FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

petisesti98
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la petisesti98 » 05 jul 2013, 17:36

@arhimed89
Mnogo kakis decko. Vecina tih kako ih ti nazivas najvatrenijih navijaca su mladja nezaposlena raja, ne svi ali vecina, i isti ti momci su prosle godine boga prodali iz kuci da bi isli u maribor, kao i ja sto sam. Ko stvarno ima zelju da ide taj ce i ici, ako mi bosanci i hercegovci nesto imamo u sebi onda je to snalazljivost i vjerujem da ce biti ludnica u ceskoj, jer Zeljeznicar je to zasluzio ;)
SWRA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2013, 17:47

arhimed89 je napisao/la: mani mudrovanja.
Niko nije rekao da ce ici 18to godisnjaci,30+,ili neki djedovi.
Cinjenica je da 180 maraka i koji dan odsustva ne moze sebi priustiti obican puk.Ako ti mislis da ce u Plzenu biti 700 najvatrenih navijaca Zelje onda nemamo sta raspravljati.Siguran sam da se oni najvatreniji ne tako rijetko odreknu nekih sedmicnih parica sto imaju da bi otisli na tekmu na Grbavici a kamo li 180 maraka za Plzen.
Jedini koji ovdje mudruje si ti.Prvo nemaš pojma o čemu pričaš, drugo ovo nije forum za ovakve diskusije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 05 jul 2013, 17:50

nime_tm87 je napisao/la:Ova provjera protiv slavena je odlicna. jako dobra ekipa, odmah se sjetim bilbaa

JAO JAO MAJKO MOJA, ŽELJO ŠMINKA.... :mrgreen: ODLIČNOO
slika
eo nas ko serifff HAHAHAH :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 jul 2013, 17:55

petisesti98 je napisao/la:@arhimed89
Mnogo kakis decko. Vecina tih kako ih ti nazivas najvatrenijih navijaca su mladja nezaposlena raja, ne svi ali vecina, i isti ti momci su prosle godine boga prodali iz kuci da bi isli u maribor, kao i ja sto sam. Ko stvarno ima zelju da ide taj ce i ici, ako mi bosanci i hercegovci nesto imamo u sebi onda je to snalazljivost i vjerujem da ce biti ludnica u ceskoj, jer Zeljeznicar je to zasluzio ;)
Ovo 98 ti je vjerovatno godiste rodjenja.Sumnjam da ces ti moci i ici posto si maloljetan,bar tako razmisljas.
I sam kazes da su vecina navijaca mlada i nezaposlena raja,i ja sam isto tako mlad i nezaposlen i stvarno ne vidim kako u kratkom roku namaketi 180 maraka za plzen.Ja ne vidim nacin da prodam "Boga" iz kuce.Kojeg Boga da prodam?Lahko je sjediti i prdit a zivjeti od babine i mamine ruke.Nije tebi lahko ako si ti prodao "Boga" za 80 maraka od prosle godine.Cinjenica je da su to poprilicno fine pare za nase uslove i na opstini gracanici recimo imas par firmi u kojim ljudi rade cijeli mjesec za skoro 300 maraka.A Zeljinih navijaca imas sirom BIH od Gracanice,Zivinica pa nadalje.Prodaji ti nekom drugom muda pod bubrege al je cinjenica da ce veliki broj vatrenih navijaca Zelje biti uskracen za ovo gostovanje.
Uopste ne tvrdim da Zeljo nece namaketi tih 700 karti,ima plava armija na svim dijelovima svijeta navijaca,ali da ce izostati mnogi vatreni(ne racunajuci sebe medju njih jer ja nisam vatreni),to hoce sigurno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 jul 2013, 18:03

bagrcavi je napisao/la:
Cinjenica je da 180 maraka i koji dan odsustva ne moze sebi priustiti obican puk.Ako ti mislis da ce u Plzenu biti 700 najvatrenih navijaca Zelje onda nemamo sta raspravljati.Siguran sam da se oni najvatreniji ne tako rijetko odreknu nekih sedmicnih parica sto imaju da bi otisli na tekmu na Grbavici a kamo li 180 maraka za Plzen.
Jedini koji ovdje mudruje si ti.Prvo nemaš pojma o čemu pričaš, drugo ovo nije forum za ovakve diskusije.
Opet on mudruje :shock:
Cinjenica je da veliki broj najvatreni navijaca Zelje nece biti u mogucnosti uputit se prema Plzenu.Da se moze napuniti onih 700 moze,al da ce to biti oni najvatreniji,tesko
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 05 jul 2013, 18:03

EdoBa je napisao/la:ima li kakvih sansi da se Nyema vratii ??
Neyma

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2013, 18:04

ne može se tebi objasnit, džaba je to...

ontopic:
sastav za današnju tekmu, Jamak kapiten :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jul 2013, 18:04

arhimed89 je napisao/la: Ovo 98 ti je vjerovatno godiste rodjenja.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cry: :cry: :cry: :cry:

petisesti98 svaki navijač zna šta je to

ostavi se ti arhimede Želje Boga ti
Ja te volim, volim Željo..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2013, 18:08

Ova zuta vuce na Makabi. :mrgreen:

Da Bog da mi prosli u Vikotriju pa opet igrali sa njima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2013, 18:09

arhimed89 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Opet on mudruje :shock:
Cinjenica je da veliki broj najvatreni navijaca Zelje nece biti u mogucnosti uputit se prema Plzenu.Da se moze napuniti onih 700 moze,al da ce to biti oni najvatreniji,tesko
Svakom ce se izmjeriti temperatura pred polazak da vidimo jel' vatren dovoljno,ne brini bice sve u redu

Inace odlican font na dresovima,konacno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 05 jul 2013, 18:09

Elegant je napisao/la:Ova zuta vuce na Makabi. :mrgreen:

Da Bog da mi prosli u Vikotriju pa opet igrali sa njima.
j.bo makabi serif je glavni HAHAHA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 jul 2013, 18:10

Ja nam dresova :D,sjecam se davno smo imali garnituru plavo zuti sa prugama sjecal se ko toga ili je to bila neka pijacarska verzija pa su ljudi kupovali ?.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 05 jul 2013, 18:10

Gubimo , šteta
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 1088053427" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2013, 18:14

terabajt je napisao/la:Ja nam dresova :D,sjecam se davno smo imali garnituru plavo zuti sa prugama sjecal se ko toga ili je to bila neka pijacarska verzija pa su ljudi kupovali ?.
Sjećam se ja tih dresova, čini mi se Diadora da ih je pravila.Ako neko ima sliku bilo bi dobro :D
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jul 2013, 18:15

bagrcavi je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ja nam dresova :D,sjecam se davno smo imali garnituru plavo zuti sa prugama sjecal se ko toga ili je to bila neka pijacarska verzija pa su ljudi kupovali ?.
Sjećam se ja tih dresova, čini mi se Diadora da ih je pravila.Ako neko ima sliku bilo bi dobro :D
Nije, nije pijacarska. Bila treca garnitura, cini mi se 2003 na 2004. Plavo zute pruge, sorc plav, stucne plave. Diadora ih radila...

EDIT: Bolje sada da gubimo i da vidimo gdje su nam greske, nego u zvanicnim tekmama...
Sto vise gresaka sada uocimo, imamo vise sansi da to saniramo prije Plizena...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jul 2013, 18:17

DzoleZeljo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Nije, nije pijacarska. Bila treca garnitura, cini mi se 2003 na 2004. Plavo zute pruge, sorc plav, stucne plave. Diadora ih radila...

EDIT: Bolje sada da gubimo i da vidimo gdje su nam greske, nego u zvanicnim tekmama...
trenutno omladinci igraju u njima
slika
dresovi stari 10 godina a djeca moraju igrati u njima :S

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 05 jul 2013, 18:17

Gubimo 1:0 od Slaven Belupa.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 jul 2013, 18:23

Ma meni su najjači bili ovi diadorini dresovi s mog avatara. Prelijepi 8-)

slika
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 05 jul 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 05 jul 2013, 18:24

DzoleZeljo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

-

pa nije ti bas mudro to sto govoris, ako dva puta procitas i tri puta razmislis skontaces da preljevas iz supljeg u prazno!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jul 2013, 18:28

@ninox - Pa ti imas svoje videnje, ja svoje. Ja upravo mislim da je ovo sto sam napisao iznad bolje.

Koliko vidim, ti nisi predlozio nista, vec si nasao pametovati kako ja "mudro" ne zborim! ;)

Oprosti, mozda trebam zakljuciti da je pak bolje razvaliti sve na pripremama, pa onda kada ti dode prva zvanica, popusiti sve?

EDIT: Evo vec je 2:0 za njih, sto ti govori da ovaj sastav nije bas adekvatan (ili pak fali dosta zalaganja, sto u ovom trenutku ne znamo), ali da li je nasa jedina varijatna trenutno, ne znam...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 jul 2013, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.