizirano, vidi se ruka trenera. a kod nas

RIP CITY!
ma klinci su to... nikad se ne zna... nema tu ubijanja... lako može biti drugačije u 2 pol...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma mislio sam ono na pocetku..DANTES je napisao/la:ma klinci su to... nikad se ne zna... nema tu ubijanja... lako može biti drugačije u 2 pol...
ebiga, fale nam neki igraci..ali evo malo smo se digli. nas problem - treneru glavna opcija daj loptu saricu pa sta napravi..

mislim, malo organiziranog napada ne bi skodilo.
RIP CITY!
kažu da je taj mali hezonja nešto posebno... šta ti misliš o njemu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prvo da cestitam na pobjedi. Zasluzeno. Vasi su bolji, a mi samo Sarica imamo ovdje.DANTES je napisao/la:kažu da je taj mali hezonja nešto posebno... šta ti misliš o njemu...
A Hezonja. Sta reci za momka

Saric je vanserijski talent, ali Hezonja je jos veci. Ja mislim da je to buduca NBA zvijezda. Mozda malo pretjerujem, ali on igra tako da ne moze propast. Napreduje. A oznacava ga da ne hebe nikoga ni 5%...Opalit ce tricu odakle god, bilo kada. Ima sve da postane fantastican igrac. Vidjet cemo.
" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP CITY!
Hrvati imaju Sarica i Hezonju i mnogo je bolje ne praviti nista na ovakvim takmicenjima, a imati takve zveri od igraca - nego dominirati u mladjim kategorijama na fiziku ili taktiku, a onda praviti poluproizvode za seniorsku konkurenciju.
Sta mi imamo od toga sto smo dobili SAD u Novom Sadu 2007e
Macvan - prosek, Raduljica - ispod toga, Keselj - isto to, Stefan Markovic - play bez suta, Stojacic....
Sa druge strane za Amere igrali S.Curry i DA.Jordan.
Sta mi imamo od toga sto smo dobili SAD u Novom Sadu 2007e

Macvan - prosek, Raduljica - ispod toga, Keselj - isto to, Stefan Markovic - play bez suta, Stojacic....

opa magični imaš isti stav kao tvoj omiljeni novinar Tegeltija!! Tegi ti li si?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
MaGiCa je napisao/la:Hrvati imaju Sarica i Hezonju i mnogo je bolje ne praviti nista na ovakvim takmicenjima, a imati takve zveri od igraca - nego dominirati u mladjim kategorijama na fiziku ili taktiku, a onda praviti poluproizvode za seniorsku konkurenciju.
Sta mi imamo od toga sto smo dobili SAD u Novom Sadu 2007e![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.