FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samozeljo1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samozeljo1987 » 05 jul 2013, 18:29

2:0 gubimo.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jul 2013, 18:29

2:0 -.-
Ja te volim, volim Željo..

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 05 jul 2013, 18:30

arhimed89 je napisao/la:
petisesti98 je napisao/la:@arhimed89
Mnogo kakis decko. Vecina tih kako ih ti nazivas najvatrenijih navijaca su mladja nezaposlena raja, ne svi ali vecina, i isti ti momci su prosle godine boga prodali iz kuci da bi isli u maribor, kao i ja sto sam. Ko stvarno ima zelju da ide taj ce i ici, ako mi bosanci i hercegovci nesto imamo u sebi onda je to snalazljivost i vjerujem da ce biti ludnica u ceskoj, jer Zeljeznicar je to zasluzio ;)
Ovo 98 ti je vjerovatno godiste rodjenja.Sumnjam da ces ti moci i ici posto si maloljetan,bar tako razmisljas.
I sam kazes da su vecina navijaca mlada i nezaposlena raja,i ja sam isto tako mlad i nezaposlen i stvarno ne vidim kako u kratkom roku namaketi 180 maraka za plzen.Ja ne vidim nacin da prodam "Boga" iz kuce.Kojeg Boga da prodam?Lahko je sjediti i prdit a zivjeti od babine i mamine ruke.Nije tebi lahko ako si ti prodao "Boga" za 80 maraka od prosle godine.Cinjenica je da su to poprilicno fine pare za nase uslove i na opstini gracanici recimo imas par firmi u kojim ljudi rade cijeli mjesec za skoro 300 maraka.A Zeljinih navijaca imas sirom BIH od Gracanice,Zivinica pa nadalje.Prodaji ti nekom drugom muda pod bubrege al je cinjenica da ce veliki broj vatrenih navijaca Zelje biti uskracen za ovo gostovanje.
Uopste ne tvrdim da Zeljo nece namaketi tih 700 karti,ima plava armija na svim dijelovima svijeta navijaca,ali da ce izostati mnogi vatreni(ne racunajuci sebe medju njih jer ja nisam vatreni),to hoce sigurno.
Boze dragi kloca, ja ne vjerujem sta decko pise :o
SWRA

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 05 jul 2013, 18:30

DzoleZeljo je napisao/la:@ninox - Pa ti imas svoje videnje, ja svoje. Ja upravo mislim da je ovo sto sam napisao iznad bolje.

Koliko vidim, ti nisi predlozio nista, vec si nasao pametovati kako ja "mudro" ne zborim! ;)

Oprosti, mozda trebam zakljuciti da je pak bolje razvaliti sve na pripremama, pa onda kada ti dode prva zvanica, popusiti sve?

pa drugar ja bi volio na pripremama da zabijamo golove, imamo pravu i stabilnu odbranu, pobjeđujemo sve redom,.. a ne da primamo golove da bi vidjeli svoje greške... to je ono sto sam ti htio reći!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jul 2013, 18:33

ninox je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@ninox - Pa ti imas svoje videnje, ja svoje. Ja upravo mislim da je ovo sto sam napisao iznad bolje.

Koliko vidim, ti nisi predlozio nista, vec si nasao pametovati kako ja "mudro" ne zborim! ;)

Oprosti, mozda trebam zakljuciti da je pak bolje razvaliti sve na pripremama, pa onda kada ti dode prva zvanica, popusiti sve?

pa drugar ja bi volio na pripremama da zabijamo golove, imamo pravu i stabilnu odbranu, pobjeđujemo sve redom,.. a ne da primamo golove da bi vidjeli svoje greške... to je ono sto sam ti htio reći!!!
Vidi nesto, ima toga sto ti govoris, ali opet tesko ko da moze da nauci ako se ne opece. Tako, da je bolje sada naprimati se golova i golova ali izvuci pouku iz toga. Ovaj Slaven za mene samo sluzi da se probaju svi igraci, nasa prava provjera je Metalika, gdje cemo pokazali koliko mozemo, ali takoder se nadam da cemo ove greske iz prijasnjih tekmi sanirati, koliko, toliko...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 jul 2013, 18:36

Izdrzacemo do kraja prijateljska je kuku nama oni Cesi su 10 puta jaci od ovih.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 jul 2013, 18:38

nije losa zuta boja... al najjaci je opet dres iz 98/99... klasicni (tamno)plavo-bijeli...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 jul 2013, 18:38

arhimed89 je napisao/la:Cinjenica je da veliki broj najvatreni navijaca Zelje nece biti u mogucnosti uputit se prema Plzenu.Da se moze napuniti onih 700 moze,al da ce to biti oni najvatreniji,tesko
Ne vidim bas cvrste temelje za ovo. Cijena od tih 180 KM i nije uopste puno, ispadosmo pravi kokuzi prema tvojoj pretpostavci. Isto tako, vec vise od pola godine se otprilike zna kada ce se igrati utakmica u gostima (u 10 dana) tako da ja nije bio problem dogovoriti slobodno ili neplaceno za 3-4 dana. Ovo gostovanje ce biti slicno onom u Maribor, ima potencijala da bude i bolje.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jul 2013, 18:41

Slaven Belupo 3:0 Zeljeznicar, 39 min

EDIT: Polako ljudi majku mu staru, sastav je totalno izmjenjen. Neka se probaju svi igraci...
Samo opusteno..
slika

Evo vam danasnjeg pocetnog sastava. Samo opusteno...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 jul 2013, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 jul 2013, 18:41

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 jul 2013, 18:42

Kuku majko sad me vec pocinje biti strah :? Ocito nam ne trebaju ni Hapoel ni Macabi dovoljan je Slaven
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 jul 2013, 18:43

Ja sam sad' jos sigurniji da prolazimo ! 8-)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 jul 2013, 18:46

diego_TM je napisao/la:Kuku majko sad me vec pocinje biti strah :? Ocito nam ne trebaju ni Hapoel ni Macabi dovoljan je Slaven
Ma razabu isto ce nam se desiti i u PLZEN-u pusa nam je pa kako god.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jul 2013, 18:49

Kraj prvog poluvremena. FK Zeljeznicar-NK Slaven Belupo 0-3.tri centrasuta 3 pogotka.Jamak stativa.
dino p.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 jul 2013, 18:56

SarajlijaTM je napisao/la:
Kraj prvog poluvremena. FK Zeljeznicar-NK Slaven Belupo 0-3.tri centrasuta 3 pogotka.Jamak stativa.
dino p.
ako moze neko da sastav napise

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 jul 2013, 18:58

zimus split sad belupo,da ovi nasi klubovi ukljucujuci i vas pocnu traziti u crnoj gori ekipe za provjere ,jest pripremna al nemora bas ovako.Ipak je belupo 8 ekipa Hnl-a.I sad kad neko pocne pravdati sve ovo i nase ekipe,i kad te pocnu ubjedjivat da je ovo i nije tako lose sta vise i dobro.Ovim se pokaze suprotno.Nastivecmo mi svi da pratimo ovu ligu ali mozda cemo imati manja ocekivanja i manje cemo se ku*** s nasim ekipama kad ih budemo lijepili raznim epitetima.Koliko god tesko priznat i ovaj raspali Hnl je za nas nedostizan

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 05 jul 2013, 19:01

CARSON je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
dino p.
ako moze neko da sastav napise
Sa službene : Lončarić, Zeljković, Škaljić, Kerla, Urdinov, E. Čolić, Bućan, Jamak, Tomić, Hasanović, Selimović.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 jul 2013, 19:04

Što je najtužnije ovaj sastav će najvjerovatnije igrati protiv Plzena prvu utakmicu.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 05 jul 2013, 19:04

Bez obzira sto je prijateljska, ali ovo je srusilo teorije nosioci nenosioci definitivno!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jul 2013, 19:07

Semper je napisao/la:Što je najtužnije ovaj sastav će najvjerovatnije igrati protiv Plzena prvu utakmicu.
Umjesto elvira c ,selimovic,a na vernesovo mjesto adil. moguca je promjena na golu.

jos 11 dana do tad,svasta se moze desiti.

btw.hebem ga ja kome su zuti dresovi na zeljinim igracima dobri. mi smo plavi,plavo-bjeli i kraj price

ove peh dresove odma baciti :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, doncarlo i 57 gostiju.